Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Snow White and the Huntsman (2012) New upcoming trailer Sneak Peek

The Assault (2012) Poster

The Assault (2012) Trailer


Πρωτο Θεμα - Κυριακή 18/03/2012


Cell Count (2012) Trailer

Cell Count Trailer from Wooden Frame Productions on Vimeo.

FoldMe: Μια αναδιπλώμενη οθόνη αφής!

H Samsung παρουσίασε την εκπληκτική FoldMe, μια αναδιπλώμενη οθόνη αφής και μάλιστα διπλής όψεως, που θα αποτελέσει το επόμενο σημαντικό τεχνολογικό βήμα.Η τρομερή αυτή οθόνη αλλάζει σχήμα και μέγεθος σε κάθε αναδίπλωση και επιπλέον υποστηρίζει multitouching!

Ο ερευνητής Juergen Steimle εξερευνά όλες τις δυνατότητες της νέας οθόνης, στο βίντεο που ακολουθεί!

whos.gr

Διάφανο 3D desktop από τη Microsoft!

Η Μicrosoft δημιούργησε πάλι..Αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε με το διάφανο 3D desktop της, με δυνατότητα χειρισμού και πίσω από την οθόνη! Το desktop συνδυάζει διάφανη OLED οθόνη από τη Samsung με τεχνολογία Kinect.

Δίνετε η δυνατότητα στον χρήστη να αλληλεπιδρά με το εικονικό περιβάλλον. Αυτό θα επιτυγχάνεται με κινήσεις των χεριών του πίσω από την οθόνη! Οι κινήσεις των χεριών, του κεφαλιού και των ματιών θα ανιχνεύονται από τους αισθητήρες Kinect. Έτσι θα παρέχεται στον χρήστη μια τρισδιάστατη εικόνα με βάθος και προοπτική.

Φυσικά το σύστημα είναι εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί..

whos.gr



Jazz & Tζαζ - Τεύχος 03/2012

Battleship (2012) New Trailer

Dark Shadows (2012) 1st Footage

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 behind the scenes video

The Hunger Games (2012) New Poster

The Avengers (2012) New Character Posters !!


Ted (2012) Poster

Safe (2012) New Poster

VDSL σε 165 περιοχές της χώρας από τον ΟΤΕ έως τον Μάιο

Επεκτείνεται το δίκτυο VDSL του ΟΤΕ σε ολόκληρη τη χώρα έως τον Μάιο και θα φτάσει συνολικά τα 165 σημεία δίνοντας, έτσι, στην δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο έως και 50 Mbps.

Και, όμως, ο ΟΤΕ, ο οποίος καλεί πλέον τις υπόλοιπες τηλεπικοινωνιακές εταιρίες να δραστηριοποιηθούν εμπορικά στην VDSL, παραμένει ο μόνος πάροχος που δεν μπορεί να πουλήσει υπηρεσίες μέσω του δικτύου του.

Προ ημερών, ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος ζήτησε με επιστολή του προς τους εναλλακτικούς παρόχους να ξεκινήσουν την διάθεση υπηρεσιών VDSL, μέσω του δικτύου του, σε συνέχεια της έγκρισης των τιμών χονδρικής από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Ο ΟΤΕ, που επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΕΤΤ για αργοπορία στην έγκριση των τιμών λιανικής που έχει προτείνει στον Ρυθμιστή, επισημαίνει ότι εδώ και 2,5 χρόνια επενδύει για υπηρεσίες VDSL, και, όμως, «του απαγορεύουν τη λιανική διάθεση των υπηρεσιών αυτών στους πολίτες».
Στην επιστολή περιγράφονται οι τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδίου σύμβασης μεταξύ του ΟΤΕ και του παρόχου για διάθεση υπηρεσιών VDSL, καθώς και οι περιοχές στις οποίες θα είναι διαθέσιμες οι νέες ταχύτητες έως 50 Mbps, τόσο από το Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ όσο και από τους Υπαίθριους Κατανεμητές (KV).

Ειδικότερα, αυτές είναι:

- Εκατόν εξήντα πέντε περιοχές σε όλη την Ελλάδα όπου θα έχει εγκατασταθεί μέχρι τον Μάιο, τεχνολογία VDSL από το Αστικό Κέντρο

- Περιοχές που έχουν ήδη εγκατεστημένη τεχνολογία VDSL σε Υπαίθριους Κατανεμητές (KV): Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Καλκάνη Σερρών, Ξάνθη, Αμπελόκηποι (Ζωγράφου), Βούλα, Καλαμάκι

- Περιοχές με πρόβλεψη για εγκατάσταση το Α' 6μηνο του 2012 τεχνολογίας VDSL σε Υπαίθριους Κατανεμητές (KV): Βουλιαγμένη, Τερψιθέα, Γλυφάδα, ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου, Σέρρες (Νέο Σούλι).

«Ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2010 επενδύσεις για να προσφέρει μεγαλύτερες ευρυζωνικές ταχύτητες. Σήμερα, οι υπόλοιποι πάροχοι μπορούν να διαθέσουν υπηρεσίες VDSL εκμεταλλευόμενοι τις επενδύσεις του ΟΤΕ, ενώ 2,5 χρόνια μετά, στον ΟΤΕ δεν έχει ακόμη επιτραπεί να διαθέσει υπηρεσίες VDSL στο καταναλωτικό κοινό» αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού.

Ο ΟΤΕ έχει αποστείλει στην ΕΕΤΤ τις προτεινόμενες τιμές λιανικής:

Ταχύτητα Πρόσβασης Down/Up (Mbps)
Τιμή
έως 30 / έως 2,5
19,90 ευρώ / μήνα
Έως 50 / έως 5
29,90 ευρώ / μήνα
«Ο ΟΤΕ αναμένει ακόμη από την ΕΕΤΤ την έγκριση των λιανικών τιμών του για VDSL από τα Αστικά Κέντρα. Σε συνέντευξη τύπου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στις 13/2, έγινε λόγος, σύμφωνα με τον Τύπο, για «έγκριση των τιμών λιανικής του ΟΤΕ από το Α/Κ εντός των επόμενων εβδομάδων», κάτι που ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί» σημειώνεται.
«Ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να περιμένει 6 μήνες από την έγκριση των τιμών χονδρικής πριν τη διάθεση λιανικών υπηρεσιών VDSL από τους Υπαίθριους Κατανεμητές (KV)» καταλήγει η ανακοίνωση.

tovima

Τετάρτη 14/03/2012 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Ζήτημα τιμής Star Ξένη ταινία
22:00 Σφραγισμένα χείλη Mega Ξένη ταινία
23:00 Απόλυτη εξαπάτηση Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Δεσμοί Αίματος Σπορ+ Δράμα
23:15 Sex & drugs & Rock & roll (α τηλεοπτική μετάδοση) ΕΤ1 Βιογραφία
02:45 Δολοπλοκίες.COM Star Θρίλερ