Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Call of Duty: Ghosts (2013) Video Game Trailer


Haunting Melissa (2013) Promo Poster


The Haunting of Helena (2013) Poster


Odd Thomas (2013) Trailer


Pacific Rim (2013) Japanese Trailer


Man Of Steel (2013) Poster


Στην Αθήνα οι Depeche Mode στις 10 Μαΐου

Μία εβδομάδα απέμεινε για το μουσικό γεγονός της χρονιάς και την επιστροφή του θρυλικού συγκροτήματος των Depeche Mode, στις 10 Μαΐου στη χώρα μας και συγκεκριμένα, το Terra Vibe Park στη Μαλακάσα. Και ενώ το κοινό μετρά 24ωρα για την πολυαναμενόμενη συναυλία, οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας εταιρείας (Didi Music & Big Star Promotion), έχουν ήδη ανακοινώσει την εξάντληση των vip εισιτηρίων και vip packages, όπως επίσης και την προπώληση περισσότερων από 20.000 εισιτηρίων.

Οι Depeche Mode το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για να καλύψουν το κενό των επτά χρόνων από την τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα. Και μπορεί πριν από τέσσερα χρόνια το αθηναϊκό κοινό να απογοητεύτηκε, καθώς η τότε προγραμματισμένη συναυλία τους ακυρώθηκε- λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Dave Gahan-, αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την ιστορική μουσική συναυλία.

Οι διαχρονικά αγαπημένοι του κοινού Depeche Mode, επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία, η οποία αποτελεί τον δεύτερο σταθμό του συγκροτήματος μετά το Τελ Αβίβ στις 7 Μαΐου. Συγκεκριμένα, θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική. Αυτές θα είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους «Tour of the Universe» το 2009/2010, όπου πραγματοποίησαν 142 εμφανίσεις, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Το support group των Depeche Mode είναι οι F.O.X., μία νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Essex, που ήδη έχει κερδίσει το κοινό της μετά από μια μικρή περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εμφάνιση τους στο SXSW. Θα περιοδεύσουν μαζί με τους Depeche Mode για 5 εμφανίσεις σε Γαλλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Τη συναυλία της 10ης Μαϊου, θα ανοίξουν οι 'Ελληνες «Space Blanket» οι οποίοι θα εμφανιστούν στη σκηνή του Terra Vibe Park λίγο πριν βγουν οι Depeche Mode, με τις μουσικές τους επιρροές να προέρχονται από την ηλεκτρονική μουσική και τη Nu disco, ενώ συνδυάζουν τη μουσική με τις βίντεο-προβολές, διαμορφώνοντας έτσι ένα οπτικοακουστικό θέαμα.

Οι Depeche Mode θα βρεθούν επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, το Stade De France στο Παρίσι, το Locomotive Stadium της Μόσχας και το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Το ευρωπαικό σκέλος της περιοδείας τελειώνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο - μετά το ‘Sounds Of The Universe'- 13ο άλμπουμ τους με τίτλο "Delta Machine", που ήδη κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία. «Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο άλμπουμ» δήλωσε ο 49άχρονος Dave Gahan «και με το γεγονός ότι ξαναβγαίνουμε σε περιοδεία.»
Το βρετανικό συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1980 στο Basildon, Essex. Η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος αποτελούνταν από τους Dave Gahan (κύρια φωνητικά), Martin Gore (πλήκτρα, κιθάρα, φωνητικά, στιχουργική μετά το 1981), Andy Fletcher (πλήκτρα) and Vince Clarke (πλήκτρα, στιχουργική 1980-81). Ο Vince Clarke εγκατέλειψε το συγκρότημα μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ το 1981,Speak & Spell,και αντικαταστάθηκε από τον Alan Wilder (πλήκτρα , drums)με τον Goreνα να αναλαμβάνει την στιχουργική. Ο Wilder εγκατέλειψε το συγκρότημα το 1995 και από τότε ο Gahan,ο Gore, και ο Fletcher έχουν συνεχίσει ως τρίο.

Οι Depeche Mode είχαν 48 τραγούδια στα Βρετανικά Singles Chart και δώδεκα στην κορυφαία δεκάδα άλμπουμ στα Βρετανικά charts, δύο από τα οποία έφτασαν στην θέση #1. Σύμφωνα με την EMI, οι Depeche Mode έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και singles παγκοσμίως, κανοντάς τους το πιο επιτυχημένο και μακροβιότερο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής.

Το 2010 οι Depeche Mode ταξινομήθηκαν στην θέση 98 του VH1, την λίστα με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στην Μαλακάσα διαμορφώνονται ως εξής :
PL3: 30 Euro, γενική είσοδος.
PL2 - Front of Stage: 40 Euro - ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή
PL1 - VIP: 50 Euro - ειδική περιοχή αμφιθεατρικά, αριστερά και δεξιά της σκηνής- ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
VIP Package: 125 Euro- ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
PL3 - ανέργων: 23 Euro, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας.
Σημεία προπώλησης:
Αθήνα- Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς).
Θεσσαλονίκη -Musicland (Μητροπόλεως 102)

Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο, το κοινό ,μπορεί να απευθύνεται στο www.ticketpro.gr και στο tickethouse.gr

 e-typos

Nymphomaniac (2013) Teaser Poster


Battle Scene From the Animated Adventure Epic


Οι ταινίες της εβδομάδας από Πέμπτη 02/05/2013

 Το πρόσωπο του κακού / Evil Dead
Του Φέντε Αλβαρες.
Με τους Τζέιν Λέβι, Σάιλο Φερνάντεζ, Λου Τέιλορ Πούτσι
Τρόμου / 2013 / ΗΠΑ
Θεωρείται ήδη από τα πιο επιτυχημένα ριμέικ ταινίας τρόμου (της θρυλικής ομότιτλης από το 1981, σε σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι), σίγουρα από τα πιο διασκεδαστικά. Για φαν του είδους.
 
 
Λάμπουν στο σκοτάδι / They Glow in the Dark
Του Παναγιώτη Ευαγγελίδη
Ντοκιμαντέρ / 2013 / Ελλάδα
  Με την αποδεδειγμένη ευαισθησία του, ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Ευαγγελίδης (συν-σεναριογράφος στην «Αληθινή ζωή» και τη «Στρέλλα») κινηματογραφεί μόνος του, με μια κάμερα, δύο άντρες που συγκατοικούν στη μετα-Κατρίνα Νέα Ορλεάνη. Πρώην εραστές, νυν συνοδοιπόροι κατ’ ανάγκη, ο Μάικλ κι ο Τζιμ, φιγούρες μυθιστορηματικές, ήρθαν κοντά λόγω μιας ασθένειας (AIDS) - παραδίδουν όμως μαθήματα ζωής. Καταπληκτικό ντοκιμαντέρ.






Μία αξιοπρεπής οικογένεια / Yek Khanévadéh-e Mohtaram
Του Μασούντ Μπακσί. Με τους Μπαμπάκ Χαμιντιάν, Μερντάντ Σεντιγκιάν
Δραματική / 2012 / Ιράν-Γαλλία
 Αδυσώπητη πολιτική καταγγελία για τη διαφθορά στο Ιράν μέσω της ιστορίας μιας οικογένειας από τα χρόνια της Επανάστασης και τον πόλεμο Ιράν-Ιράκ έως σήμερα. Σκληρή κι αποτελεσματική, διαφορετική απ’ ό,τι έχει επικρατήσει ως «ιρανικό σινεμά».


Rough Cut
Της Ελιάνας Αμπραβανέλ
 Ντοκιμαντέρ / 2013/ Ελλάδα
  Διασκεδαστικό και συγκινητικό ταυτόχρονα ντοκιμαντέρ για μια εξαιρετική γυναίκα. Η Μπάμπι, μια Φιλιππινέζα transgender κομμώτρια, δουλεύει στην Ελλάδα για να στηρίξει το υιοθετημένο αγοράκι της, το οποίο μεγαλώνει πίσω στην πατρίδα με τη γιαγιά του. Γλυκές Skype συνομιλίες, ευφάνταστες χορογραφίες, μπόλικη νοσταλγία και μια πληθωρική προσωπικότητα.


Καλωσήρθατε στη Γερμανία / Almanya: Willkommen in Deutschland
Της Γιασμίν Σαμντερέλι.
Με τους Βεντάτ Εριντσίν, Λίλαϊ Χούσερ, Αϊκούτ Καγιάτσικ
Κομεντί / 2011 / Γερμανία
  Ανάλαφρη, αλλά όχι τελείως αφελής ταινία για την ιστορία μιας οικογένειας που μεταναστεύει από την Τουρκία στη Γερμανία, ιδωμένη επί το πλείστον μέσα από τα μάτια του μικρού εγγονού της. Ενα, περίπου, «Soul Kitchen», πολύχρωμο και χαριτωμένο, αλλά μέχρι εκεί.


Chinese Zodiac
Του Τζάκι Τσαν
Με τους Τζάκι Τσαν, Κι Σου, Ολιβερ Πλατ Περιπέτεια / 2012 / Χονγκ Κονγκ- Κίνα
  Οι «Επικίνδυνες αποστολές» αλά Τζάκι Τσαν -δεν χρειάζεται καν να γράψω την υπόθεση, κάτι έχει να κάνει με 12 ζωδιακές κεφαλές που πρέπει να επιστραφούν στην Κίνα- αρχικά έχουν φυσικά το χάζι τους λόγω χορογραφίας και φαντασίας, αλλά κουράζουν γρήγορα όποιον δεν λατρεύει τις πολεμικές τέχνες.




protohema



Παραπολιτικά - Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2013


Ελευθεροτυπία - Μεγάλο Σάββατο 04/05/2013


Violet & Daisy (2013) Trailer


The Lone Ranger (2013) Russian Trailer


Man of Steel (2013) TV Spot


Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα στο «Régions Capitales pour le Cinéma» των Καννών

Μπορεί να μην έχει επιλεγεί καμία ελληνική ταινία για το επερχόμενο -66ο- φεστιβάλ των Καννών, αλλά η ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία ετοιμάζεται να έχει μια αξιοσημείωτη παρουσία στην Κυανή Ακτή, στην πιο σημαντική παγκόσμια κινηματογραφική εκδήλωση.

Το Film Commission Ile de France, μαζί με το γερμανικό Συμβούλιο Μέσων Ενημέρωσης του Βερολίνου- Βραδεμβούργου καθώς και τα Film Commissions της Μαδρίτης και της Ρώμης-Λάτζιο, επέλεξαν την Ελλάδα σαν τιμώμενη χώρα στο «Régions Capitales pour le Cinéma», μια παραδοσιακή συνάντηση που γιορτάζεται στο πλαίσιο των Καννών.

Η εκδήλωση συντονίζεται από τον Ολιβιέ Ρεν Βεγιόν του «Ile de France Film Commission» και τον Σύμβουλο Πολιτιστικών Υποθέσεων του έλληνα πρωθυπουργού, Δημοσθένη Δαββέτα, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) που μαζί με μια ομάδα από επτά νέους παραγωγούς, θα ταξιδέψουν στις Κάννες για να συμμετέχουν στη συνάντηση της 21η Μαΐου, για την προώθηση των επερχόμενων έργων τους και να συναντηθούν με ειδικά καλεσμένους ξένους παραγωγούς και χρηματοδότες.

Παρόντες θα είναι:

  • Ο Γιώργος Τσουργιάννης (Horsefly Productions), για την προώθηση του έργου επιστημονικής φαντασίας του Γιάννη Βεσλεμέ 1901 που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης,
  • Η Αμάντα Λιβανού για την προώθηση του ντεμπούτου της Σοφίας Εξάρχου με ένα δράμα σε παραγωγή Guanaco Film που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης,
  • Ο Γιώργος Καρναβάς και ο Κωνσταντίνος Κοντοβράκης (Heretic) για την προώθηση της σκηνοθετικής προσπάθειας του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου (Wasted Youth, Λοκάρνο 2011), με τίτλο Πεινασμένο Στόμα που θα γυριστεί τον Ιανουάριο του 2014 και της Ελίνας Ψύκου (η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά, Φόρουμ του Βερολίνου 2013) με το Ίβο και Σοφία που θα γυριστεί στα τέλη του επόμενου έτους,
  • Η Μαρία Χατζάκου (Haos Film), για την προώθηση της νέας ταινίας της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη (Attenberg, Βενετία 2010), με τίτλο Duncharon (Arte France Cinema Award-Cinemart 2012) που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης,
  • Ο Κώστας Κεφάλας από την Faliro House, εταιρεία παραγωγής του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου με ταινίες όπως: Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου, Attenberg της Τσαγγάρη, Πριν τα μεσάνυχτα του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, Only lovers left alive του Τζιμ Τζάρμους καθώς και δύο νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ, αναζητά εταίρους παραγωγής για το «Για πάντα», τη νέα σκηνοθετική προσπάθεια της Μαργαρίτας Μαντά, πρώην στενής συνεργάτιδας του αείμνηστου Έλληνα δημιουργού Θόδωρου Αγγελόπουλου,
  • Η Μαρία Τσίγκα (Αργοναύτες Productions του Πάνου Παπαχατζή), για την προώθηση της νέας ταινίας του Άγγελου Φραντζή με τίτλο Virus, που θα γυριστεί στη Ρωσία και βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης.

Όλα αυτά τα σχέδια (ταινίες), που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα πάνε στο Κάννες στο «Regions Capitales pour le cinema», σε αναζήτηση πρόσθετης χρηματοδότησης για να συμπληρώσουν το χρηματοδοτικό τους πλάνο, αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει δεσμεύσεις από εθνικούς φορείς, διεθνείς παραγωγούς, χρηματοδότες και χρηματοδοτικούς οργανισμούς.

Μαζί με τους κύριους Βεγιόν και Δαββέτα , θα παραστούν στη συνάντηση των Καννών ο Γιώργος Παπαλιός και ο Γρηγόρης Καραντινάκης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής του Ε.Κ.Κ. αντίστοιχα.

Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

09:10 Η γυναίκα του χασάπη ANT1 Ξένη ταινία
10:00 Μπινγκο Mega Ξένη ταινία
11:00 Όλα για τη ροζαννα ANT1 Ξένη ταινία
12:00 Ανίκητη μητέρα Mega Ξένη ταινία
13:00 Καζάαμ Star Οικογενειακή
13:00 Η τελευταία παράσταση Alpha Ελληνική ταινία
13:30 Δίψα για ζωή ΕΤ1 Δράμα
14:45 Ο τετραποδος φίλος μου Star Οικογενειακή
16:00 Βαραβας Mega Ξένη ταινία
16:30 Ο μικρός αρειανός Alpha Ξένη ταινία
17:10 Είναι μεγάλος ο καημός ANT1 Δράμα
20:00 Το οργανακι του Αττίκ ΕΤ3 Δράμα
21:00 Η κιβωτός του Νώε Star Θρησκευτική
21:15 Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέϊγουόρθ Mega Ξένη ταινία
23:00 Στη χρυσή λίμνη ΝΕΤ Δράμα
00:30 Κράμερ εναντίον Κράμερ Mega Ξένη ταινία
00:45 Απόλλων 13 Star Ξένη ταινία
03:30 Οταν κάποιον αγαπάς Star Ξένη ταινία