Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Prometheus (2012) New Poster


Prometheus (2012) International Extended Launch Trailer

Κυκλοφορίες Bluray - 11/06/2012 SONY

CONTRABAND
BIG MIRACLE
FASTEST
POCAHONTAS 1
POCAHONTAS 2
THE STING
SPIDERMAN 1
SPIDERMAN 2
SPIDERMAN 3
SPIDERMAN TRILOGY PACK

The Campaign (2012) Trailer


Real News - Κυριακή 03/06/2012


Καθημερινή - Κυριακή 03/06/2012

DIRE STRAITS: «Communique»
Εννέα μήνες μετά την πρωτοφανή επιτυχία του ομότιτλου debut album τους, οι Dire Straits κυκλοφορούν το «Communique». Ήταν τo πρώτο LP που μπήκε ποτέ στα γερμανικά charts, φτάνοντας στο No. 1 την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του.

Παρέμεινε τριάντα βδομάδες στα charts της Αγγλίας, όπου έγινε χρυσό, πούλησε 8 εκατ. αντίτυπα διεθνώς, και είναι το album που καθιέρωσε τους Dire Straits ως μια από τις μεγαλύτερες μπάντες όλων των εποχών. 9 μοναδικά τραγούδια κρυστάλλινης διαύγειας κι έντονης ενδοσκόπησης, γραμμένα από τον Mark Knopfler, ανεπανάληπτα κιθαριστικά σόλο, αμέτρητες sold out συναυλίες πριν καλά - καλά ανακοινωθούν, τεράστια δημοσιότητα και κυρίως απίστευτη μουσική, «κόντρα στο ρεύμα». Αυτό είναι το «Communique».

Το βραβευμένο άλλωστε, από το περιοδικό NME, εξώφυλλό του τα λέει όλα, από μόνο του. Πάνω σ' ένα κλειστό φάκελο, «πεταμένο στο πέλαγος», μια μοναχική φιγούρα διασχίζει την παραλία…

Έθνος - Κυριακή 03/06/2012


The Dark Knight Rises (2012) TV Spot

Η «Αγάπη» του Χάνεκε μεγάλος νικητής του Φεστιβάλ Καννών

Η ταινία «Αγάπη» του Αυστριακού σκηνοθέτη Μίχαελ Χάνεκε, με πρωταγωνιστές τον Ζαν Λουί Τρεντινιάν, την Εμμανουέλ Ριβά και την Ιζαμπέλ Ιπέρ, κέρδισε την Κυριακή τον Χρυσό Φοίνικα του 65ου Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταινία Amour πραγματεύεται τη σχέση μεταξύ δύο ηλικιωμένων, από την ημέρα που η γυναίκα παθαίνει εγκεφαλικό και χρειάζεται τη φροντίδα του συζύγου και τις επισκέψεις της κόρης της. Μια δυνατή και συγκινητική ταινία, που καταχειροκροτήθηκε στις Κάννες, η «Αγάπη» αποτελεί έναν ύμνο στην αφοσίωση των συντρόφων στα καλά και τα κακά της ζωής.

Ο Χάνεκε είχε κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα και το 2009 με την ταινία του «Η Λευκή Κορδέλα».

Το Μεγάλο Βραβείο του Φεστιβάλ κέρδισε ο Ιταλός Ματέο Γκαρόνε με την σάτιρα «Πραγματικότητα» (Reality), γύρω από έναν άντρα που κάνει ότι μπορεί για να πάρει μέρος σε ένα ριάλιτι, ενώ ο Κεν Λόουτς παρέλαβε το Βραβείο της Επιτροπής για την «οινοπνευματώδη» ταινία του «Το μερίδιο του Αγγέλου» (The Angel's Share).

Βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στον Δανό Μαντς Μίκελσεν για το «Κυνήγι» (The Hunt) του Τόμας Βίντερμπεργκ, όπου υποδύεται έναν δάσκαλο νηπιαγωγείου που κατηγορείται άδικα για κακοποίηση ενός μικρού κοριτσιού

Βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας από κοινού στην Κριστίνα Φλίτιρ και την Κοσμίνα Στράταν για ταινία «Πέρα από τους λόφους» (Beyond the Hills) του Πολωνού Κρίστιαν Μουντζίου, στην οποία η φιλία δύο κοριτσιών δοκιμάζεται σε ένα ορθόδοξο μοναστήρι.

Στον Αργεντινό Κάρλος Ρεϊγκάδας απονεμήθηκε το βραβείο σκηνοθεσίας για την ταινία του «Post Tenebras Lux», ένα δοσμένο με λυρικές, συχνά σουρεαλιστικές εικόνες, σχόλιο γύρω από τα αδιέξοδα μιας αστικής κοινωνίας.
Τέλος, το βραβείο της «Χρυσής Κάμερας», που απονέμεται σε πρώτο έργο, επιλεγμένο από όλα τα τμήματα του φεστιβάλ, κέρδισε η ήδη βραβευμένη και στα παράλληλα τμήματα ταινία «Τα ζώα του Άγριου Νότου» του Μπεν Ζεϊτλιν.
Τη φετινή κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ο Ιταλός σκηνοθέτης Νάνι Μορέτι (πρόεδρος), οι σκηνοθέτες Αλεξάντερ Πέιν, Αντρέα Αρνολντ, Χίαμ Αμπάς και Ραούλ Πεκ, οι ηθοποιοί Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Νταϊάν Κρούγκερ και Εμανουέλ Ντεβός και ο σχεδιαστής μόδας Ζαν-Πολ Γκολτιέ.

in.gr


Δευτέρα 28/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 2 Alpha Ξένη ταινία
22:00 Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 3: Λύτρωση Star Ξένη ταινία
22:00 Δωμάτιο πανικού Mega Θρίλερ
22:00 Ο χωρισμός ΕΤ1 Ψυχολογικό θρίλερ
23:00 Ο ντελικανης ΕΤ3 Δράμα
00:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Εύκολο χρήμα Mega Ξένη ταινία
02:00 Star 80 Star Ξένη ταινία
05:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία