Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 24 Απριλίου 2010

The New Trailer For SyFy’s THE PHANTOM Miniseries!!


Premiere Date : 20 /07/ 2010

The Trailer For THE COMPLETE METROPOLIS Is Now Online In Glorious QuickTime!!


Φτιάξε το δικό σου AVATAR !


Καθημερινή - Σάββατο 01/05/2010





Η σειρά αποτελείται από οκτώ DVD και από ισάριθμα έντυπα που τα συνοδεύουν. Τα ντοκιμαντέρ ζωντανεύουν στην οθόνη, με καταπληκτικά γραφικά και εντυπωσιακές αναπαραστάσεις καθοριστικές μάχες που έδωσαν θρυλικοί ηγέτες και οι οποίες άλλαξαν, σε κομβικές περιόδους, τον ρου της ιστορίας. Τα έντυπα με τη σειρά του, με απλό αλλά και εμπεριστατωμένο λόγο, διηγούνται τη ζωή και το έργο οκτώ ιστορικών προσωπικοτήτων που τα ονόματά τους έχουν γίνει, με το πέρασμα του χρόνου, σύμβολα της εξουσίας, της δύναμης, της στρατηγικής και της ευφυίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ιούλιος Καίσαρας, ο Αννίβας, ο Δαβίδ, ο Μωυσής, ο Ραμσής Β΄, ο Ιησούς του Ναυή, αλλά και οι Ελληνες στρατηγοί του Μαραθώνα αναβιώνουν στις σελίδες των εντύπων και δίνουν στον αναγνώστη την εικόνα όχι μόνο της προσωπικότητας τους, αλλά και των αντιπάλων τους και της εποχής τους.

2. ΚΑΙΣΑΡΑΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

Η νίκη των Γαλατών, σε κάποια φάση, φαίνεται πιθανή. Υπερτερούν αριθμητικά των Ρωμαίων, πέντε προς έναν, και κατέχουν το ύψωμα πάνω από την πόλη-φρούριο της Αλεσίας. Αλλά ο ατρόμητος Ιούλιος Καίσαρας χτίζει ένα δεύτερο τείχος γύρω από την πόλη, αποκλείοντάς την από κάθε πιθανή γραμμή ανεφοδιασμού. Όταν καταφθάνουν οι γαλατικές ενισχύσεις για να ανακόψουν τον αποκλεισμό, ο Καίσαρας πραγματοποιεί έναν εντυπωσιακό στρατηγικό ελιγμό. Κατασκευάζει ένα τρίτο τείχος μεταξύ του στρατού του και των ενισχύσεων. Είναι μια πολιορκία μέσα σε πολιορκία. Αλλά οι Ρωμαίοι είναι καλύτερα εφοδιασμένοι. Σε μια κίνηση υπέρτατης απελπισίας, οι Γαλάτες απομακρύνουν τις γυναίκες και τα παιδιά της πόλης, πιστεύοντας ότι ο Καίσαρας θα δείξει έλεος και θα τους αφήσει να περάσουν. Όμως ο Καίσαρας αρνείται κάνει κάτι τέτοιο. Οι δύο πλευρές παρακολουθούν τα αθώα γυναικόπαιδα να πεθαίνουν από την πείνα σε αυτήν τη νεκρή ζώνη ανάμεσα στα τείχη της Αλεσίας και τις ρωμαϊκές γραμμές. Οι Γαλάτες, εντελώς καταρρακωμένοι, βλέποντας τις γυναίκες και τα παιδιά τους να λιμοκτονούν, εξουδετερώνονται, και η Ρώμη κατακτά τη Γαλατία.

Happy Town (2010) tv series

With LOST officially ending and Flashforward flashfloundering in the ratings, ABC is hoping the upcoming Happy Town will fill the void. With a murder at its core and its cast of small town oddballs who never discuss past secrets, comparisons to Twin Peaks have been tossed around since the show was announced.


Synopsis:
Haplin, Minnesota "Happy Town" is approaching five years of peace after being riddled for years by unsolved kidnappings. But, in the wake of this small town's first crime in five years, some dark truths are being revealed about some familiar faces. They say every town has its secrets... that doesn't even begin to describe Happy Town.

Happy Town premieres on April 28, 2010 and the first 14 minutes of the show are here watch them and decide if it'll be as good as TWIN PEAKS.


PHANTASMAGORIA: THE VISIONS OF LEWIS

Shrek Forever After: An IMAX 3D Experience trailer

Ridley Scott Finally Reveals Details on His New Alien Prequel

MTV talked with Ridley Scott recently and got some good updates out of him about the status and what to expect. "It's a work in progress, but we're not dreaming it up anymore. We know what the story is. We're now actually trying to improve the three acts and make the characters better… But we're actually making the film. There's no question about it, we're going to make the film."

Full Trailer for Twilight Saga Eclipse

Final Trailer for Shyamalan's The Last Airbender

H ταινια θα μετατραπει και αυτη απο 2d σε 3d .


Despicable Me (2010)

Σάββατο 24/04/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Φάρμα στόρι Star Κινούμενα Σχέδια
21:00 Μπασκιά ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:40 Ηρωική απόβαση Σινε+ Ξένη ταινία
22:30 Μυστικά μονοπάτια Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:45 Το τρελό κυνήγι του θησαυρού Star Ξένη ταινία
23:00 Ένα γελαστό απόγευμα ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:30 Οργάνωση δολοφόνων Alpha Περιπέτεια
23:30 Poppy Shakespeare Σινε+ Δράμα
23:45 Βαρομετρικό χαμηλό Mega Ξένη ταινία
00:30 Σχέδιο εκδίκησης ΕΤ3 Κωμωδία
01:00 Πατρίδα Σινε+ Δράμα
01:00 Χαμένοι στο διάστημα Star Ξένη ταινία
01:30 Εργαζόμενο κορίτσι ANT1 Ξένη ταινία
03:00 Ο δικαστής Alter Ξένη ταινία
03:30 Shinobi: το ξίφος του θανάτου Star Ξένη ταινία