Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Έθνος - Κυριακή 11/09/2011


45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ 1966 - 2011
12 ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ.



1. ΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ: Α. ΟΙ ΜΑΓΟΙ
2. Β. Η ΖΩΖΩ
3. Γ. Η ΜΑΙΜΟΥ
4. Δ. ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ
5. Η ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ
6. TO ΔΕΝΤΡΟ
7. ΒΙΕΤΝΑΜ ΓΙΕ-ΓΙΕ
8. ΗΛΙΕ ΗΛΙΕ ΑΡΧΗΓΕ
9. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ-ΔΥΟ
10. ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ
11. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ ΓΙ'ΑΓΑΠΗ
12. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 11/09/2011


Η ταινία θα δοθεί σε 2 dvd.
Την κυριακή 11/9 το 1ο dvd & στις 18/9 το 2o dvd

Mαζί


ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ 4 CD ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΘΗΚΗ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ "VILLA MERCEDES"

Το «ΘΕΜΑ» από αυτή την Κυριακή ξεκινάει μια μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες του, που παρόμοια δεν ξανάγινε ποτέ σε εφημερίδα. Κάθε Κυριακή θα προσφέρει 4 CD με μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά ποιοτική μουσική συλλογή. Και τα 4 CD σε μια Κυριακή, σε μια πολυτελή θήκη! Σε μία και μόνο έκδοση του «ΘΕΜΑτος» οι αναγνώστες του θα μπορούν να αποκτήσουν μουσικές συλλογές των 4 CD, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση και φυσικά μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές (πάντα καλές ταινίες σε DVD, περιοδικά κ.λπ.).

ΕΡΤ webtv - Τηλεόραση στο Διαδίκτυο


WEB TV από την ΕΡΤ, με εκπομπές σε video on demand και live streaming μετάδοση των καναλιών ΕΤ-1 και ΝΕΤ.

http://www.ert.gr/webtv/



Sleep Tight (2011) Movie Clips





Extinction (2011) Trailer




The Bleeding (2012)


An American spy on assignment in Romania stumbles upon a dark secret that the inhabitants of the region have hidden for centuries. The lesser of two evils is questioned when he infiltrates a small unit of German SS soldiers who encounter a mysterious enemy while fighting partisans in The Carpathian Mountains... vampires."

Kill List (2011) Movie Clips







Paranormal Xperience 3D (2011) Trailer


Apollo 18 (2011) Poster



Hung - Season 3 Promo Poster



I Don't Know How She Does It (2011) Poster



The Avengers (2012) New Set Photos







Stop motion animated Toy Story short film that was made using real Toy Story toys.

Διχάζουν οι «Άλπεις» - Ανοιχτό ενδεχόμενο να εργαστεί στο εξωτερικό αφήνει ο Γιώργος Λάνθιμος

Συζητήσεις προκαλούν οι Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου στη Βενετία, με την ταινία να συγκεντρώνει ανάμεικτες κριτικές: σε κάποιους δεν άρεσε, άλλοι μιλούν για την «πιο έξυπνη» ταινία που έχει προβληθεί μέχρι στιγμής στη Μόστρα. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης παραδέχθηκε σε συνέντευξη Τύπου ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γυρίζει κανείς ταινίες στην Ελλάδα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξερευνήσει τις δυνατότητες που θα μπορούσε να του προσφέρει το εξωτερικό.

Ο Γ.Λάνθιμος δήλωσε ότι η ιδέα για την ταινία προέκυψε σε μία συζήτηση με τον συν-σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου, η οποία αφορούσε μια ομάδα ανθρώπων που έγραφαν γράμματα ή τηλεφωνούσαν σε συγγενείς νεκρών, προσποιούμενοι ότι είναι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Συμφωνήσαμε, όμως, πως δεν μπορείς να κάνεις μια ταινία με ανθρώπους που τηλεφωνούν ή γράφουν γράμματα. Οπότε σκεφτήκαμε γιατί να μην υποδύονται τους ίδιους τους νεκρούς;» αναρωτιέται ο Γ.Λάνθιμος.

Ερωτηθείς εάν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να γυρίσει ταινίες στο εξωτερικό, ο σκηνοθέτης απάντησε: «Αυτό που θα ήθελα και θα ήλπιζα είναι να γυρίζω περισσότερες ταινίες στην Ελλάδα. Αλλά και οι τρεις ταινίες που γύρισα εκεί, έγιναν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και όχι μόνο τώρα που η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη».

Ο Γ. Λάνθιμος πρόσθεσε ότι ήταν πάντα δύσκολο για τους νέους σκηνοθέτες να κάνουν ταινίες στην Ελλάδα «εξαιτίας της δομής των νόμων, της νοοτροπίας και του τρόπου χρηματοδότησης».

«Αυτή τη στιγμή είναι πιο εύκολο να κάνω ταινίες σε κάποια άλλη χώρα, επομένως θα ήθελα να εξερευνήσω αυτή την πιθανότητα και να δω τι θα βγει από εκεί» είπε.

Όσο για το εάν οι Άλπεις αποτελούν ένα φιλμ συγγενικό στον Κυνόδοντα, ο σκηνοθέτης δηλώνει ότι για εκείνον πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά φιλμ.

«Για μένα είναι το αντίθετο του Κυνόδοντα» επιμένει. «Εκεί είχαμε την ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν από έναν ψεύτικο κόσμο, ενώ οι Άλπεις είναι μια ταινία για ανθρώπους που προσπαθούν να αποδράσουν από τη δική τους ζωή και να μπουν σε έναν άλλο κόσμο» προσθέτει.

Στις Άλπεις, μια νοσοκόμα, ένας τραυματιοφορέας, μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ο προπονητής της έχουν δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία είναι επιφορτισμένη να αντικαθιστά νεκρούς ανθρώπους.

Προσλαμβάνονται από τους φίλους και τους συγγενείς των νεκρών. Η ομάδα ονομάζεται Άλπεις και ο αρχηγός της, ο τραυματιοφορέας, ονομάζεται Mont Blanc.

Τα μέλη της ομάδας είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν σύμφωνα με κάποιους κανόνες που έχει ορίσει ο αρχηγός. Ωστόσο, η νοσοκόμα αποφασίζει να μην υπακούσει σε αυτούς τους κανόνες.

Η ταινία φαίνεται πως δίχασε στην προβολή της στο 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Για παράδειγμα ο κριτικός της βρετανικής εφημερίδας The Guardian, Ζαν Μπρουκς, γράφει στο Twitter: «Χάθηκα μεγαλοπρεπώς στις Άλπεις. Σκοτεινή, μια ιστορία με διεστραμμένο χιούμορ [...] Η εξυπνότερη ταινία στη Βενετία μέχρι στιγμής».

Το περιοδικό Sight and Sound αναφέρει -και πάλι στο Twitter-: «Εκτελεσμένη με τρόπο εξαιρετικό, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Άλπεις κατάφερε να είναι ισάξια, αν όχι να ξεπεράσει τον Κυνόδοντα».

Από την άλλη, ο Μαρκ Μπράουν, επίσης συντάκτης του Guardian, έγραψε στο Twitter: «Μόλις είδα τις Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου στη Βενετία. Τώρα πάω να πνίξω τον εαυτό μου σε ένα κανάλι».

Contagion του Σόντερμπεργκ

Στη Βενετία προβάλλεται εκτός συναγωνισμού και το Contagion του Στήβεν Σόντερμπεργκ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα λαμπερό καστ: Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζουντ Λο, Ματ Ντέιμον, Λόρενς Φίσμπερν, Γκουίνεθ Πάλτροου και Κέιτ Ουίνσλετ.

Ο σκηνοθέτης δηλώνει ότι αυτό ήταν απαραίτητο, επειδή η ταινία δίνει τόσες πολλές πληροφορίες στον θεατή που θα έπρεπε αυτός να έχει ένα σημείο αναφοράς.

«Υπάρχει λόγος που οι σταρ υπάρχουν από τη γέννηση του σινεμά» δήλωσε.

Η ταινία παρακολουθεί τις προσπάθειες μιας ομάδας επιστημόνων να σταματήσουν το ξέσπασμα ενός ιού που απειλεί το ανθρώπινο είδος.

Newsroom ΔΟΛ



Κυριακή 04/09/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Η διαδρομή ANT1 Περιπέτεια
21:00 Η μάσκα του Ζορό Mega Ξένη ταινία
21:00 Ο τρελός τα 'χει 400 Star Κωμωδία
21:30 Η κατάρα του Τουταγχαμών Alter Περιπέτεια
22:00 K - PAX ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:10 Υδάτινες ιστορίες Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Νοτοριους Σπορ+ Δράμα
23:00 Δυο γυναίκες, τρεις βαλίτσες κι εγώ ΕΤ3 Ξένη ταινία
23:00 Η φούσκα Star Κωμωδία
23:40 Το κυνήγι του δολοφόνου ANT1 Περιπέτεια
00:00 Ο μπάτσος από το Σικάγο Alpha Περιπέτεια
00:30 Η τέλεια δολοφονία (a daughter's conviction) Alter Ξένη ταινία
00:30 Η ταραγμένη ζωή του Οσκαρ γουαΪλντ Πρίσμα+ Δράμα
00:30 Το τέλειο έγκλημα ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:40 Αγάπη και προδοσία Σπορ+ Ξένη ταινία
01:00 Όσο υπάρχει κόσμος Alter Ξένη ταινία
01:05 Το κυνήγι του δολοφόνου ANT1 Περιπέτεια
01:30 American pastime Star Δράμα
03:00 Ο μπάτσος από το Σικάγο Alpha Περιπέτεια
03:45 Όλες οι γυναίκες του προέδρου Star Αισθηματική κομεντί