Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Clash Of The Titans (2010) New Picture

Premiere Date 26/3/2010

After Dark Horrorfest 4 (2010)






8 films to die for !!

http://www.horrorfestonline.com/

PlayStation Network - Κουπόνια για κατέβασμα παιχνιδιών

Η Sony πρόκειται σε όλες τις περιοχές PAL (Ευρώπη), θα είναι ακόμα πιο εύκολο από τον Οκτώβριο του 2009 να προσθέσετε πίστωση στα πορτοφόλια Playstation Network ή να αγοράσετε αυτό το υπέροχο δώρο χάρη στην κυκλοφορία των PlayStation Network Καρτών στα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης παιχνιδιών.

Αυτές οι προπληρωμένες κάρτες, οι οποίες διατίθενται σε δύο χρηματικές αξίες ύψους [20 € και 50 €], δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να περιηγούνται στα διαδικτυακά ράφια και να κάνουν λήψη μοναδικού περιεχομένου PlayStation 3 (PS3) και PSP (PlayStation Portable) από το PlayStation Network.

Οι PlayStation Network Κάρτες ανοίγουν τις πόρτες του PlayStation Store σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα πρόσβασης στα διαδικτυακά παιχνίδια και στο κατάστημα ψυχαγωγίας που είναι γεμάτο με πάμπολλους τίτλους και περιεχόμενο.

Oι κάρτες απευθύνονται σε όλα τα γούστα, προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς αποκλειστικών παιχνιδιών, νέων μουσικών κομματιών SingStar από το SingStore, καθώς και ρούχων, αξεσουάρ και διαμερισμάτων στον εικονικό κόσμο του PlayStation Home.

Η αγορά και η χρήση της νέας PlayStation Network Κάρτας είναι πραγματικά απλή. Αφού αποκτήσετε την κάρτα σας, απλώς:

1. Συνδεθείτε στο PlayStation Network

2. Επισκεφθείτε το PlayStation Store, επιλέξτε «Redeem Codes» (Απόκτηση κωδικών) και εισαγάγετε τον κωδικό

3. Αυτό είναι! Τα χρήματα είναι διαθέσιμα άμεσα, για να τα ξοδέψετε σε ό,τι θέλετε.

Μην χάσετε τις PlayStation Network Κάρτες τον προσεχή Οκτώβριο, οι οποίες σας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε όλο το πιο πρόσφατο περιεχόμενο για PSP και PS3, από αποκλειστικά παιχνίδια και απαραίτητα πακέτα επέκτασης μέχρι τα πιο πρόσφατα τραγούδια και εικονικά διαμερίσματα.

fullhd

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 11/10/2009

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 11/10/2009






Μαζι το 4ο cd με επιτυχιες του Αντωνη Ρεμου

Madonna + Lady Gaga !!

Ενδοξοι θάνατοι στις ταινίες !

Δείτε !!!

Ενδοξοι” θάνατοι σε ταινίες.

Fringe Τv Series από το STAR

Από αύριο Δευτέρα στις 23.30 και κάθε μέρα εκτός ΠΣΚ, θα προβάλλεται από το Star η σειρά Fringe.

Sony wireless power transfer system

Η Sony ανήγγειλε την ανάπτυξη ενός ιδιαίτερα αποδοτικού ασύρματου συστήματος μεταφοράς ενέργειας που καταργεί τη χρήση των καλωδίων ρεύματος από τις ηλεκτρονικές συσκευές.... Μετά από έναν αιώνα ο Nicola Tesla τελικά δακαιώνεται!


Πραγματικά πρόκειται για μία επαναστατική καινοτομία, η οποία δεν μας εκπλήσσει τόσο για την θεωρία της, αφού αυτή από τα τέλη του 18ου αιώνα είχε διατυπωθεί από τον κορυφαίο επιστήμονα Nicola Tesla, όσο για το πρακτικό μέρος της, το οποίο ανοίγει του ασκούς του Αιόλου για μία νέα εποχή που τα καλώδια ρεύματος θα απουσιάζουν!

Το σύστημα της Sony μεταφέρει 60 Watt της ηλεκτρικής ενέργειας σε μια απόσταση 50cm, με μια αποδοτικότητα περίπου 80%, (60% συμπεριλαμβανομένου του διορθωτή).

Το νέο ασύρματο σύστημα μεταφοράς ενέργειας βασίζεται στο ‘μαγνητικό συντονισμό’. Βάσει αυτού, η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μεταφέρεται μόνο στις συσκευές που είναι ‘συντονισμένες’ στις ίδιες συχνότητες.

Επιπλέον, ακόμα κι αν υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα μεταξύ της συσκευής αποστολής σημάτων και του δέκτη, δεν εμφανίζεται επαγωγή θερμότητας.

Η Sony βασίστηκε επίσης στην εμπειρία της στην εξέλιξη συστημάτων υψηλών ραδιοσυχνοτήτων (RF) για τη κατασκευή ενός διορθωτή που παρέχει τα εχέγγυα για υψηλή ταχύτητα μεταγωγής αλλά και υψηλή αποδοτικότητα.

Βravo Sony… καιρό είχαμε να δούμε κάτι επαναστατικό.

Το μόνο που απομένει είναι να μας ενημερώσουν και για τα ποσά ακτινοβολίας και την επίδραση τους σε ανθρώπους, αφού πρόκειται για ένα καθαρά οικιακό προιόν.

fullhd

TDK 320GB Disc

Η ΤDK ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε ένα νέα δίσκο που βασίζεται στην τεχνολογία του Blu-ray, αλλά διευρύνει την διαθέσιμη χωρητικότητα από τα 200 στα 320GB...Για σκεφτείτε το... να είναι δυνατό το back up ολόκληρου του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας σε ένα δισκάκι!

Η TDK λοιπόν ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε ένα δίσκο 10 στρώσεων με χωρητικότητα 32GB ανά στρώση πράγμα που σημαίνει ότι η συνολική χωρητικότητα εκτοξεύεται στα 320GB, από τα 200 που ίσχυαν με τα μέχρι τώρα δεδομένα (10 στρώσεις x 20GB).

Το σημαντικό είναι ότι ο νέος δίσκος χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια μπλε δέσμη με μήκος κύματος στα 405nm με aperture 0.85. που χρησιμοποιείται στους υπάρχοντες οδηγούς, πράγμα που σημαίνει ότι είναι έτοιμος να δεχθεί (εγγραφή) αλλά και να αποδώσει (αναπαραγωγή) δεδομένων.

Το ερώτημα που γεννάται είναι ότι μπορεί το μέσο, το δισκάκι, να έχει πράγματι εκτοξευθεί από άποψη χωρητικότητας, όμως η εν λόγω καινοτομία είναι ουτοπική αφού ο πιο γρήγορος οδηγός , drive, που υπάρχει σήμερα και προέρχεται από την Pioneer γράφει σε ταχύτητα 12x, η οποία είναι απελπιστικά αργή για την ουσιαστική εκμετάλλευση του τεράστιου όγκου δεδομένων των 320GB.

fullhd

JVC-Kenwood Ryoma

Οι JVC - Kenwood, παρουσίασαν το πολυδιάστατο Ryoma. Πρόκειται για μία συσκευή ‘πολυτεχνίτη’ που συνδυάζει Δέκτη HD Digital TV, BD,DVD & CD player, σκληρό δίσκο με δυνατότητα εγγραφής και ΗD Radio...
Όσα και να πεις ότι ξέρεις ή φαντάζεσαι τελικά κάποιος θα βρεθεί να σε διαψεύσει.

Το νέο concept συνδυάζει όλα τα μέσα αναπαραγωγής και εγγραφής, ψηφιακού ήχου και εικόνας, ναι... διαθέτει και ενσωματωμένες ψηφιακές ενισχυτικές βαθμίδες, όπως και ευρεία δυνατότητα επικοινωνίας αφού στις προδιαγραφές του συμπεριλαμβάνεται και η σύνδεση WiFi που πληροί και το πρωτόκολλο DLAN.

Στην ουσία πρόκειται για ένα σταθμό λήψης, επεξεργασίας, αναπαραγωγής και εγγραφής ψηφιακού ήχου και εικόνας, ο οποίος συμπληρώνεται και από ένα εξωτερικό δέκτη AM/FM με κωδικό ‘Μ-Linx’.

Ο οδηγός διαβάζει δισκάκια BD, DVD & CD με δυνατότητα ripping στον σκληρό, ενώ στον τελευταίο είναι δυνατή η εγγραφή από εξωτερικές πηγές ή από τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη υψηλής ευκρίνειας.

H συσκευή θα λανσαριστεί στην αγορά την Άνοιξη του 2010.
fullhd

Κυριακή - 4/10/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

20:30 Ο γάμος του καλύτερου μου φίλου Alpha Ξένη ταινία
21:10 Ο θείος μου από την Αμερική ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:30 Ξεχασμένοι από την κοινωνία Σινε+ Δράμα
22:00 Εγώ, αυτός και η μητέρα του Star Ξένη ταινία
22:50 Εφιάλτης στο χιόνι Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Ο θείος Βάνια Κανάλι της Βουλής Δράμα
00:00 Τρόμος στο Αμιτιβίλ (The Amityville horror) Alpha Ξένη ταινία
00:00 Καυτή σάρκα (cinecinema στην ετ-1) ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:15 Κλειστός κύκλος Star Θρίλερ
01:00 Στα δίχτυα του υποκόσμου Alter Τρόμου
02:00 Χάλοουιν 6: η κατάρα ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:00 Bermuda Grace ANT1 Αστυνομική
02:30 Αρκεί μια στιγμή Star Ξένη ταινία
03:00 Το σημάδι της αμαρτίας Σινε+ Ξένη ταινία
04:30 Overdrive Σινε+ Περιπέτεια