Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Νοικοκυρές σε ...απόσυρση, τίτλοι τέλους για τη γνωστή τηλεοπτική σειρά

Το τέλος της γνωστής αμερικανικής σειράς «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» ανακοίνωσε ο παραγωγός Μαρκ Τσέρι, στη διάρκεια συνομιλίας του με Αμερικανούς τηλεκριτικούς.

Σύμφωνα με το BBC, ο ένατος -και τελευταίος- κύκλος επεισοδίων θα αρχίσει στις ΗΠΑ στις 25 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2012.

Η βραβευμένη με έξι ΕΜΜΥ και δύο Χρυσές Σφαίρες σειρά άρχισε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το 2004, από το δίκτυο ABC.

Η επιτυχία που σημείωσε ήταν μεγάλη και αρκετές χώρες σε όλο τον κόσμο αγόρασαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η σειρά διαδραματίζεται στη Γουιστέρια Λέιν στη φανταστική πόλη Φέρβιου και περιγράφει τις οικογενειακές περιπέτειες πέντε εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους γυναικών: της Σούζαν (Τέρι Χάτσερ), Μπρι (Μάρσια Κρος), Λινέτ (Φελίσιτι Χόφμαν), Γκαμπριέλ (Εύα Λονγκόρια) και Έντι (Νικόλ Σέρινταν).

tovima

Το Βήμα - Κυριακή 14/08/2011

Μαζί

CD με την στελλα κονιτοπούλου με δημοτικά τραγούδια και το ΒΗΜΑGAZINE με αφιέρωμα στον Δεκαπενταύγουστο.

Bloodtraffick (2011) Trailer

Mongrel's Creed - Short Movie

Danse Macabre (2011) Trailer

Juliska (2011) Teaser Trailer

Call of Duty: Modern Warfare 3 Spec Ops Survival Trailer

How to Train You Dragon live stage show first look

Contagion (2011) Characters Poster








Michael Bay - Movies Spinning Shot Supercut

World War Z (2012) Release Date

Deadline reports that the Paramount Pictures has set December 21, 2012 as the release date for the Marc Forster-directed film.

Apollo 18 (2011) New TV Spot

Mortal Kombat Freddy Krueger Trailer


Boardwalk Empire - Season 2 Trailer


Moneyball (2011) Poster



30 Minutes or Less (2011) Poster



The Three Musketeers (2012) Poster



Warrior (2011) Poster




Intruders (2011) Poster



El Capitán Trueno y el Santo Grial AKA Capitan Trueno (2011)



La guerre des boutons (2011) Poster



Drive (2011) Poster



Arthur Christmas (2011) Poster



Έρχεται στην «Τεχνόπολις» στις 12-13 Σεπτεμβρίου το 2ο ARK Festival

To ARK Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι′ αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη.

Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική, το ARK Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτι που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της «Τεχνόπολις» θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το ARK Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.

Το φετινό ARK Festival 2011 της Αθήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταλαντούχα νέα γενιά, τους τραγουδοποιούς και τους δημιουργούς που έριξαν τους σπόρους για μια ξεχωριστή πορεία και θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Το στίγμα του διημέρου θα δώσουν οι «νεοφερμένοι» του φεστιβάλ Locomondo, headliners της πρώτης μέρας -μιας μέρας που περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά, το Λεωνίδα Μπαλάφα και τον Πάνο Μουζουράκη σε συνέχεια του ξεσηκωτικού σερί τους στο ARK Θεσσαλονίκης καθώς και τους νεαρούς σίφουνες Ska Bangies.

Τη δεύτερη μέρα, η καλή ελληνική μουσική θα εκπροσωπηθεί από τη Μόνικα, τους Maraveyas Ilegal, τη Νατάσσα Μποφίλιου την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά, τους Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi.

Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν για τις χαρές, και θα ξορκίσουν τις λύπες μας. Θα τραγουδήσουν πάνω απ’ όλα για τη ζωή, υιοθετώντας το ρόλο που θέλει ο καθένας από εμάς να τους δώσει: εμψυχωτικό, συγκινητικό, παρήγορο, αισιόδοξο, ταξιδιάρικο, επίμονο, πάντα όμως ουσιαστικό.

Το πρόγραμμα

12/9: Locomondo, The Burger Project, Φοίβος Δεληβοριάς, Λεωνίδας Μπαλάφας, Πάνος Μουζουράκης, Ska Bangies.
13/9: Μόνικα, Maraveyas Ilegal, Νατάσσα Μποφίλιου, Imam Baildi και Gaudi.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Σημεία προπώλησης: Public, Ianos, Ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα 500 εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ. Προπώληση 17 ευρώ. Γενική είσοδος 20 ευρώ. Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ.

in.gr

Από 12 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

Από τις 12 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί το φετινό 6ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, ενώ έχει προγραμματιστεί και μία προφεστιβαλική εκδήλωση στις 5 Αυγούστου.

Με τις ιδιαίτερες επιλογές του, και με το σταθερά χαμηλό εισιτήριό του, δίνει και πάλι τη δυνατότητα στους φιλόμουσους επισκέπτες και κατοίκους να απολαύσουν μουσικές βραδιές υψηλής ποιότητας σε τέσσερις χώρους μαγευτικούς: στην παραλία της Αύρας, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, στο αμφιθέατρο της οικίας Seegy στην Παχεία Ράχη και για πρώτη φορά φέτος στο ναό της Αφαίας και στο Μουσείο Καπράλου.

Τίτλος του 6ου Φεστιβάλ είναι «Μ΄ ένα τραγούδι πάντα ανοίγει ο δρόμος για τους ουρανούς» (στίχος του Νίκου Γκάτσου) αφού έχει γίνει προσπάθεια στις περισσότερες συναυλίες να υπάρχει η ανθρώπινη φωνή.

Περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές βραδιές όπως: Βραδιά με Μουσική Μπαρόκ, Βραδιά με Λήντερ του Σούμαν, Βραδιές με Μουσική Δωματίου, Βραδιά Γκάτσου, Βραδιά με Αμερικάνικες Μπαλάντες κ.α. Λιγότερες φέτος οι διεθνείς μετακλήσεις αλλά επιστρέφουν εξαιρετικοί διεθνείς ερμηνευτές (Λίλυ Μάισκυ, Αλίσα Μαργκούλις, κ.α.), όπως και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με ένα επιλεγμένο πρόγραμμα.

Το Φεστιβάλ, με καλλιτεχνική διευθύντρια τη διάσημη σολίστ πιάνου Ντόρα Μπακοπούλου, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2006. Από την πρώτη στιγμή γνώρισε μεγάλη αποδοχή από τους κατοίκους του νησιού αλλά και τους πολλούς επισκέπτες του, και έγινε αναπόσπαστο μέρος του αιγινήτικου καλοκαιριού.

in.gr

Τετάρτη 10/08/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα ΕΤ1 Αισθηματική κομεντί
22:15 Τα φτερά της αγάπης Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Ο ιεραπόστολος Σπορ+ Βιογραφία
23:00 Δέκα μέρες στο Παρίσι ΕΤ3 Ελληνική ταινία
00:30 Εξομολογήσεις εραστών ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:00 Το σιδερένιο νησί Σπορ+ Δράμα
01:45 Ο άνθρωπος που αντίκρισε την κόλαση Star Ξένη ταινία
01:45 Ξενή ταινία Alter Ξένη ταινία
02:15 Μαθήματα για φόνο ΝΕΤ Περιπέτεια
03:45 Χρώματα ζωής Star Ξένη ταινία