Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Fringe - Season 4


Το καναλι FOX έδωσε το πράσινο φως και έκανε παραγγελία 22 επεισοδίων τα οποία θα αποτελέσουν την 4η season της πολύ καλής σειράς.

Cars 2 (2011) New Trailer

Father's Day (2011) Poster

Έθνος - Σάββατο 14/05/2011

Νέο Android Market και αγορά επί πληρωμή εφαρμογών στην Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε ορισμένες προσθήκες και βελτιώσεις που αφορούν το Android Market τόσο για την Web έκδοσή του όσο και την αντίστοιχη εφαρμογή του για κινητά και ταμπλέτες.

Αξιοσημείωτη είναι η προσθήκη λιστών στην Web έκδοση του Android Market η οποία παρουσιάζει προτεινόμενες εφαρμογές για εγκατάσταση. Ξεχωρίζουν οι λίστες “Trending” και “Top Grossing» στις οποίες θα εμφανίζονται οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές καθώς και αυτές με τα περισσότερα κέρδη. Όσον αφορά την εφαρμογή του Android Market στα smartphones έχουν γίνει αρκετές εμφανείς βελτιώσεις στο σχεδιασμό του καταστήματος Επίσης έχουν προστεθεί προτάσεις εφαρμογών που διαμορφώνονται από αντίστοιχες εφαρμογές που έχουν αναζητήσει ή εγκαταστήσει άλλοι χρήστες.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που ανακοινώθηκαν, αφορά την υποστήριξη αγοράς εφαρμογών που είναι επί πληρωμή σε 99 χώρες συμπεριλαμβανομένης επιτέλους και της Ελλάδας.

Όπως δηλώνει η Google, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μεγάλη ανάπτυξη του Android Market ειδικότερα από πελάτες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκοπός της είναι να αυξήσει ακόμα παραπάνω το ρυθμό ανάπτυξης του Market κάτι που συνάδει με την παραπάνω ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα των επί πληρωμή εφαρμογών σε νέες χώρες.

Πηγή: insomnia

Don't Let Him In (2011) Promo Trailer


Don't Let Him In (2011) Poster

Melancholia (2011) Tv Spot & clip



Spirit Hunters (2011) Trailer




Jack the Reaper (2011) Trailer

Boggy Creek (2011) Trailer

Vampires in Venice (2011) Trailer


Dark Tide (2011) Poster

Το Χόλιγουντ έδωσε ραντεβού στις Κάννες

Πολλές και λαμπερές ήταν οι παρουσίες που ξεκίνησαν να έρχονται ήδη από χθες στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το κόκκινο χαλί που στρώθηκε από νωρίς χθες το πρωί θα περπατήσουν μέχρι και τις 22 Μαΐου μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η αρχή έγινε με την Μεξικάνα ηθοποιό Salma Hayek η οποία έλαμπε στο κατακόκκινο δερμάτινο Gucci φόρεμα που επέλεξε για την άφιξή της, το οποίο συνδύασε με ένα ίδιου χρώματος φλοράλ μπολερό. Μαζί της ήταν και ο Antonio Banderas, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Παπουτσομένος Γάτος» που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ. Πιο αργά το βράδυ, η Hayek φόρεσε μια μακριά ασημί τουαλέτα.

Στις Κάννες βρέθηκε και η ηθοποιός Uma Thurman, ο οποία προτίμησε το λευκό. Για την άφιξή της έβαλε ένα κοντό φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ για την έναρξη του Φεστιβάλ αργά χθες το απόγευμα φόρεσε μια στράπλες μακριά λευκή τουαλέτα από μετάξι του Versace. Η Thurman βέβαια, είχε την καλύτερη παρέα, τους Jude Law και Robert De Niro που είναι όλοι μέλη της κριτικής επιτροπής.

Το Φεστιβάλ άνοιξε με την ταινία του Woody Allen «Midnight in Paris», οπότε όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι βασικοί πρωταγωνιστές. Έτσι, εκτός από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, οι ηθοποιοί Rachel McAdams, Owen Wilson, Adrien Brody, Michael Sheen και Lea Seydoux, δήλωσαν το παρόν. Η McAdams φόρεσε μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτα αρκετά σημεία του σώματός της για την προβολή της ταινίας.

Παρόντες στο Φεστιβάλ ήταν ακόμα η Ινδή ηθοποιός Aishwarya Rai, η σύζυγος του Antonio Banderas, Melanie Griffith, καθώς επίσης και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Cheryl Cole, αλλά και η εκκεντρική Lady Gaga. Από το Φεστιβάλ λείπει η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Nicola Sarkozy Carla Bruni, η οποία φημολογείται ότι είναι έγκυος. Εκείνη αιτιολόγησε την απουσία της λέγοντας πως υπάρχουν λόγοι «επαγγελματικοί και προσωπικοί».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Sector 7 (2011) Teaser Trailer


Midnight Son (2011) Posters

Insidious (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 12/05/2011

Ο Τζος (Πάτρικ Γουίλσον) και η Ρενέ (Ρόουζ Μπερν) έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία παιδιά. Όταν η τραγωδία θα χτυπήσει τον μικρό τους γιο, ο Τζος και η Ρενέ αρχίζουν να βιώνουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά.

Οι Τζειμς Γουάν και Λέι Γουάνελ, οι συν-δημιουργοί του Saw ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παραγωγούς του Paranormal Activity σε ένα καθηλωτικό ταξίδι στα πιο τρομακτικά σημεία του μυαλού.

Φιλίες και έρωτες - Something Borrowed (2011)

Ελληνική Πρεμιέρα 12/05/2011


Στο κατώφλι των 30ων της γενεθλίων, η Ρέιτσελ Ουάιτ δεν μπορεί να απαλλαχθεί από τη σκέψη πως η ζωή της δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε. Έχει μια καλή δουλειά, αλλά εργάζεται ατελείωτες ώρες και το αφεντικό της είναι τύραννος.

Έχει μια καλή φίλη, τη Ντάρσι, αλλά όταν τη βλέπει με τον αρραβωνιαστικό της, σκέφτεται πως, όπως κάθε βράδυ, η ίδια θα γυρίσει στο σπίτι της μόνη. Μέχρι που ένα βράδυ όμως, όχι μόνο δεν γυρνάει μόνη, αλλά το πρωί ξυπνάει δίπλα στον αρραβωνιαστικό της φίλης της.

Πέρα από το νόμο - Outside the Law (Hors-la-loi) (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 12/05/2011

Έχοντας χάσει το πατρικό τους στην Αλγερία, τρία αδέρφια διασκορπίζονται στις τρεις γωνιές του πλανήτη. Ο Μεσαούντ κατατάσσεται στον γαλλικό στρατό στην Ινδοκίνα. Ο Αμπντελκαντέρ γίνεται επικεφαλής του κινήματος για την ανεξαρτησία της Αλγερίας. Ο Σαΐντ μετακομίζει στο Παρίσι και αναζητά την τύχη του στα σκοτεινά κλαμπ και τις λέσχες μποξ της Πιγκάλ.

Σταδιακά, οι ασύνδετοι δρόμοι των τριών αδερφών θα τους ξαναφέρουν κοντά στην γαλλική πρωτεύουσα.

Με πρωταγωνιστές τους Τζαμέλ Ντεμπούζ, Σαμί Μπουαζιλά και Ροσντί Ζεμ, που μοιράστηκαν το Βραβείο Αʼ Αντρικού Ρόλου στο φεστιβάλ των Καννών το 2006 για την ερμηνεία τους στο «Days of Glory», το «Outside the Law» εστιάζει στις ιστορίες τριών αδερφών, του στρατιώτη, του ιδεαλιστή και του γκάνγκστερ, σε μια ταινία που καταπιάνεται με το ευαίσθητο θέμα των αγώνων για την ανεξαρτησία της Αλγερίας στο Παρίσι.

Horrible Bosses (2011) Poster

Horrible Bosses (2011) Trailer

The Change-Up (2011) New Trailer

X-Men: First Class (2011) Clip

The Debt (2011) Poster

Final Destination 5 (2011) Poster

Πέμπτη 12/05/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Εκτελεστής 47 ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Ο Αστερίξ στους ολυμπιακούς αγώνες Star Ξένη ταινία
22:00 Καμπαρέ ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Ο νεαρός Αντερσεν Σπορ+ Δράμα
01:00 Η τελευταία αποπλάνηση Σπορ+ Ξένη ταινία
01:10 Αγκάθα Κριστι : στα ίχνη του δολοφόνου Πρίσμα+ Ξένη ταινία
02:30 Το δίλημμα Star Θρίλερ
03:00 Η Κινέζα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
04:15 Ένα παράξενο ζευγάρι 2 Star Κωμωδία