Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Pc Magazine - Τεύχος 8/2012


Έθνος - Σάββατο 04/08/2012


Δημοκρατία - Κυριακή 05/08/2012


Στην κυριακάτικη "δημοκρατία" μη χάσετε στη συνέχεια της σειράς "The Gold Party Collection", τη συλλογή "Golden memories" που αποτελείται από 4 συλλεκτικά cd με χρυσές αναμνήσεις από τη δεκαετία του 1950 και 1960.

Δημοκρατία - Σάββατο 04/08/2012


Όλο τον Αύγουστο, με τη "δημοκρατία" του Σαββάτου, θα σας συντροφεύει η εκπληκτική συλλογή μυθιστορημάτων του Ζεράρ Ντε Βιλλιέ SAS.

Code 60 (2012) Trailer

The Hunger Games (2012) Steelbook Edition Bluray


Οι ταινίες της εβδομάδας από Πέμπτη 02/08/2012

Magic Mike
Του Στίβεν Σόντερμπεργκ
Με τους: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Αλεξ Πέτιφερ, Μάθιου Μακόναχι, Ολίβια Μαν, Τζο Μαντζιανέλο
Κομεντί/ 2012/ ΗΠΑ

Βασισμένη στις πραγματικές εμπειρίες του πρωταγωνιστή Τσάνινγκ Τέιτουμ, η ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ ακολουθεί τον Μάικ, έναν στρίπερ, ο οποίος κάνει τρεις-τέσσερις δουλειές ταυτόχρονα για να μαζέψει κεφάλαιο για τη δουλειά των ονείρων του. Κάπου εκεί γνωρίζει τον 19χρονο Ανταμ, τον οποίο εισάγει στον κόσμο του στριπτίζ και του μαθαίνει όλα τα σωστά κόλπα. Και κάπου παραδίπλα ερωτεύεται την αδελφή του καινούριου του φίλου.





Ολα για την Εύα / All about Eve
Του Τζόζεφ Λ. Μάνκιεβιτς
Με τους: Μπέτι Ντέιβις, Αν Μπάξτερ, Τζορτζ Σάντερς, Σελέστ Χολμ
Δραματική/ 1950/ ΗΠΑ


Δεν γίνεται να μη λατρεύεις το «Ολα για την Εύα». Εχει την Μπέτι Ντέιβις στον καλύτερο ίσως ρόλο της ζωής της ως τη 40άρα ντίβα Μάργκο Τσάνινγκ, που συνειδητοποιεί σταδιακά πως πρέπει να παραδώσει τα σκήπτρα στην ύπουλη διάδοχό της Εύα (τις ραδιουργίες της οποίας κανείς άλλος δεν έχει πάρει πρέφα), το εξαιρετικό σενάριο και τη φαινομενικά εύκολη σκηνοθεσία του Μάνκιεβιτς, τη Σελέστ Χολμ, τη Θέλμα Ρίτερ και τον Τζορτζ Σάντερς σε υπέροχη φόρμα, τη Μέριλιν Μονρόε σε γαργαλιστή εμφάνιση και ένα κείμενο γεμάτο προδοσία, πισωμαχαιρώματα, ματαιοδοξία, φεμινισμό και «ενηλικίωση». Κι όλα αυτά πασπαλισμένα με χολιγουντιανό γκλίτερ. Δεν γίνεται και πολύ καλύτερα απ’ αυτό.

Επιχείρηση Χάος / The Raid: Redemption
Του Γκάρεθ Εβανς
Με τους: Ικο Ουάις, Τζο Τάσλιμ
Περιπέτεια/ 2011/ Ινδονησία - ΗΠΑ




 Με διθυραμβικά σχόλια και μερικά βραβεία από Τορόντο, Δουβλίνο και Αμστερνταμ, η ταϊλανδέζικη «Επιχείρηση Χάος» έχει αποκτήσει ήδη καλτ στάτους. Η υπόθεση, σκελετική: μια ομάδα αστυνομικών κάνει επιδρομή στο απόρθητο κτίριο-καταφύγιο των γκάνγκστερ της πόλης. Από κει και πέρα, ξύλο, αίμα, βία, αηδιαστικά ηχητικά εφέ και λίγο ακόμα ξύλο. Ο παράδεισος για τους φαν των πολεμικών τεχνών - και του ξύλου.



Η ζωή μιας άλλης / La vie d’une autre
Της Σιλβί Τεστί
Με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Ματιέ Κασοβίτς
Δραματική/ 2012/ Γαλλία



Ακατανόητο συνονθύλευμα ασύνδετων στοιχείων, με αποσυντονισμένο μοντάζ και αφελείς -για να μην πω τραγικές- ερμηνείες από Μπινός και Κασοβίτς στην ιστορία μιας γυναίκας η οποία ξυπνά μια μέρα με αμνησία και αδυνατεί να καταλάβει πότε βρέθηκε με παιδί και στα πρόθυρα διαζυγίου. Και καλά, η σκηνοθέτις Σιλβί Τεστί, ηθοποιός είναι, δεν έβλεπε;

Αλλη μια νύχτα / Being Flynn
Του Πολ Γουάιτς
Με τους: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Πολ Ντέινο, Τζουλιάν Μουρ, Ολίβια Θέρλμπι
Δραματική/ 2012/ ΗΠΑ

 Υπερβολικά σοβαροπρεπής ταινία για έναν μελαγχολικό νέο, ο οποίος επανασυνδέεται ξαφνικά με τον μεγαλομανή, loser πατέρα του, ο οποίος πιστεύει ότι είναι τρανός συγγραφέας. Παρά τη δύναμη και την ιδιαιτερότητά τους, οι χαρακτήρες παραμένουν απωθητικοί και ξένοι.

Χωρίς σύνορα
Του Νίκου Γκαϊτατζή
Με τους: Γιώργο Βογιατζή, Γιώργο Χωραφά, Βερόνικα Βασιλακοπούλου, Σίμουρ Κάσελ, Δωροθέα Μερκούρη
Δραματική κομεντί/ 2011/ Ελλάδα - ΗΠΑ


Ο Θανάσης, ένας πλανόδιος πωλητής ταξιδεύει από την Ελλάδα στην Αμερική για να ξανασυναντήσει τη Μίλα, το κοριτσάκι που είχε υπό την προστασία του ενώ η μητέρα του προσπαθούσε να φτιάξει τη ζωή της στο εξωτερικό

protothema






Total Recall (2012) Featurette Highlights Hover Car Chase

Prometheus Sequel Targets 2014 or 2015 Release

Plans for a sequel to Ridley Scott's Prometheus were rumored to be on the table before the 20th Century Fox project even began production, but today The Hollywood Reporter confirms that the studio is indeed moving forward with another science fiction thriller, planned to hit theaters in either 2014 or 2015.

Stars Michael Fassbender and Noomi Rapace are both contracted to reprise their roles of David and Elizabeth Shaw, respectively. Writer Damon Lindelof, however, is not necessarily attached to return as screenwriter and the studio is said to be in talks with other writers to board the project.

The original film, a quasi-prequel to Scott's 1979 Alien, saw a team of scientists and explorers embarking on a journey to a distant world, where they discovered the answers to some of humanity's most profound questions.

Paranormal Activity 4 (2012) Trailer

The Paperboy (2012) Trailer

House at the End of the Street (2012) New Trailer

Behind the Scenes of Halo 4: Forward Unto Dawn

Killing Them Softly (2012) Trailer

Strike Bakc Season 2 (2012) TV Series Promo Poster


Lawless (2012) Poster


Hit and Run (2012) Poster


Paranormal Activity 4 (2012) Poster


Cockneys vs Zombies (2012) Poster


Πέμπτη 02/08/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Cleaner Star Ξένη ταινία
01:00 Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:45 Υστερία Star Δράμα
04:00 Φάρσα `η κέρασμα Star Κωμωδία