Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

John Carter (2012) New Concept Art



Movie Middle Fingers Compilation


Get The Gringo (2012) Trailer







The Dog Strikes Back - New Star Wars - Volkswagen Commercial

Έθνος - Σάββατο 04/02/2012

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 05/02/2012



Γεννημένος στη Cinecitta της Ρώμης -«εκεί όπου είναι πιο εύκολο να ονειρεύεσαι παρά να κοιτάς την πραγματικότητα στα μάτια»-, ο Eρος Ραματσότι ήταν γραφτό να γίνει μεγάλος αστέρας. Από πολύ νωρίς ξεχώρισε χάρη στηn εξαιρετική διαύγεια της φωνής του και την εντυπωσιακή παρουσία του που ξανάφερε την Ιταλία στο μουσικό προσκήνιο.

Tα τέσσερα άλμπουμ που σημάδεψαν το απόγειο της καριέρας του («In Ogni Senso», «Tutte Storie», «Dove c’e musica» και «Stilelibero») και περιλαμβάνουν τις πιο διάσημες επιτυχίες του δίνει αυτή την Κυριακή με τη μορφή συλλογής τεσσάρων cd το «Πρώτο Θέμα».

Τα σουξέ του που ακόμη καταγράφονται ως τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια παγκοσμίως έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα την ιστορία της ποπ, ενώ τα ντουέτα του παραμένουν ανεπανάληπτα. Μερικά από αυτά, όπως με τους Ροντ Στιούαρντ, Ελτον Τζον και Τζο Κόκερ, καταξίωσαν τον Ερος ως έναν από τους πιο αναγνωρισμένους τροβαδούρους και περιλαμβάνονται σε έναν από τους δημοφιλέστερους δίσκους της καριέρας του, το «Dove c’e musica».

To ιστορικό αυτό άλμπουμ, που περιλαμβάνει τα αλησμόνητα «Io Amero» και «Quasi Amore», συγκαταλέγεται στην τετράδα των cd που προσφέρει το «Πρώτο Θέμα» και αυτή την Κυριακή. Το «Dove c’e musica» ήταν ουσιαστικά η συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που είχε σημειώσει σε ολόκληρο τον πλανήτη το πιο διάσημο άλμπουμ του Ραματσότι, το ανεπανάληπτο «Tutte Storie». Πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους δίσκους στην ιστορία της ποπ με τις πωλήσεις του να σπάνε όλα τα ρεκόρ και τα No1 να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στο «Tutte Storie» θα βρει κανείς επιτυχίες όπως το διάσημο «Un alter Te», το μεθυστικό «Favola», το άκρως «κολλητικό» «No C’e piu Fantasia» αλλά και το αξέχαστο «Cose Della Vita». Ενα άλμπουμ που απογείωσε τον Ραματσότι, μετά το πολύ πετυχημένο «In Ogni Senso» που σήμανε τη μεγάλη στροφή της καλλιτεχνικής του πορείας. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη μεγαλειώδη πρες κόνφερανς που συνόδευσε την προώθησή του και τον μεγάλο ντόρο που προκάλεσε τότε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ενδεικτικό είναι ότι για την πρες κόνφερανς συγκεντρώθηκαν στη Βενετία πάνω από 200 δημοσιογράφοι από όλες τις γωνιές του πλανήτη σφραγίζοντας καταλυτικά το παγκόσμιο εκτόπισμα του χρυσού παιδιού της ποπ. Εκτοτε ο Ραματσότι παραμένει το απόλυτο φαινόμενο, ο πιο εκφραστικός τραγουδιστής του έρωτα και ο πιο αγαπημένος τραγουδοποιός της Μεσογείου.

Την πετυχημένη αυτή πορεία σφράγισε το «Stilelibero» που συνοψίζει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας του και που θα κλείσει την τετράδα των cd που προσφέρει το «Πρώτο Θέμα» ολοκληρώνοντας τον κύκλο Ραματσότι. Για πρώτη φορά, λοιπόν, το «Πρώτο Θέμα» δίνει την ευκαιρία στους αμέτρητους θαυμαστές του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή να αποκτήσουν αυτά τα τέσσερα πιο δημοφιλή cd του εντελώς δωρεάν!

Μη χάσετε αυτή την προσφορά αυτή την Κυριακή στο «Πρώτο Θέμα».

Bel Ami (2012) Poster

Friends with Kids (2012) Poster