Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του Roger Rabbit

Ο Robert Zemeckis μας προετοίμαζε με δηλώσεις για το σίκουελ της ταινίας Who framed Roger Rabbit εδώ και 6 μήνες. Στο Comic Con Festival τον Ιούλιο είχε πει πως αν πραγματοποιηθεί η ταινία, «Οι δισδιάστατοι ήρωες θα παραμείνουν ως είχαν. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν και άλλα 3D στοιχεία.»
Πριν λίγο καιρό ο Zemeckis αποκάλυψε στο MTV ότι έχει ξεκινήσει ήδη η συγγραφή του σεναρίου για το σίκουελ του Roger Rabbit και μάλιστα ότι το έργο έχουν αναλάβει οι σεναριογράφοι της αρχικής ταινίας, Peter Seaman και Jeffrey Price.
Το πρώτο σενάριο των Seaman και Price ήταν μια προσαρμογή του βιβλίου Who Censored Roger Rabbit? , που είχε γράψει ο Gary K. Wolf το 1981. Δέκα χρόνια μετά, ο Wolff έγραψε το Who P-P-P-Plugged Roger Rabbit? . Από τότε έχουν συζητηθεί διάφορες ιδέες για τη συνέχεια της ταινίας αλλά ο Zemeckis δήλωσε ότι δεν έχει εμπλακεί σε καμία από αυτές.
Οι αξιώσεις του κοινού θα είναι σίγουρα πολύ υψηλές. Επομένως το Roger Rabbit 2 θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο και καλοφτιαγμένο ώστε να αποδοθεί η χαρακτηριστική ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας.

pulp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου