Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

'Season of the Witch' (2011)



Relativity announced they'll do the honors of distributing Season of the Witch in theaters on January 7, 2011. Dominic Sena (Swordfish), Nicolas Cage stars as a 14th century Crusader who returns with his comrade to a homeland devastated by the Black Plague. A beleaguered church, deeming sorcery the culprit of the plague, commands the two knights to transport an accused witch to a remote abbey, where monks will perform a ritual in hopes of ending the pestilence.

Trailer Debut for French Chiller 'Mirages'!!

First 'The Loved Ones' TV Spot Introduces 'Horror Princess'







The Hole 3D (2010)

Iron Man 2 (2010)

Κυκλοφορεί σε dvd & bluray απο την ODEON

Μετά την τεράστια επιτυχία και τις 2 Οσκαρικές υποψηφιότητες της ταινίας "Iron Man", έρχεται το πολυαναμενόμενο sequel που συνεχίζει την ιστορία από εκεί που αφήσαμε τον υπερ-ήρωά μας. Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος εφευρέτης Τόνι Σταρκ είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή. Παρόλη την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με το στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αυτές οι πληροφορίες θα πέσουν σε λάθος χέρια.

PLAYSTATION - Τεύχος 10/2010

OPERA DVD - Tευχος 43

Ξεκινά σήμερα το «Athens Digital Week»

Για τρίτη συνεχή χρονιά, από σήμερα έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι θα φιλοξενήσει το «Athens Digital Week», ένα φεστιβάλ για τις νέες τεχνολογίες, που φιλοδοξεί και φέτος να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν προβολές, ομιλίες και διαδραστικά εργαστήρια (workshops). Στόχος είναι όλο και περισσότερος κόσμος να έρθει σε επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα και τις παγκόσμιες τάσεις και ιδέες που κυριαρχούν στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στο Athens Digital Week, εκτός των άλλων, μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα σημεία της πόλης από όπου ο καθένας μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο εντελώς δωρεάν.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

http://www.enet.gr/?i=news.el.episthmh-texnologia&id=211004

Monsters (2010)

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010)




A Marine Story (2010)

Πέμπτη 07/10/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Σύζυγος κατά λάθος Star Ξένη ταινία
21:00 Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους ANT1 Ξένη ταινία
22:00 Ο 13ος πολεμιστής ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:05 Κρόνος 3 Σινε+ Ξένη ταινία
01:45 Η γυναίκα του μεγιστάνα Star Θρίλερ
03:30 Στον κλοιό της φωτιάς Star Περιπέτεια
04:30 Σμηναρχία θανάτου Σινε+ Ξένη ταινία