Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

The Freebie (2010)

Fair Game (2010)



ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ σε επανέκδοση στους κιν/φους από 02/09

Το ουράνιο αφιέρωμα του Wenders στη ζωή, τον έρωτα, το Βερολίνο, τη σκηνοθεσία, τους Αγγέλους και την ποίηση.

Ένα ατμοσφαιρικό, λυρικό, ελεγειακό, βαθύ, στοιχειωμένο, ποιητικό και ευγενές ασπρόμαυρο όνειρο.

Καλύτερα στη γη ερωτευμένος,

Παρά στους ουρανούς μόνος..

ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ δεν είναι ταινία. Είναι ένα ποίημα, ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα τραγούδι, μια ωδή στη ζωή, την ειρήνη, την αγάπη, την αισιοδοξία.

ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ 02/09

ΣΕ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ

ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΟΠΙΕΣ 35 mm



Ταινίες NEW STAR 26/08/10-01/09/10



ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ
ΡΙΒΙΕΡΑ-ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 46, ΕΞΑΡΧΕΙΑ 210 3837716
CINE PARIS-ΚΥΔΑΘΗΝΑΙΩΝ 22, ΠΛΑΚΑ 210 3222071

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΤΡΩΩΝ 26, ΘΗΣΕΙΟ 210 3462677

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ
ΔΕΞΑΜΕΝΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210 3623942
ΛΑΙΣ(ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)-ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 48 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 210 3609695

FUNNY FACE
ΑΘΗΝΑΙΑ-ΧΑΡΗΤΟΣ 50, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΜΕΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 210 7215717
ΑΙΓΛΗ-ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ 28-30, ΣΑΡΩΝΙΔΑ 22910 54941

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΝΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΑ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ 292, ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ 210 2284185

Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ
ΤΡΙΑΝΟΝ-ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ 21, ΜΕΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 210 8215469
ΔΙΟΝΥΣΙΑ-Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 286 & ΜΥΚΗΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109515514

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΙΕΡΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ-Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ & ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 210 6425714



Trailer των ταινιών μπορείτε να βρείτε:

Trailer for New Line's 'Going the Distance'

Αποθέωση για το «Πιράνχας 3D», ετοιμάζεται το επόμενο !

Είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο για μια ταινία τρόμου, που απευθύνεται στο νεανικό κοινό, να παίρνει τρία και τέσσερα αστεράκια από αυστηρούς κριτικούς εντύπων όπως το Hollywood Reporter, το Entertainment Weekly και το Rolling Stone και να φτάνει τις θετικές κριτικές σε ποσοστό 81% στην ιστοσελίδα Rotten Tomatoes.

Ομως το «Πιράνχας 3D», παρά το γεγονός ότι άνοιξε στην αμερικανική αγορά με μάλλον χαμηλές εισπράξεις, αποθεώθηκε από τους κριτικούς, κάτι που έκανε τους παραγωγούς της ταινίας να εγκρίνουν αυτομάτως ένα σίκουελ.

Η ταινία, που σκηνοθέτησε ο ειδικευμένος στις ταινίες τρόμου Αλεξάντερ Αζά, δεν πρωτοτυπεί σε ό,τι αφορά την ιστορία. Μια ομάδα φοιτητών κάνει τις ανοιξιάτικες διακοπές της σε μια λίμνη, αποφασισμένη να περάσει διασκεδαστικά και να ξεδώσει. Δεν υπολογίζει ωστόσο τη δύναμη που θα απελευθερωθεί από μια ξαφνική σεισμική δραστηριότητα.

Από μια σχισμή στον βυθό απελευθερώνονται αμέτρητα πεινασμένα πιράνχας, δείγματα ενός είδους που θεωρείτο εξαφανισμένο. Μόλις εμφανιστούν στη λίμνη, θα επιτεθούν στην άφθονη γυμνή σάρκα που θα βρουν εκτεθειμένη.

Σύμφωνα με τις κριτικές, ο Γάλλος σκηνοθέτης που έχει μετακομίσει στην Αμερική, βρίσκει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να προσφέρει τα σώματα των νεαρών φοιτητών θυσία στα σαγόνια των σαρκοβόρων ψαριών. Και το κάνει με ευρηματικότητα και χιούμορ.

Στο πρώτο της τριήμερο στις αμερικανικές αίθουσες η ταινία έφτασε τα 10,1 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ποσό όχι ιδιαίτερα υψηλό και ικανό να τη φτάσει μόλις στην έκτη θέση του box office. Ομως η ταινία θεωρήθηκε επιτυχημένη. Και όπως κάθε επιτυχημένη ταινία, σύντομα θα έχει συνέχεια. Η Dimension Films, παραγωγός εταιρεία, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το σίκουελ του «Πιράνχας 3D» ήδη ετοιμάζεται. Δεν είναι γνωστό αν στο σίκουελ θα παίξουν οι Ελίζαμπεθ Σου, Βινγκ Ρέιμς και Τζέρι Ο' Κόνελ, πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας. Ομως είναι βέβαιο ότι τεχνικά η ταινία θα είναι περισσότερο φροντισμένη. Το «Πιράνχας 3D» γυρίστηκε παραδοσιακά και στη συνέχεια έγινε τρισδιάστατη επεξεργασία της κόπιας.

Οι ταινίες τρόμου μπορεί να μη θεωρούνται υψηλού καλλιτεχνικού προφίλ, όμως οι ταινίες όπου ο τρόμος προκαλείται από τα πιράνχας, έχουν συνδεθεί με ονόματα σημαντικών σκηνοθετών. Το 1978 ο Τζο Ντάντε γύρισε το «Πιράνχα, τα σαρκοφάγα», ενώ το 1981, το σίκουελ εκείνης της ταινίας γυρίστηκε από τον Τζέιμς Κάμερον. Ηταν η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, που είχε όπως οι περισσότερες δικές του, σχέση με το υγρό στοιχείο. Από την άλλη πλευρά, τα πιράνχας έχουν βρεθεί και σε γελοίες ταινίες, όπως το «Γυναίκες- πιράνχας στη ζούγκλα θανάτου των αβοκάντο», ένα θρίλερ β΄ διαλογής, που θα δυσκολευτεί να βρει κανείς οπουδήποτε πια.

kathimerini

Millennium 3: The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2010)

Το τελευταίο μέρος της θρυλικής τριλογίας "Millennium", που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, που συνάρπασε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Η Λίσμπετ Σαλάντερ καταστρώνει την εκδίκησή της απέναντι στον άνθρωπο που προσπάθησε να τη σκοτώσει και στις κυβερνητικές οργανώσεις που παραλίγο να καταστρέψουν τη ζωή της. Αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Γιατί μετά τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι, νοσηλεύεται στην Εντατική υπό στενή επιτήρηση, και όταν βγει θα οδηγηθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενη για τρεις φόνους και μια απόπειρα δολοφονίας.

Κυκλοφορία σε dvd στις 06/09/2010 απο ODEON

From Paris With Love (2010)

2 πράκτορες. 1 πόλη. Κανένα έλεος.

Από τον σκηνοθέτη του TAKEN σε σενάριο του ΛΙΚ ΜΠΕΣΟΝ (The Transporter, Η Αρπαγή, Leon)

O Τζέημς Ρις, υπασπιστής του Αμερικανού Πρεσβευτή στην Γαλλία, ζει μια αξιοζήλευτη ζωή στο Παρίσι. Η δεύτερη δουλειά του είναι ασκούμενος της CIΑ. Στην πρώτη του αποστολή συναντά τον συνεργάτη του και ειδικό πράκτορα Τσάρλι Γουόξ ο οποίος έρχεται στο Παρίσι προκειμένου να εμποδίσει μια τρομοκρατική ενέργεια. Ο Τσάρλι είναι έμπειρος, ισχυρογνώμων, εκρηκτικός και ακραίος, δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα και κανέναν. Σύντομα ο Τζέημς, ανακαλύπτοντας ότι και ο ίδιος αποτελεί έναν από τους στόχους των τρομοκρατών, συνειδητοποιεί ότι ο μόνος που μπορεί να τον κρατήσει στην ζωή για τις επόμενες 48 ώρες είναι ο Τσάρλι. Οι σφαίρες τους κυκλώνουν, δημιουργώντας γύρω τους το απόλυτο χάος!

Κυκλοφορεί 3/9/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Κλήσεις σε τηλέφωνα από το gmail


Την δυνατότητα να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις προς σταθερά και κινητά από τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της gmail, θα δώσει η Google όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Μέχρι σήμερα, οι χρήστες του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου μπορούσαν να πραγματοποιούν κλήσεις και βιντεοκλήσεις από έναν υπολογιστή σε άλλο.

Πλέον θα τους δίνεται η δυνατότητα να καλούν σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, η εταιρεία υποσχέθηκε δωρεάν κλήσεις σε τηλέφωνα προς ΗΠΑ και Καναδά και χαμηλές χρεώσεις για τις άλλες χώρες για το υπόλοιπο του έτους.

Για παράδειγμα ανέφερε πως κλήσεις προς Βρετανία, Γαλλία και Κίνα θα κοστίζουν δύο σεντς το λεπτό.

Η λειτουργία αυτή σκοπεύει να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως το Skype ενώ από την Google τονίζεται ότι η χρήση της θα είναι εξαιρετικά εύκολη.

AVATAR Special Edition DVD and Blu-ray to Feature 16 Minutes of New Footage

THR reports that the new scenes will “involve action sequences and narrative-deepening extensions of key scenes involving the blue-skinned Na’vi of Pandora and their human visitors.” Said producer Jon Landau, “There’s a whole new scene that takes place in the (Na’vi) school, there’s more night bioluminescence, there’s new creatures, and there is a new action scene. The scenes don’t just feel like added scenes — they are very organic to the story and embellish it.”

The special edition DVD and Blu-ray are set to be released this November.

The 3D Blu-ray is being held until 2011 because Fox and Cameron want to wait until more households have 3DTVs.

collider.com

Brand New 14-Minute Behind the Scenes Featurette for HBO’s BOARDWALK EMPIRE

2nd clip for Resident Evil: Afterlife


Resident Evil: Afterlife Exclusive Clip

Trailer Park Movies | MySpace Video

Short Film: Paris By Night of the Living Dead

Official trailer for Katie Aselton's The Freebie

Full Trailer for Del Toro Produced Horror 'Julia's Eyes'

The Virginity Hit (2010)

Tron Legacy (2010)



The Man in the Maze (2010)

Την Παρασκευή 27/08 φτάνει στην ελληνική αγορά το νέο iPhone


Την Παρασκευή αρχίζει στην Ελλάδα η διάθεση του iPhone τέταρτης γενιάς, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Cosmote, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

«Η Cosmote ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά το iPhone 4 στις 27 Αυγούστου» αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Πληροφορίες για τα τιμολογιακά προγράμματα της συσκευής θα δημοσιευτούν στο δικτυακό τόπο της την ίδια ημέρα.

Η συσκευή αναμένεται να διατεθεί «σύντομα» και από τη Vodafone. Ο ανεπίσημος δικτυακός τόπος iPhonehellas.gr δημοσιεύει τη φωτογραφία μιας απόδειξης αγοράς από τη Vodafone για ένα iPhone 4 με μνήμη 32 GB και τιμή 780 ευρώ.

IN.GR

Πέμπτη 26/08/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Αίμα και σοκολάτα Star Ξένη ταινία
22:00 Το βλέμμα του φιδιού ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:00 Μαζί πότε Σινε+ Δράμα
02:00 Εικονική αποπλάνηση Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Η ψυχή ενός ηγέτη Star Ξένη ταινία
03:35 Η ώρα της απόφασης Σινε+ Περιπέτεια