Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

X-Men: First Class Russian Trailer with new footage

Newest trailer for Kenneth Branagh's Thor

Sucker Punch Launches Animated Short

Super 8 (2011) Viral Site


Dylan Dog: Dead of Night (2011)

Trailer for Spike Jonze & Arcade Fire's New Short Film

Wasted Youth (2011)

GIRL WALKS INTO A BAR Official Trailer



1st YOUTUBE MOVIE
Η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή για τους χρήστες ονομάζεται Girl walks into a bar.
Παίζει και η Ροζάριο Ντόουσον.

Λονδίνο 2012: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων

Κυκλοφόρησαν σήμερα στην αγορά τα 6,6 εκατομμύρια εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, 500 ημέρες πριν την έναρξή τους για μια περίοδο έξι εβδομάδων, ως τα μεσάνυχτα της 26 Απριλίου, και σύμφωνα με τους διοργανωτές όλοι οι επίδοξοι αγοραστές θα έχουν ίση μεταχείριση.

Οι τιμές κυμαίνονται από 20 ως 2012 στερλίνες (23 ως 2.322 ευρώ) και οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες που έχουν μεγάλη ζήτηση θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης, επί ίσοις όροις άσχετα του πότε κατέθεσαν την αίτηση ενδιαφέροντος. Οι πωλήσεις θα δώσουν στους διοργανωτές μια γεύση για το πώς θα υποδεχθεί το κοινό τους Αγώνες.

Οι ίδιοι διαβεβαιώνουν ότι έχουν κάνει το παν για να μην «κρασάρει» η ιστοσελίδα πώλησης των εισιτηρίων. Οι δημοφιλείς αγώνες _ όπως οι τελικοί του στίβου και της κολύμβησης _ αλλά και οι τελετές έναρξης και λήξης αναμένεται να έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση. Ο πρόεδρος του Λονδίνου 2012, λόρδος Κόου, δήλωσε πεπεισμένος ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν. Αναμένεται ότι η πώλησή τους θα αποφέρει μισό δισ. στερλίνες (577 δισ. ευρώ). Οι επίδοξοι αγοραστές θα πληροφορηθούν στις 24 Ιουνίου για ποιους αγώνες θα λάβουν εισιτήρια.

Ειδικές προσφορές υπάρχουν για όσους είναι κάτω από 17 ή πάνω από 60 ετών, ενώ αρκετοί αγώνες θα είναι δωρεάν, όπως ο Μαραθώνιος, ενώ 2,5 εκατ. εισιτήρια κοστίζουν κάτω από 23 ευρώ.
Συνολικά διατίθενται 8,8 εκατ. εισιτήρια αλλά περίπου 1,2 εκατ. έχουν κρατηθεί για να δοθούν σε κυβερνητικές υπηρεσίες, στο δήμαρχο του Λονδίνου, στους σπόνσορες και στους αθλητές. Οι δημοτικές αρχές του Λονδίνου ζητούν να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα των αξιωματούχων, πολιτικών και VIP που θα λάβουν εισιτήρια.

Άλλα δυο εκατομμύρια εισιτήρια για τους Παραολυμπιακούς θα αρχίσουν να πωλούνται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα

http://www.tickets.london2012.com/

Labios Rojos (2011)

Κανένας (2011)

Μια φορά κι ένα μωρό (2011)

Your Highness (2011)



Ο Δεκέμβρης του 2008 στις αίθουσες του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Με γεμάτες αίθουσες, διαδρομές από τις αποθήκες του λιμανιού στον κινηματογράφο και πάλι πίσω και με δεκάδες προβολές συνεχίστηκε το 13ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου αιώνα. Ανάμεσα στις ταινίες που προβλήθηκαν και ο Οργισμένος Δεκέμβρης της Χρύσας Τζαλέπη και του Άκη Κερσανίδη για τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τις πρώτες ημέρες μετά τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή, μια ομάδα ανθρώπων συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να καταγράψει τα γεγονότα και την κοινωνική αντίδραση των ανθρώπων της πόλης. Μέσα από την κινηματογράφηση εικόνων, καθώς και από συνεντεύξεις που ελήφθησαν τις πρώτες τρεις εβδομάδες από τη δολοφονία του νεαρού μαθητή, οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα «τι ήταν η εξέγερση του Δεκέμβρη;»

Η ταινία έχει, βέβαια, συγκεκριμένη άποψη την οποία και στηρίζει, παραβλέποντας ίσως κάποιες πλευρές του ζητήματος, παρ’ όλα αυτά οι κινηματογραφιστές κάνουν πολύ καλή χρήση του υλικού (φωτογραφίες, συνεντεύξεις, βίντεο) και παρουσιάζουν ίσως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ντοκιμαντέρ που έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής για τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008.

Το Άβατον της Ορσαλίας Δημητρίου αποτελεί περισσότερο μια διδακτορική διατριβή -όπως άλλωστε τόνισε και η ίδια η δημιουργός-, παρά ένα ντοκιμαντέρ. Στο επίκεντρο βρίσκεται η χρήση του δημοσίου χώρου στα Εξάρχεια. Το Άβατον είναι λίγο άνισο, με το πρώτο -αρκετά ενδιαφέρον- κομμάτι να αναφέρεται στις προσπάθειες των κατοίκων της περιοχής να διώξουν τους εμπόρους ναρκωτικών από την πλατεία των Εξαρχείων, ενώ το δεύτερο ασχολείται με την κατάληψη στο παρκάκι της Ναυαρίνου.

Ο χωρικός και ο κληρικός είναι μια ταινία που αφηγείται τη ζωή δύο 80χρονων Ιταλών. Ο ένας, αγρότης, ζει στο κτήμα του στην Τοσκάνη χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας. Την ίδια στιγμή, ο πατήρ Ορέστε τα «βάζει» με την πορνεία. Μπορεί τα δύο θέματα να φαίνονται ασύνδετα μεταξύ τους, ωστόσο, το ντοκιμαντέρ της Έστερ Ποντέμσκι είναι μια τρυφερή και συγκινητική καταγραφή των καθημερινών αγώνων των δύο ανδρών.

Στο Χαμένος στη Θρησκεία, ένας Γερμανός ντοκιμαντερίστας αναρωτιέται για την ύπαρξη (ή μη) του Θεού. Με πατέρα προτεστάντη, μητέρα εβραία, αδελφή που έχει ασπαστεί τον σαμανισμό, πεθερό μουσουλμάνο, πεθερά καθολική, ο Μαρκ Μπουρθ ξεκινά μια αναζήτηση θρησκείας για τα παιδιά του. Το Χαμένος στη Θρησκεία διαθέτει μοντέρνα κινηματογράφηση, χιούμορ, ενώ αποτελεί μια νευρωτική προσέγγιση σε ζητήματα πίστης και στο μεγάλο ερώτημα που κατά καιρούς απασχολεί όλους τους ανθρώπους: Υπάρχει Θεός; Και αν ναι πόσοι θεοί υπάρχουν;

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο σκηνοθέτης Γιαν Τενχάβεν μίλησε για την ταινία του Φθινοπωρινό χρυσάφι, που αφηγείται την ιστορία πέντε ηλικιωμένων αθλητών που θέλουν να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ηλικιωμένων. Η ιδέα προέκυψε από ένα δημοσίευμα εφημερίδας. «Αρχικά νόμιζα ότι θα αντικρίσω κάτι τρομακτικά παράξενο. Ωστόσο, γνωρίζοντας αυτά τα άτομα, άλλαξε η αντίληψή μου περί νέων και γέρων ανθρώπων. Μερικές φορές, εγώ ο ίδιος αισθανόμουν πολύ γέρος, είναι η αλήθεια», εξομολογήθηκε ο δημιουργός. Όταν ο σκηνοθέτης συνάντησε έναν από τους πρωταγωνιστές του, εκείνος ήταν 98 ετών. «Θα συμμετάσχω στην ταινία σου, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ως το τέλος», είπε στον δημιουργό.

Παράλληλα, συνεχίζεται το αφιέρωμα Έτσι Είμαι: Ανατρέποντας Προκαταλήψεις για τις δυσκολίες και τους αγώνες των ατόμων με αναπτυξιακά και διανοητικά προβλήματα.

Το 13ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ διαρκεί έως τις 20 Μαρτίου.

Το in.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Τρίτη 15/03/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Φονικό όπλο No2 Star Ξένη ταινία
21:35 Κεφάλια «ψαράκι» Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Είσαι ελεύθερος Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Χιλιόμετρο μηδέν Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Ο δραπέτης ΕΤ3 Ελληνική ταινία
00:00 Φτάνει να 'μαστε μαζί ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Το καλοκαίρι του έρωτα μου Σινε+ Δράμα
02:00 Το Ημερολόγιο της Έλεν ριμπαουερ Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 My Lucky stars Star Ξένη ταινία
03:30 Ο γενναίος Σινε+ Ξένη ταινία
04:50 Γιου ο μονοκερως Σινε+ Ξένη ταινία