Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Transformers 3 (2011)


Eιναι επισημο !!!

Εγινε ανακοινωση απο το σκηνοθετη οτι η ταινια TRANSFORMERS 3 θα κανει πρεμιερα την 1η Ιουλιου 2011 !!

Διαβαστε ΕΔΩ !!!

Avatar New Photos !






FOXlife - Νοva

Desperate Housewives 5ος κύκλος
Grey’s Anatomy 5ος κύκλος
Brothers and Sisters 2ος κύκλος
Scrubs
Ghost Whisperer 4ος κύκλος
LifeStyle
Dirty Sexy Money 2ος κύκλος

Τον Οκτώβριο στο Foxlife.

Εδώ το πρόγραμμα.

O παραμυθάς.

Kαλώς ήρθατε! from παραμυθάς tv on Vimeo.



Με αυτόν μεγαλώσαμε πριν 30 χρόνια (οι μικρότεροι ίσως γνωρίζετε μόνο το γιο του). Εδώ λοιπόν βρίσκεται από χθες το βράδυ. Καλή συνέχεια.

http://www.paramithas.tv/

Ελευθεροτυπία - Σαββατο 3/10/2009



Ο πρωτοπόρος σκηνοθέτης και ιδρυτής του Θεάτρου Τέχνης,
που ανανέωσε το ελληνικό θέατρο και µας γνώρισε σπουδαίους
Ελληνες και ξένους δραµατουργούς, σκιαγραφείται µέσα από
τις συνεργασίες του και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Την ειδική έκδοση μπορείτε να την προμηθευτείτε προεραιτικά με 1,5 ευρώ επιπλέον.

Eθνος - Πεμπτη 1/10/2009

Μεταφορά δεδομένων με την ταχύτητα του... φωτός

Επανάσταση στους υπολογιστές φέρνει νέα τεχνολογία οπτικών ινών.

Μια επαναστατική τεχνολογία οπτικών ινών παρουσίασε η Ιntel στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών που διοργανώνει ο γίγαντας της τεχνολογίας των επεξεργαστών και των υπολογιστών στο Σαν Φρανσίσκο.

Η τεχνολογία ονομάζεται Light Ρeak και το πλεονέκτημά της έγκειται στο ότι μπορεί να δημιουργεί μια κοινή σύνδεση για συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, εκτυπωτές, συσκευές δικτύωσης, ψηφιακές κάμερες, συστήματα αναπαραγωγής εικόνας και ήχου, και γενικά οποιαδήποτε συσκευή ή σύστημα συνδέεται με έναν υπολογιστή.

Επιπλέον η σύνδεση αυτή είναι εξαιρετικά υψηλής απόδοσης και ταχύτητας, επιτρέποντας την άμεση μεταφορά ακόμη και πολύ μεγάλων σε όγκο αρχείων. Σήμερα υπάρχουν πολλά είδη συνδέσεων και πρωτοκόλλων ανάμεσα στα διάφορα περιφερειακά συστήματα και στον υπολογιστή, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις για ταχύτατη αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων.

Το πρωτότυπο σύστημα που επέδειξε η Ιntel σε μηχάνημα της Αpple βασίζεται σε πομπούς λέιζερ και προσφέρει ρυθμό διαμεταγωγής 10 Gbps ανά κατεύθυνση.

Αυτό σημαίνει ότι η μεταφορά μιας ταινίας, και μάλιστα ΒluRay (που είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας), από συσκευή σε συσκευή (π.χ. από έναν σκληρό δίσκο σε ένα USΒ) θα μπορεί να γίνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με τους ειδικούς ως το 2020 η ταχύτητα από τα 10 Gbps θα μπορεί να φτάσει στα 100 Gbps.

Ωσπου η βιομηχανία των υπολογιστών να ενσωματώσει την τεχνολογία Light Ρeak οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις νέας γενιάς συσκευές USΒ 3.0 που θα κάνουν σε λίγο καιρό την εμφάνισή τους στην αγορά.

Τα νέα «στικάκια» προσφέρουν ταχύτητες 5 Gbps, δέκα φορές υψηλότερες σε σχέση με τις υπάρχουσες συσκευές USΒ 2.0 που χρησιμοποιούνται σήμερα στους υπολογιστές και σε πολλές ακόμη συσκευές, από κινητά τηλέφωνα ως φωτογραφικές μηχανές.

Τι είναι το Light Ρeak

Light Ρeak είναι το κωδικό όνομα της νέας, ταχύτατης, τεχνολογίας διασύνδεσης ηλεκτρονικών συσκευών μέσω καλωδίων οπτικών ινών. Η τεχνολογία Light Ρeak επιτρέπει τη διασύνδεση πολλαπλών συσκευών μέσω ενός μόνο καλωδίου, ενώ παράλληλα η οπτική φύση του μέσου επιτρέπει μακρύτερα, λεπτότερα και περισσότερο ευλύγιστα καλώδια μικρότερων επαφών από τα συνηθισμένα. Η υπάρχουσα τεχνολογία ηλεκτρικών καλωδίων που εφαρμόζεται στους προσωπικούς υπολογιστές έχει φτάσει στα όριά της όσον αφορά το μήκος και την ταχύτητα. Η βασικότερη αιτία είναι οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές αλλά και άλλοι παράγοντες. Το Light Ρeak φέρνει την οπτική τεχνολογία στους προσωπικούς υπολογιστές και στις καταναλωτικές συσκευές, και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος.

To βημα

Empire's Clash of the Titans Cover & Photos !


Capitalism: A Love Story (2009)




IMDB

Πώς θα τελειώσει το Lost;

Οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς Lost έχουν καταλήξει πλέον στο τέλος που θα προβληθεί στην Αμερική στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, και αναρωτιούνται αν θα αρέσει στους φαν της σειράς...

Ο Terry O'Quinn ("John Locke") παραδέχτηκε ότι ξετρελάθηκε από το σενάριο που πήρε στα χέρια του και μάλιστα πιστεύει ότι θα είναι η καλύτερη σεζόν η τελευταία.

Επίσης αποκαλύφθηκε πως η βόμβα που εξερράγη στο τέλος του πέμπτου κύκλου θα παίξει σημαντικό ρόλο στον έκτο-τελευταίο-κύκλο.

Πολλοί ηθοποιοί που εμφανίστηκαν λίγο κάποια στιγμή θα επιστρέψουν, μεταξύ αυτών ο συμπαθής Ian Somerhalder ("Boone Carlyle").

Τέλος η Cynthiw Watros κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εμφανιστεί, καθώς τέλειωσε ο ρόλος της Libby.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μεσα στο 2010.

Υπομονή!

Πέμπτη - 1/10/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

19:30 Το φάντασμα της Οπερας Σινε+ Ξένη ταινία
21:00 Ο πορτοφολάς Σινε+ Δράμα
22:00 Η θεωρία του χάους Star Ξένη ταινία
23:00 London Hospital Σινε+ Δράμα
23:30 Ο μικρός σχιζο Πρίσμα+ Δράμα
23:40 Αγκίρε, η μάστιγα του Θεού Κανάλι της Βουλής Δράμα
00:00 The neon bible Σινε+ Δράμα
00:30 Τα βαποράκια Alter Ξένη ταινία
01:00 Κορίτσια για φίλημα ΕΤ3 Ξένη ταινία
01:30 Trivial: η εξαφανισμένη της Ντοβίλ Σινε+ Ξένη ταινία
01:45 Τα τέσσερα φτερά Star Ξένη ταινία
03:30 Τζέιν Ντο: Επικίνδυνη γοητεία Alter Μυστηρίου
04:10 Thunderbolt Σινε+ Περιπέτεια
04:15 Σνεικμαν, η νέα γενιά του τρόμου Star Θρίλερ