Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Stitches (2013) Trailer

Ο Ντε Πάλμα επιστρέφει και αναστατώνει με το «Πάθος» του

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μπράιαν Ντε Πάλμα επιστρέφει στο σινεμά και αποφασίζει να βάλει τις δύο πρωταγωνίστριες του ερωτικού θρίλερ «Passion» να μπλέξουν σε παιχνίδια αποπλάνησης και εξουσίας.

Πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ, remake του γαλλικού θρίλερ του 2010, «Η Αντίζηλος» («Love Crime»), του Αλέν Κορνό, στο οποίο παίζουν οι Κριστίν Σκοτ Τόμας και Λουντβίν Σανιέ.

Με σκηνές που θυμίζουν «Βασικό ένστικτο» και κάτι από  «Μάτια ερμητικά κλειστά», το «Passion» διηγείται την ιστορία ενός αγώνα δύναμης και εξουσίας μεταξύ δύο γυναικών, στον αδυσώπητο κόσμο των επιχειρήσεων.

Η Κριστίν διαθέτει τη φυσική κομψότητα και την ανεπιτήδευτη άνεση που έχουν συνήθως οι άνθρωποι που διατηρούν μια υγιή σχέση με το χρήμα και την εξουσία. Η αθώα, χαριτωμένη και εύπλαστη προστατευόμενη της, η Ίζαμπελ, είναι γεμάτη καινοτόμες ιδέες που η Κριστίν «κλέβει» χωρίς ενδοιασμούς. Άλλωστε, οι δυο τους είναι ομάδα!

Η Κριστίν αρέσκεται να ασκεί τον έλεγχο της, επί της νεότερης γυναίκας, οδηγώντας την κάθε φορά ένα βήμα πιο βαθιά στο παιχνίδι της αποπλάνησης, της χειραγώγησης, της εξουσίας και της ταπείνωσης.




Όταν, όμως, η Ιζαμπέλ θα κοιμηθεί με έναν από τους εραστές της Κριστίν, θα ξεσπάσει πόλεμος. Τη νύχτα της δολοφονίας, η Ίζαμπελ παρακολουθεί μπαλέτο, ενώ η Κριστίν δέχεται μια διαφορετική πρόσκληση. Από ποιον όμως; Η Κριστίν λατρεύει τις εκπλήξεις...


Γυμνή θα πάει να συναντήσει τον μυστηριώδη εραστή της που την περιμένει στο υπνοδωμάτιό της...

Πολλοί έκαναν λόγο για την περιβόητη σκηνή με τις ερωτικές περιπτύξεις των δύο γυναικών. Κι άλλοι για την ηθοποιό Ρέιτσελ Μακ Ανταμς (ως Κριστίν) που πλάι στην Νούμι Ράπας (Ιζαμπελ) ερμηνεύει τον πιο ερωτικό ρόλο της καριέρας της.

Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 21 Μαρτίου.






PameOdeon.gr - Video On Demand από την Odeon !

Θέλετε να βλέπετε όποια ταινία θέλετε, ανά πάσα στιγμή και με ένα μόνο κλικ, απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή σας; Το pameodeon.gr έρχεται, από αυτή την Παρασκευή 1 Μαρτίου, σε κάθε σπίτι, χωρίς συνδρομή, για να αλλάξει  τα δεδομένα της ψυχαγωγίας.

Pameodeon.gr είναι το όνομα της μοναδικής, μη συνδρομητικής υπηρεσίας στην Ελλάδα, μέσω της οποίας μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, χωρίς τη χρήση αποκωδικοποιητή, όποια ώρα θέλετε και χωρίς δεσμεύσεις ή έξτρα κόστος.

Η διαδικασία ενοικίασης ταινιών περνάει σε μια νέα εποχή, όπου όλα γίνονται πιο απλά, με τις επιλογές να μεγαλώνουν και τις συναλλαγές να γίνονται πλέον άμεσα και ακίνδυνα.
 
Πως λειτουργεί η συγκεκριμένη υπηρεσία;

Πληκτρολογείτε www.pameodeon.gr και μπαίνετε σε έναν συναρπαστικό κινηματογραφικό κόσμο
Αποφασίζετε ποια ταινία θέλετε να παρακολουθήσετε μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία ταινιών για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Τα αναλυτικά μενού πλοήγησης με τις κατηγορίες ταινιών, τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ταινία που θα σας κρατήσει συντροφιά, ανάμεσα σε πολυαναμενόμενες avant premier, κλασσικά κινηματογραφικά αριστουργήματα, ντοκιμαντέρ, περιπέτειες, κωμωδίες και όλες τις κατηγορίες ταινιών του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Με μια απλή χρέωση της κάρτας σας, παρακολουθείτε την ταινία που επιλέξατε μόνος ή με παρέα, χωρίς καμία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Οι τιμές ξεκινούν από 0,65 ευρώ ανά ταινία, ενώ επιλέγοντας ένα από τα εκπτωτικά προγράμματα, απολαμβάνετε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση.

Αν δεν καταφέρετε να δείτε την ταινία ολόκληρη ή χρειαστεί να διακόψετε, έχετε 24 ώρες για να την δείτε ή και να την ξαναδείτε, εσείς και όλη σας η οικογένεια.

Ταινίες ακατάλληλου περιεχομένου: Για να μην έχετε άγχος αν  τα παιδιά σας θα παρακολουθήσουν κάποια ακατάλληλη ταινία, μπορείτε κάνοντας την εγγραφή να εισάγετε ένα δεύτερο προσωπικό κωδικό, έτσι ώστε να κλειδώσετε όλες τις ακατάλληλες ταινίες.

Το σύστημα του www.pameodeon.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη συνολική αξιολόγηση μιας ταινίας από άλλους χρήστες, καθώς και να αξιολογείτε τις ταινίες που έχετε δει. Ξεκινήστε από σήμερα.
 
Pameodeon.gr

Δες όποια ταινία θες
όποτε θες
χωρίς συνδρομή
απλά και γρήγορα, με ένα κλικ

Erased (2013) Trailer


Oblivion (2013) New Trailer


The Opening Scene of The Last Exorcism Part II


Το Δεκέμβριο του 2014 θα προβληθεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας «Χόμπιτ»

Στις 17 Δεκεμβρίου του 2014, πέντε μήνες αργότερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «Χόμπιτ»,
δήλωσε εκπρόσωπος της Warner Bros.

Η ταινία «Hobbit: There and Back Again» ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί τον Ιούλιο του 2014. Το δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο «Hobbit: The Desolation of Smaug» αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2013.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ολοκληρώσουμε την τριλογία με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε, ως μια όμορφη απόλαυση στις διακοπές για όλους του θεατές στον κόσμο» δήλωσε ο Νταν Φέλμαν, πρόεδρος διανομής της Warner Bros.

Η πρώτη ταινία, «Hobbit: An unexpected journey» αποτέλεσε μια υπερπαραγωγή καταγράφοντας παγκόσμιες πωλήσεις 981 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρασκευή 01/03/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Η κατάρα του δαχτυλιδιού Star Περιπέτεια
01:00 Το διάφανο δέρμα ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:15 Screamers: το κυνήγι Mega Ξένη ταινία
01:30 ’Ασπονδοι εραστές Star Ξένη ταινία
03:30 O κυνηγημένος ANT1 Ξένη ταινία
03:45 Κρουαζιέρα στην άκρη του τρόμου Star Ξένη ταινία