Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Iron Man 2 (2010)

Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος βιομήχανος, εφευρέτης Τόνι Σταρκ είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή, που το μόνο που θέλει είναι να θέσει την καινοτόμο τεχνολογία του στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Παρόλη, όμως, την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με το στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική ν` αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αν αυτές οι πληροφορίες πέσουν σε λάθος χέρια, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ Ποντς πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει τόσο τους προσωπικούς του δαίμονες όσο και νέους και πανίσχυρους εχθρούς, μεταξύ των οποίων και τον Άιβαν Βάνκο, ένα μυστηριώδη άντρα από το παρελθόν της οικογένειας Σταρκ, που ζητά εκδίκηση, χρησιμοποιώντας ως όπλο του, την ίδια την τεχνολογία των Επιχειρήσεων Σταρκ.

Ελληνική πρεμιέρα 29/04/2010

Τη Νύχτα Που Χάθηκαν τα Αστέρια - La Rafle (2010)

Ο Ζαν Ρενό ("L?on") και η Μελανί Λοράν ("Inglourious Basterds") πρωταγωνιστούν σε μια συγκλονιστική δραματική ταινία, όπου όλοι οι χαρακτήρες είναι πραγματικοί, ενώ όλα τα γεγονότα, ακόμα και τα πιο ακραία, συνέβησαν στην πραγματικότητα.

Στις 6 Ιουνίου 1942, στη Γαλλία, ο 11χρονος Τζόζεφ Βάισμαν μαθαίνει πως θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο με ένα κίτρινο αστέρι ραμμένο πάνω στο ρούχο του. Το νέο αντι-εβραϊκό διάταγμα της γαλλικής κυβέρνησης είναι πλέον σε ισχύ. Ο Τζόζεφ, όπως όλοι οι Εβραίοι στη Γαλλία, απαγορεύεται να πηγαίνει σε πάρκα, κινηματογράφους, δημόσιους κήπους. Στις 16 Ιουλίου 1942, μαυροφορεμένοι άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της οικογένειάς του και τους οδηγούν στο χειμερινό ποδηλατοδρόμιο του Παρισιού, όπου κρατούνται για 5 μέρες χωρίς νερό και τροφή. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαζική σύλληψη Εβραίων στην Ιστορία που διεπράχθη από... Γάλλους αστυνομικούς. Η ταινία διηγείται τις πραγματικές συγκλονιστικές ιστορίες των θυμάτων αλλά και των διωκτών τους.

Ελληνική Πρεμιέρα 29/04/2010

Shihad : Sleepeater

George A. Romero Survival of the Dead trailer

'Jonah Hex' teaser trailer

Marina And the Diamonds

Αν και είναι μόλις 24 χρονών η Μαρίνα Λαμπρινή Διαμάντις έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένη πολλών στο εξωτερικό. Το όνομά της ακούγεται όλο και πιο συχνά.

Ο μπαμπάς της είναι Έλληνας και η μαμα της Ουαλλή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουαλλία και μετακόμισε μόνο για 2 χρόνια στην Ελλάδα(από τα 16 εως τα 18 της).


Κυκλοφόρησε μάλιστα πρόσφατα νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο "The Family Jewels" το οποίο έφτασε στην πρώτη πεντάδα των charts του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ στην Ελλάδα σκαρφάλωσε μέχρι την έβδομη θέση των προτιμήσεων.

Την έχουν αναφέρει πολλά από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως μουσικά site όλα με τις καλύτερες κριτικές. Δείτε την στο video Που ακολουθεί να τραγουδάει ζωντανά με την ιδιαίτερη φωνή της το κομμάτι "Starstrukk" των 3oh!3.."


Η Μόνικα στο Θέατρο Λυκαβηττού + NEO cd



H Monika επιστρέφει με ολοκαίνουργιο δίσκο στην πρώτη μεγάλη της καλοκαιρινή συναυλία την Τετάρτη 16 Ιουνίου στο Θέατρο Λυκαβηττού. Η νεαρή τραγουδοποιός, που μας εξέπληξε ευχάριστα πριν δύο χρόνια με το άλμπουμ της Avatar, θα παρουσιάσει τα πολυαναμενόμενα, νέα τραγούδια της από το δεύτερο άλμπουμ της "Exit", αλλά και τις ήδη αγαπημένες δημιουργίες της από το ντεμπούτο της , σε μια μαγευτική βραδιά.

Στη σκηνή θα τη συνοδεύσει η 11μελής μπάντα της σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που ενώνει το μοντέρνο με το διαχρονικό και το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας με την εκλεπτυσμένη, παγκόσμια, ποπ σκηνή. Η Προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου, τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Lost 6x14 - The Candidate ABC Promo # 1



Το 14ο επεισόδιο θα προβληθεί στις 4/5/2010.


15ο - " Across the Sea " - 11/05/2010
16ο - " What They Died For " - 18/05/2010
17/18ο - " Τhe End " - 23/05/2010

Το Σινεμά Γυμνό

«Το Σινεμά Γυμνό» είναι ο τίτλος της νέας ταινίας που φέρει την σφραγίδα των Βάσο Γεώργα και Δημήτρη Κολιόδημου.

Πρόκειται για μια ταινία η οποία «πιάνει» την ιστορία του γυμνού από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 , όπου το ελληνικό σινεμά χρειάστηκε εισπράξεις και νέες ιδέες , με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς που στράφηκαν προς τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, φτάνοντας τις αμέτρητες βιντεοκασέτες στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Στην περίοδο αυτή το ερωτικό σινεμά γνώρισε την αποδοχή και την απόρριψη για κοινωνικο – πολιτικούς λόγους, καταλήγοντας σε αυτό που λέμε σήμερα cult δίνοντας τη θέση του σε ξένες , πιο προσεγμένες παραγωγές.

Ο τρόπος προσέγγισης του θέματος είναι τέτοια ώστε η σειρά να απευθύνεται και στον απλό θεατή που δεν είναι λάτρης του ελληνικού κινηματογράφου και δεν αρέσκεται σε αυτό που συνηθίζεται να αποκαλείται «πορνό».

Στόχος κάθε επεισοδίου είναι η «αφήγηση» της ύπαρξης και της παρουσίας του γυμνού στον ελληνικό κινηματογράφο με έναν τρόπο που να δίνει το ιδιαίτερο στίγμα της κάθε περιόδου, με αποδεκτές δόσεις ερωτισμού.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το όλο concept είναι εξαιρετικά επίκαιρο με την πρόσφατη άνθηση των αισθησιακών ταινιών , με τρανταχτό παράδειγμα το εμπορικό σουξέ του DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Η ταινία αποτελεί μια συντομευμένη εκδοχή της 12ωρης ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο σε μια ειδική έκδοση τεσσάρων DVD.

i-live.gr

Michael Jackson: Moonwalker (1988) Bluray Edition

Μια Ταινία …Που Όμοια Της Δεν Έχετε Ξαναδεί...

Ετοιμαστείτε για μια ιστορία που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό το μαγικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο του Μάικλ Τζάκσον είναι μια μοναδική ταινία με εκπληκτικά ειδικά εφέ. Ξεκινώντας με μια εντυπωσιακή ζωντανή συναυλία και ένα καλειδοσκόπιο και νοσταλγικό ταξίδι στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Μάικλ μέχρι και την εκπληκτική δημιουργία του “Smooth Criminal”, το MICHAEL JACKSON MOONWALKER αποτελεί το πιο εντυπωσιακό και αξιομνημόνευτο αφιέρωμα τραγουδιών και χορευτικών παραγωγών που έχει δει!

Κυκλοφορει 7/5/2010 σε bluray απο την AUDIOVISUAL


Doctor Zhivago (1965) Bluray & Dvd Edition

45Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με Νέα Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας της Αυθεντικής Ταινίας που Προσδίδουν Απαράμιλλη Ομορφιά σε Αυτό το Έπος!

Ο Ντέιβιντ Λυν αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι ένας μεγάλος δημιουργός ταινιών γεμάτες ουσία και μέγεθος, σκηνοθετώντας την συγκλονιστική διαχρονική νουβέλα του Μπόρις Πάστερνακ που διαδραματίζεται στην Ρωσία όπου η χώρα μαστίζεται από τον Εμφύλιο Πόλεμο και οι έρωτες διχάζονται.

Η επική παραγωγή περιλαμβάνει: επανάσταση στους δρόμους, μια μάχη του Πεζικού στις αχανείς εκτάσεις της Σιβηρίας, ένα ταξίδι με τρένο στα Ουράλια Όρη, μια παγωμένη έπαυλη στην μέση του πουθενά. Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού Ομάρ Σαρίφ υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, είναι ερωτευμένος με την Λάρα (Τζούλι Κρίστι, βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο National Board Of Review) και παγιδευμένος στη δίνη του πολέμου και του έρωτα. Με την συγκλονιστική μουσική του Μορίς Τζαρ (βραβευμένος με ένα από τα πέντε βραβεία Oscar® που έλαβε η ταινία), η ταινία είναι γεμάτη υπέροχες ερμηνείες, που την καθιστούν ένα θαυμαστό κινηματογραφικό δημιούργημα.

Kυκλοφορει 7/5/2010 σε dvd & bluray απο την AUDIOVISUAL

Princess Kaiulani (2010)

Men's Health - Tεύχος Μαίου 2010

Pc World - Τεύχος Μαίου 2010

Eθνος - Σάββατο 01/05/2010

Clive Owen Joins Jason Statham in New Film 'The Killer Elite'

Variety says that Clive Owen has joined the cast of a project called The Killer Elite about a group of former British special forces members being hunted by a team of assassins led by Statham's character, a former Navy Seal. Owen will take on the role of a senior field operative and member of a clandestine group protecting former special forces soldiers and their families. Shooting starts next month down in Australia.

Buried (2010)

Alexandre Aja's Piranha 3-D First Teaser Trailer

CLICK ME !!!

Shadow (2010)

The A-Team (2010)


Get Him to the Greek (2010)

TO BHMA - Σάββατο 01/05/2010




Εξαιρετικές κριτικές συγκεντρώνει στη Βρετανία ο «Κυνόδοντας» του Γ.Λάνθιμου

Με τις... ευλογίες των κριτικών κινηματογράφου ξεκίνησε να προβάλλεται στη Βρετανία ο Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου. Οι μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας μιλούν με επαινετικά λόγια για το φιλμ, και το συγκρίνουν με έργα άλλων σπουδαίων δημιουργών, όπως το σινεμά του Μίκαελ Χάνεκε.

«Ένα μαύρο-κωμικό ποίημα δυσλειτουργίας, μια αυθεντική οπερέτα αυτοκαταστροφής, αυτό το εξαιρετικό και παράδοξο φιλμ του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου ερμηνεύεται φανταστικά και είναι συγκροτημένο με ακρίβεια. Κρατά το ενδιαφέρον του θεατή από τις πρώτες κιόλας σκηνές» γράφει η βρετανική εφημερίδα The Guardian, δίνοντας στην ταινία τέσσερα αστεράκια (σε σύνολο πέντε).

Ο Independent γράφει ότι ο σκηνοθέτης Τοντ Σόλοντς -γνωστός για το παρόμοιου ύφους και θεματικής Happiness- μπορεί «να βρήκε το μάστορά του» στον Κυνόδοντα.

«Έχει έναν τρόπο να 'δαγκώνει' την προσοχή σου και αρνείται να εγκαταλείψει, ανεξαρτήτως του πόσο πολύ σε πληγώνει» γράφει η εφημερίδα.

Τέσσερα αστεράκια δίνουν στην ταινία του Γ.Λάνθιμου και οι βρετανικοί Times, οι οποίοι γράφουν ότι «αυτό το μοχθηρά πνευματώδες έργο είναι πραγματικά πρωτότυπο και αποτελεί μια από τις πιο σκοτεινές, προκλητικές, παράξενες ταινίες της χρονιάς».

Ιδιαίτερα επαινετικό και το βρετανικό κινηματογραφικό περιοδικό Empire. «Τόσο βασανιστικό, όσο και χιουμοριστικό, αυτό το βραβευμένο ταξίδι του Γιώργου Λάνθιμου στην σκοτεινή καρδιά μιας οικογένειας είναι ένα έργο σταθερά λεπτομερές και προκλητικό για τη σκέψη».

Newsroom ΔΟΛ

Ο Χιού Χέφνερ σώζει την περίφημη επιγραφή «Hollywood»


Ο ιδρυτής του περιοδικού Playboy, Χιου Χέφνερ, είναι τελικά ο «σωτήρας» της περίφημης επιγραφής Hollywood, η οποία κινδύνευε από εταιρεία οικιστικής ανάπτυξης που επιθυμούσε να αξιοποιήσει την περιοχή που βρίσκεται η επιγραφή.

Ο Χ.Χέφνερ δώρισε 900.000 δολάρια στο ταμείο που είχε δημιουργηθεί με στόχο τον τερματισμό των σχεδίων αξιοποίησης της περιοχής.

Η επιγραφή είναι ιδιοκτησία του δήμου, ωστόσο, η περιοχή γύρω από αυτή ανήκει σε επενδυτές από το Σικάγο, οι οποίοι επιθυμούσαν να φτιάξουν βίλες.

Οι επενδυτές δεν θα αφαιρούσαν την επιγραφή, ωστόσο, πολλοί θεωρούσαν ότι με το κτίσιμο σπιτιών γύρω της θα καταστρεφόταν ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της περιοχής.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ δήλωσε ότι η είδηση της δωρεάς αποτελεί «το χολιγουντιανό τέλος που όλοι ελπίζαμε να έχουμε».

«Αποτελεί σύμβολο ονείρων και ευκαιρίας» πρόσθεσε.

Ο ίδιος ο Σβαρτζενέγκερ δώρισε και εκείνος χρήματα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι επενδυτές είχαν συμφωνήσει να πουλήσουν την ιδιοκτησία εάν το ταμείο μπορούσε να συγκεντρώσει αυτό το ποσό.

Η επιγραφή κατασκευάστηκε το 1923 και αποτεούσε διαφήμηση για μια εταιρεία που ασχολείτο με ακίνητη περιουσία και η οποία ονομαζόταν «Hollywoodland».

Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 27/04/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Η ζωή με τη σκιά μου Σινε+ Δράμα
21:00 Η απαγωγή Star Ξένη ταινία
23:30 Δυο γυναίκες, τρεις βαλίτσες κι εγώ Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:30 D-tox Star Ξένη ταινία
23:30 Η κύρια δήμαρχος ΕΤ3 Κωμωδία
00:00 Στα όρια ΕΤ1 Ελληνική ταινία
01:00 Το χαμίνι του Μεξικό Σίτι Σινε+ Δράμα
02:15 Πέρα από την Αφρική Alter Ξένη ταινία
02:30 Δεσμοί Αίματος Σινε+ Ξένη ταινία
03:30 Στοιχειωμένη πόλη Star Τρόμου