Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

International Spot for Skyfall

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) New Trailer

Έθνος - Σάββατο 22/09/2012


To FOX λανσάρεται από 1 Οκτωβρίου 2012

Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου: H Fox International Channels(FIC), θυγατρική της News Corp. που δημιουργεί και διανέμει τηλεοπτικό και διαδικτυακό περιεχόμενο, συνεχίζει την επέκταση της στην Ευρώπη με το λανσάρισμα του FOX στην Ελλάδα, ενός καναλιού με χαρακτηριστικό το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και έρχεται για να αντικαταστήσει το FX. Το FOX θα είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου για τους συνδρομητές της Nova και του OTE TV στην Ελλάδα, και της Cytavision και Cablenet στην Κύπρο.

Με το λανσάρισμα αυτό, η Fox International Channels ενισχύει τη στρατηγική επέκτασης και επένδυσης της εταιρείας στη διανομή τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου. Σήμερα, η FIC διανέμει ένα μπουκέτο 28 brands καναλιών με ψυχαγωγικό και ενημερωτικό περιεχόμενο που αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα τηλεοπτικά πακέτα της αγοράς, με το νεοσύστατο FOX και το National Geographic Channel να αποτελούν τα δυναμικά flagship brands.

Το FΟX χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα ως το ιδανικό κανάλι για όσους αγαπάνε την τηλεόραση! Ήδη μπαίνει σε περισσότερα από 51 εκατομμύρια σπίτια σε 47 χώρες, στοχεύοντας σ’ ένα αμιγώς νεανικό κοινό, κυρίως άνδρες ηλικίας 18 – 44 ετών. Ένας βασικός λόγος της μεγάλης του επιτυχίας παγκοσμίως, βασίζεται στο μοναδικό και εκτενές πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από τις πιο δημοφιλείς ξένες blockbuster σειρές που έρχονται στους δέκτες σας σε πρώτη προβολή.
Ενδεικτικά, στο FOX θα κάνουν πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο ‘Homeland’, το ‘Awake’, το ‘The Finder’, τα ήδη γνωστά και αγαπημένα στο ελληνικό κοινό ‘American Horror Story’ και ‘The Walking Dead’, ενώ βασικό χαρακτηριστικό όλων των νέων σειρών είναι πως θα προβληθούν στη ζώνη prime time που ξεκινάει στις 21:30. 

Επίσης, στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας για τις νέες σειρές, το FOX μπαίνει δυναμικά και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις που θα αλλάξουν το σκηνικό του brand promotion με τα πρώτα augmented reality outdoor που θα προβάλουν promo του νέου καναλιού και θα προτρέπουν το κοινό να λάβει μέρος σε ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα www.fox-greece.gr να λάβουν μέρος σε viral διαγωνισμό με μεγάλο δώρο ταξίδι για 2 στην Αυστραλία.

Το πλούσιο και διαφορετικό περιεχόμενο, κάνει το FOX το πιο ισχυρό brand τηλεοπτικής ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Εκπέμποντας 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, στα Αγγλικά (με ελληνικούς υπότιτλους στην Ελλάδα και την Κύπρο), το FOX έρχεται για να ταράξει τα νερά της τηλεόρασης όπως την ξέρατε μέχρι τώρα, και σας υπόσχεται ταυτόχρονα μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας από την άνεση του ίδιου σας του σπιτιού!

satleo

Sinister (2012) Trailer

The Hobbit (2012) New Photos


Dredd 3D (2012) New Featurette

Looper (2012) Poster


The Master (2012) Poster


Argo (2012) Poster


Wreck-It Ralph (2012) Poster


The Horde (2012) Poster


Τετάρτη 19/09/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Η συμμορία των έντεκα Star Ξένη ταινία
22:00 Όμορφος Joe ΕΤ1 Ξένη ταινία
02:30 Μια νύχτα στο Μανχάταν Star Δράμα

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 23/09/2012