Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Funky Koval (2012) Teaser Posters


Undying Love (2011) Trailer

Zone 261 - Short Movie

Η σειρά The pillars of the earth (2011) στον ALPHA


Η μίνι σειρά ‘The Pillars of the Earth’ θα προβληθεί σε 4 μέρη από την Μ. Πέμπτη (στις 21.00) μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, σε 4 δίωρα επεισόδια.
Δείτε εδώ περισσότερα για τη σειρά.

Teaser Trailer for Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2:

404 (2011) Poster

ERT HD

Η μετάβαση της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Ψηφιακή Εποχή συνεχίζεται, με την έναρξη πιλοτικών μεταδόσεων σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας.

Η πρώτη απευθείας μετάδοση θα πραγματοποιηθεί με τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, σε παράλληλη μετάδοση με τη ΝΕΤ.

Για το σκοπό αυτό, δημιουργείται ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, με την ονομασία ΕΡΤ HD. Στο μεταξύ, από τις 27 Μαΐου, η Ψηφιακή ΕΡΤ επεκτείνεται και στους νομούς Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων, από το Κέντρο Εκπομπής Δοβρουτσίου της Θεσσαλίας. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η ΕΡΤ καθιερώνει το θεσμό του Συνηγόρου του Τηλεθεατή για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη και, σταδιακά, ξεκινά σειρά από δράσεις στον τομέα του Περιβάλλοντος, για να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες σε θέματα ανακύκλωσης.

Από την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, η ΕΡΤ ξεκινά πιλοτικές μεταδόσεις σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας (High Definition – HD) με ελεύθερο σήμα στην επίγεια ψηφιακή εκπομπή. Η πρώτη απ’ ευθείας μετάδοση θα πραγματοποιηθεί με τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, για την πρώτη σειρά ημιτελικών του Champions League, σε παράλληλη μετάδοση με τη ΝΕΤ.

Για να δοθεί η δυνατότητα μετάδοσης γεγονότων που παράγονται σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας, θα δημιουργηθεί ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ με την ονομασία EΡΤ HD, το οποίο θα ενταχθεί στο δεύτερο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ, από κοινού με τα τηλεοπτικά προγράμματα ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3.
Το κανάλι της Βουλής, τη θέση του οποίου θα πάρει το πιλοτικό πρόγραμμα ΕΡΤ HD, θα μεταφερθεί στο πρώτο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ.
Ταυτοχρόνως, τα προγράμματα του σινε+ και του σπορ+ θα συγχωνευθούν και θα δημιουργηθεί ένα νέο ενιαίο πρόγραμμα, το σινε/σπορ +, με το περιεχόμενο του σπορ+ στην πρωινή ζώνη και του σινε+ στην βραδινή.

Τα δύο ψηφιακά μπουκέτα της ΕΡΤ, με τέσσερα τηλεοπτικά προγράμματα ανά ψηφιακό μπουκέτο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (ΚΥΑ 21161/08), θα διαμορφωθούν ως εξής:

1ο Ψηφιακό Μπουκέτο: - Βουλή Τηλεόραση - σινε/σπορ+ - πρίσμα+ - ΡΙΚ Sat

2ο Ψηφιακό Μπουκέτο: - ΝΕΤ - ΕΤ1 - ΕΤ3 - ΕΡΤ HD

Η νέα διαμόρφωση των ψηφιακών μπουκέτων θα ξεκινήσει από την Τρίτη 26 Απριλίου 2011, μία ημέρα πριν από την πρώτη μετάδοση σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας.
Η κωδικοποίηση του δεύτερου ψηφιακού μπουκέτου θα μετατραπεί εφεξής στο σύστημα MPEG 4. Το πρώτο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ θα συνεχίσει με κωδικοποίηση MPEG 2, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι τηλεθεατές δε θα χρειαστεί να επανασυντονίσουν τους ψηφιακούς τους δέκτες για τη λήψη των νέων μπουκέτων. Στο πρώτο ψηφιακό μπουκέτο, στη θέση του σινε+ θα εμφανιστεί η Βουλή Τηλεόραση και στη θέση του σπορ+ θα εμφανιστεί το σινε/σπορ+. Το πρίσμα+ και το ΡΙΚ Sat θα παραμείνουν στις ίδιες θέσεις.
Στο δεύτερο ψηφιακό μπουκέτο ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3 θα παραμείνουν στη θέση τους και τη θέση του Βουλή Τηλεόραση θα πάρει το πιλοτικό πρόγραμμα ΕΡΤ HD.

Για τη θέαση του δεύτερου ψηφιακού μπουκέτου είναι απαραίτητη η ύπαρξη ψηφιακού δέκτη MPEG 4, είτε ενσωματωμένου στην τηλεόραση, είτε εξωτερικού.
Για τη λήψη του πιλοτικού προγράμματος ΕΡΤ HD είναι απαραίτητη η ύπαρξη τηλεόρασης με δυνατότητα HD και ενσωματωμένος ή εξωτερικός δέκτης MPEG 4 HD.

Ο ήχος του προγράμματος ΕΡΤ HD θα είναι στερεοφωνικός. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η ΕΡΤ θα είναι σε θέση να προσφέρει και ήχο Surround 5.1 στις μεταδόσεις HD.
Οι ζωντανές μεταδόσεις γεγονότων από την ΕΡΤ HD σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας θα πραγματοποιούνται πάντοτε εκ παραλλήλου με τη μετάδοσή τους σε σύστημα κανονικής ευκρίνειας (Standard Definition – SD) από το αντίστοιχο πρόγραμμα της ΕΡΤ, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του γεγονότος (ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ-3).

Σε συνέχεια της πρώτης μετάδοσης του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, στις 27 Απριλίου 2011, η ΕΡΤ προγραμματίζει παράλληλες μεταδόσεις και σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας των παρακάτω γεγονότων:

- Ημιτελικός Champions League: Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάλκε, στις 4/5/2011
- Final 4 Euroleague Basketball: 6 και 8/5/2011
- Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2011 (Ημιτελικοί και τελικός): 10, 12 και 14/5/2011
- Τελικός UEFA Champions League: 28/5/2011
- Τελική φάση τουρνουά τένις Roland Garros: 31/5/2011 – 5/6/2011

Επισημαίνεται πως η παράλληλη μετάδοση των ανωτέρω γεγονότων σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας θα πραγματοποιηθεί χωρίς πρόσθετο κόστος για την ΕΡΤ, καθώς, τα γεγονότα αυτά, επειδή παράγονται σε HD, είναι διαθέσιμα στους κατόχους των δικαιωμάτων τόσο σε SD, όσο σε HD. Και, τέλος, η συγχώνευση των προγραμμάτων σινέ+ και σπορ+ θα δώσει τη δυνατότητα στην ΕΡΤ να μειώσει το λειτουργικό τους κόστος κατά το ήμισυ.

Διαβάστε ΕΔΩ σε ποιες πολεις θα ειναι διαθεσιμη η EΡΤHD

Πηγή: ΕΡΤ

Παρουσίαση για τον Internet Explorer 10.

Η Microsoft προχώρησε σε μια μικρή επίδειξη του Internet Explorer 10, μόλις 4 βδομάδες μετά την κυκλοφορία του IE9.

Αν και ο ΙΕ10 είναι στα σκαριά μόλις 3 εβδομάδες, Ο Dean Hachamovitch, εταιρικός αντιπρόεδρος για τον Internet explorer, αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά στο συνέδριο MIX 10 στο Λας Βέγκας, δηλώνοντας ότι ο νέος περιηγητής θα προσφέρει μεγαλύτερη υποστήριξη σε ότι αφορά HTML5 και CSS3.

Προχώρησε στην επίδειξη της εκτεταμένης υποστήριξης του ΙΕ10 αναφορικά με τα τις δομές και τις στήλες πολλαπλών διατάξεων του CSS3 , οι οποίες μπορούν να αλλαχθούν και να επανατοποθετηθούν στον περιηγητή – ακόμα και με «ζωντανό» περιεχόμενο όπως είναι τα feeds του Twitter. Ο Hachamovitch τόνισε πώς χάρη στο επιταχυντή υλικού (hardware acceleration) του περιηγητή διευκολύνεται η δημιουργία ομαλών κινούμενων αντικειμένων χρησιμοποιώντας τον καμβά στοιχείων του HTML5.

Πάραυτα η Microsoft δεν ανακοίνωσε πότε ελπίζει να δώσει στην κυκλοφορία τον ΙΕ10, όμως σχεδιάζει να παρέχει τις διάφορες ενημερώσεις για τη πλατφόρμα με συχνότητα 8 έως 12 εβδομάδων.

Κύρια αιτία για αυτό τον γρήγορο κύκλο ενημερώσεων είναι η ο Chrome της Google, που αναβαθμίζεται κάθε 6 εβδομάδες. Στην ίδια κούρσα έχει μπει και ο Mozilla, με τον Firefox 5 να αναμένεται στα τέλη του Ιούνη, ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα είχαμε την τέταρτη έκδοσή του.

Ωστόσο, ο Hachamovitch άφησε αιχμές για το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα των ενημερώσεων των αντιπάλων του ΙΕ, υπογραμμίζοντας ότι οι προγραμματιστές των περιηγητών θα πρέπει να εστιάζουν στην επίτευξη σταθερότητας για τους χρήστες, παρά στη αναγκαιότητα για συνεχόμενη και γρήγορη παροχή ενημερώσεων.

«Ο ρυθμός ενημερώσεων ενός περιηγητής αντικατοπτρίζει πόσο συχνά αναβαθμίζονται οι τεχνολογίες, και όχι στο πόσο προάγονται από την αστάθεια στη σταθερότητα» είπε χαρακτηρίστηκα στο ΙΕ blog.

«Υψηλότερος ρυθμός ενημερώσεων απλά σηματοδοτεί συχνές εκδόσεις ατελούς λειτουργικού. Αυτό που έχει σημασία είναι να φθάνουν στους καταναλωτές, επαγγελματίες και μη, έτοιμα, σταθερά, με τεχνολογία αιχμής, ολοκληρωμένα προϊόντα έτοιμα για χρήση».

Μία πρώτη ματιά της πλατφόρμας είναι εδώ ΙΕ10

Πηγή : Newsbeast

Καθημερινή - Μεγάλο Σάββατο 23/04/2011



Με την Καθημερινή της Κυριακής, εκτάκτως το Μ.Σάββατο 23 Απριλίου: Το CD του Μίκη Θεοδωράκη - Canto General. Με ποίηση του Pablo Neruda, τις ερμηνείες της Μαρίας Φαραντούρη και του Πέτρου Πανδή και αφήγηση από τον Μάνο Κατράκη.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής ευκρίνειας (Full HD) εξέπεμψε το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής ευκρίνειας (Full High Definition) εξέπεμψε το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επίδειξης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του στη Σίνδο, ως αποτέλεσμα ερευνητικού προγράμματος που υλοποιεί τα τελευταία τρία χρόνια το εκπαιδευτικό προσωπικό του τμήματος Ηλεκτρονικής.

Η εκπομπή έγινε από τον πειραματικό σταθμό του ΤΕΙ, ο οποίος εδώ και περίπου έξι μήνες εκπέμπει στην περιοχή του δήμου Δέλτα δέκα δοκιμαστικά βίντεο κλιπ (όπως ντοκιμαντέρ, φόρμουλα, το σήμα του ΤΕΙ-Θ κ.α.), μέσα από ένα κανάλι (στη συχνότητα 69 UHF), με το πρωτότυπο για την Ελλάδα σύστημα εκπομπής εικόνας υψηλής ανάλυσης, σε MPEG4.

Αν και στην χώρα μας υπάρχει πληθώρα τηλεοπτικών δεκτών που υποστηρίζουν την λήψη προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας, δεν υπάρχει αντίστοιχη εκπομπή τηλεοπτικού σήματος υψηλής ανάλυσης, καθώς οι σταθμοί μεταδίδουν εκπομπές χαμηλής ευκρίνειας. Πειραματικά προγράμματα υλοποιεί η ΕΡΤ, με μελλοντικό σκοπό να εκπέμψει κάποτε το σύνολο των προγραμμάτων της σε υψηλή ανάλυση. Σήμερα, βιώνουμε σταδιακά ανά την Ελλάδα, την μετάβαση από το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα στο ψηφιακό, μέσω της σύμπραξης Digea, γεγονός ωστόσο που υστερεί κατά πολύ από την εκπομπή τηλεοπτικών σημάτων Full High Definition.

«Τα προγράμματα υψηλής ευκρίνειας πετυχαίνουν 7-8 φορές καλύτερη ανάλυση εικόνας σε σχέση με τα απλά ψηφιακά, τα οποία όμως είναι καλύτερα από τα αναλογικά. Η διαφορές είναι τόσο μεγάλες όσο και αυτές που είδαμε όταν περάσαμε από την ασπρόμαυρη τηλεόραση στην έγχρωμη, πριν 25 χρόνια» ανέφερε ο τεχνικός επιστημονικός συνεργάτης του προγράμματος υψηλής ευκρίνειας του ΤΕΙ-Θ, Παύλος Λαζαρίδης.

Οι κάτοικοι της περιοχής της Σίνδου, που διαθέτουν τους σύγχρονους τηλεοπτικούς δέκτες υψηλής ευκρίνειας (HD), μπορούν να αναζητήσουν το κανάλι εκπομπής του αντίστοιχου σήματος του ΤΕΙ-Θ και να διαπιστώσουν τη διαφορά ποιότητας της εικόνας, σε σύγκριση με την ψηφιακή ή την αναλογική.

tromaktiko

Το Βήμα - Μεγάλο Σάββατο 23/04/2011


Track List

1. LOS GARGEROS
2. EL CASCABEL
3. CANCION DEL MIMBY
4. EL PRESO NUMERO NUEVE
5. ALMA CORAZON Y VIDA
6. UNA MONEDA LE DI
7. AL BOHIO
8. QUE NADIE SEPA MI SUFRIR
9. FADO CORRIDO DE COIMBRA
10. LA MALAGUENA
11. LA BAMBA
12.
ΣΕ ΜΑΓΙΚΑ ΝΗΣΙΑ
13.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ
14. ΤΙ ΣΟΥ 'ΚΑΝΑ ΚΑΙ Μ' ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ
15. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ
16. ΜΑΝΟΥΕΛΑ
17. ΜΑΜΠΟ ΜΠΡΑΖΙΛΕΙΡΟ
18. ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ
19. ΧΑΡΑ ΜΟΥ
20. ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ
21. ΓΕΛΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

Real News - Μεγάλο Σάββατο 23/04/2011


Τηλέραμα - 15/04/2011

Tivo News - 15/04/2011


The Hangover Part II (2011) New Poster

Do Not Disturb (2011) Trailer



Five Directors. Five Stories. One Room.

Visit the official website to watch the trailer: dndthemovie.com.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Photos



Athens Fringe Festival 2011

Μέσα σε ένα περιβάλλον γενικότερης απαισιοδοξίας, το Athens Fringe Festival που διοργανώνεται το καλοκαίρι στην Αθήνα, καλεί καλλιτέχνες, επισκέπτες και εθελοντές να σκεφτούν αυτά που τους κάνουν ευτυχισμένους και τους δίνουν ώθηση για δράση.

Smile in the Mind είναι το σύνθημα του φετινού Fringe που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, αλλά και σε άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους της πόλης, όπως τον χώρο Τέχνης & Δράσης Βρυσάκι, τον χώρο πολιτισμού @Ρουφ και το θέατρο Eliart.

Το Φεστιβάλ διοργανώνει η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση σε συνεργασία με το Edinburgh Festival Fringe, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο.

«Πρόκειται για ένα συμμετοχικό πανηγύρι Τέχνης και Δράσης, χωρίς επιμελημένο περιεχόμενο, με βασική του αρχή να παραμένει ανοιχτό σε όλους χωρίς διάκριση. Πιστεύουμε στον δυναμισμό και την δημιουργικότητα των νέων καλλιτεχνών και των ομάδων κοινωνικής δράσης και υπάρχουμε για να παρέχουμε ένα ανοιχτό βήμα παρουσίασης του έργου και της δράσης τους.

»Τελικός στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς και η δημιουργία νοήματος στη ζωή μας, μέσα από τη δημιουργία, την επικοινωνία, τη συμμετοχή, την καλλιτεχνική ζύμωση και την κοινωνική δικτύωση» αναφέρει ο πρόεδρος της Εταιρείας Πολιτισμού, Σύνθεση, και πρόεδρος του Φεστιβάλ Γιώργος Νέρης.

«Η Αθήνα μάς ανήκει»

Όλες οι μορφές τέχνης έχουν τον χώρο τους στο Athens Fringe Festival: από μουσική, χορό και θέατρο έως λογοτεχνία, χειροτεχνία, video art και installations.

«Σε συνέχεια της φιλοσοφίας 'Η Αθήνα μας ανήκει' φέτος στρέφουμε την προσοχή μας στο έμψυχο υλικό της πόλης -στους ανθρώπους της. Το φετινό θέμα πραγματεύεται την ευτυχία, και όλα αυτά, μικρά και μεγάλα που κάνουν τον καθένα από εμάς να διατηρεί το χαμόγελο, και την ελπίδα μέσα του, παρά τις αντίξοες εξωτερικές συνθήκες» σημειώνει ο Γιώργος Νέρης.

Οι καλλιτέχνες θα κληθούν να δημιουργήσουν έργα με αυτό το θέμα, και η κοινωνική δράση που θα οργανωθεί θα είναι και αυτή στηριγμένη στην ιδέα αυτή.

«Το Fringe δεν είναι μόνο ένα Φεστιβάλ. Είναι πολύ περισσότερο ένα κοινωνικό δίκτυο, που δεν απέχει πολύ από το facebook ή το myspace, με μια όμως τεράστια και ειδοποιό διαφορά: Δεν είναι εικονικό, αλλά πραγματικό και απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς πυρήνες της πόλης με στόχο να λειτουργήσει ως συνεκτικό δίκτυο ανάμεσά τους» τονίζει ο πρόεδρος του Φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα του φετινού Fringe περιλαμβάνει και ένα διώροφο λεωφορείο, με το οποίο ορισμένοι από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες του φεστιβάλ θα γυρίζουν σε όλη την διάρκεια του, τους δρόμους της Αθήνας και θα κάνουν διάφορες δράσεις.

«Καλλιτεχνικό αντάρτικο»...

«Αυτό που θα κάνουμε είναι το λεγόμενο καλλιτεχνικό αντάρτικο: κατεβαίνεις, παίζεις, μοιράζεις τα flyers και φεύγεις. Θα πάμε σε μέρη που δεν περιμένει κανείς, θα παίξουμε σε ακάλυπτους πολυκατοικιών, δεν θα πάμε σε οργανωμένους χώρους ούτε καν σε πλατείες. Πριν καταλάβει ο άλλος τι τον χτύπησε εμείς θα έχουμε φύγει. Με αυτόν τον τρόπο το φεστιβάλ θα πηγαίνει στους ίδιους τους πολίτες σε διάφορες ευαίσθητες περιοχές της πόλης, οι οποίοι ενδεχομένως δεν έχουν την δυνατότητα, τα χρήματα, ή την διάθεση να έρθουν να το παρακολουθήσουν από κοντά ή επειδή δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουμε»αναφέρει ο Γιώργος Νέρης.

Tο πρώτο Fringe Festival διοργανώθηκε στο Εδιμβούργο το 1947, σαν αντιπαράθεση από ορισμένους καλλιτέχνες που δεν έγιναν δεχτοί να συμμετέχουν στο ήδη διάσημο φεστιβάλ της πόλης. Εξήντα τέσσερα χρόνια μετά το αποτέλεσμα είναι 2 εκατ. επισκέπτες στο Fringe και 500.000 στο επίσημο φεστιβάλ του Εδιμβούργου, ενώ τo «fringe format» έχουν ήδη υιοθετήσει πολλές πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το τρίτο Athens Fringe Festival ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Απριλίου από το Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Βρυσάκι στην Πλάκα, με ένα Open Day: Ο πρόεδρος του φεστιβάλ και η ομάδα της διοργάνωσης επίσημα παρουσίασαν τους στόχους τους, ενώ το επίσημο πρόγραμμα του Fringe καθώς και οι ομάδες κοινωνικής δράσης που θα συμμετέχουν θα ανακοινωθούν σύντομα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλη Δευτέρα 18/04/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

11:00 Η Βίβλος : Δαυίδ ΕΤ3 Θρησκευτική
11:35 Καλωσόρισες σπίτι Σινε+ Δράμα
12:00 Το φιντανάκι ΕΤ1 Δράμα
15:00 Το οργανακι του Αττίκ Σινε+ Δράμα
16:15 Ιμαλάια Σινε+ Περιπέτεια
19:00 Μπάρμπα Γιάννης κανατάς ΝΕΤ Κοινωνική
20:00 Ιπτάμενοι μαχητές Σινε+ Ξένη ταινία
21:00 Αττίλας ο κατακτητής Star Ξένη ταινία
21:00 Πυροσβεστικός σταθμός 49 Alpha Ξένη ταινία
22:00 Ένας εντιμότατος κλέφτης ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:15 Ο Μότσαρτ στην Κίνα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:45 Λευκός κατάδικος Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:45 Aviator Star Δράμα
01:00 Εμπιστευσου την αγάπη Σινε+ Δράμα
02:55 Ιμαλάια Σινε+ Περιπέτεια