Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Lady Gaga – You And I - Προκαλεί ξανά στο νέο της βιντεοκλίπ



Το κλιπ περιέχει σκληρές σκηνές, γυμνές και βίαιες. Σε κάποιες άλλες εμφανίζεται ως γοργόνα και σε άλλες ως ξανθιά επαρχιώτισσα. Δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως η Gaga προσπαθεί να προκαλέσει πάλι με τις σκηνές βασανιστηρίων. Συγκεκριμένα ένας έγραψε πως η νέα βλασφημία που κάνει η Gaga, είναι το βασανιστήριο.

Η ίδια η Gaga ξεκαθαρίζει πως σκοπός του βιντεοκλίπ είναι να δείξει πόσο βασανιστικό είναι όταν βρίσκεσαι μακριά από τον αγαπημένο σου. «Είναι φοβερό και δυνατό το συναίσθημα της απόστασης», αναφέρει η 25χρονη τραγουδίστρια.



Official synopsis for Zack Snyder's Man of Steel

“In the pantheon of superheroes, Superman is the most recognized and revered character of all time. Clark Kent/Kal-El (Cavill) is a young twentysomething journalist who feels alienated by powers beyond anyone’s imagination.

Transported to Earth years ago from Krypton, an advanced alien planet, Clark struggles with the ultimate question – Why am I here?

Shaped by the values of his adoptive parents Martha (Lane) and Jonathan Kent (Costner), Clark soon discovers that having super abilities means making very difficult decisions. But when the world needs stability the most, it comes under attack. Will his abilities be used to maintain peace or ultimately used to divide and conquer? Clark must become the hero known as “Superman,” not only to shine as the world’s last beacon of hope but to protect the ones he loves.”

Coriolanus (2011) UK Trailer


Keep On Walking !!!

Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 21/08/2011



ΟΤΕ TV από Σεπτέμβριο!

Τηλεοπτικό «ραντεβού» το Σεπτέμβριο δίνει ο ΟΤΕ. Το σήμα του ΟΤΕ TV θα βγει από το δορυφόρο Eurobird 9Α αυξάνοντας τον ανταγωνισμό με τη Nova στη συνδρομητική τηλεόραση. Το πρώτο δείγμα γραφής θα μεταδοθεί στον αέρα στις αρχές του επόμενου μήνα, στηριγμένο στο μπουκέτο καναλιών του Conn-x TV. Θα ακολουθήσει, σύμφωνα με το σχεδιασμό ως το τέλος του Σεπτεμβρίου το κυρίως πιάτο.

Το πακέτο του ΟΤΕ θα έχει ως πυλώνα το αθλητικό και το κινηματογραφικό πρόγραμμα (Universal Channel, FX, FOX Life κ.α.) που διαθέτει το Conn-x.TV Δηλαδή στο πακέτο θα περιλαμβάνονται οι αγώνες του Γερμανικού πρωταθλήματος (Α,Β Εθνική) του Ιταλικού και του Ισπανικού, η ελληνική Football League και το Κύπελλο Ελλάδος. Ακόμη ο ΟΤΕ θέλει να εντάξει στο αθλητικό πακέτο μεταδόσεις του Champions League και του Europa League από αυτή την αθλητική περίοδο.

Στο αθλητικό μπουκέτο συνεισφέρει και ο Σκάι με 3 νέα αθλητικά κανάλια σε Standard Defintion και ένα σε Υψηλή Ευκρίνεια. Στην πρώτη δόση δεν θα περιλαμβάνονται τα εθνικής εμβέλειας κανάλια (Mega, Ant1, Star, Alter, Alpha, Σκάι, Μακεδονία TV) στην περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού επί της προσφυγής του ΟΤΕ σε βάρος της Forthnet. Το σίγουρο είναι πως τα μεγάλα κανάλια από το φθινόπωρο θα βρίσκονται στην IPTV πλατφόρμα του Conn-x TV. Συνολικά, με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε με το ελληνικό δημόσιο, το οποίο εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού , Τηλέμαχος Χυτήρης, ο ΟΤΕ θα έχει τη δυνατότητα μετάδοσης 1392 ωρών τηλεοπτικού προγράμματος ημερησίως. Το αντίτιμο, το οποίο έχει καταβληθεί στο ελληνικό δημόσιο ανέρχεται σε 2.553.191,49 ευρώ.

Γιατί κάποιος να αποκτήσει το πακέτο του ΟΤΕ TV; Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των ανθρώπων του οργανισμού, το μπουκέτο του ΟΤΕ θα είναι φθηνότερο έναντι της Nova, η οποία προσφέρει το πλήρες πακέτο προς 61,92 ευρώ και το start up προς 20,56 ευρώ το μήνα. Για προφανείς λόγους το ποσό αυτό δεν ανακοινώνεται, ενώ θα προηγηθεί της εκπομπής και τηλεοπτική καμπάνια. Επιπλέον, επιλέγοντας το συγκεκριμένο δορυφόρο, ο ΟΤΕ στοχεύει και στους δυσαρεστημένους πρώην συνδρομητές της Nova, η οποία όμως από τη μεριά της έχει πλέον το "χαρτί" των μεταδόσεων όλων των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο δορυφορικός δέκτης, που θα βγάλει στην αγορά ο ΟΤΕ, όπως συμβαίνει και με τη Νova, θα είναι «παντρεμένος» με την κάρτα πρόσβασης για λόγους προστασίας από την «πειρατεία», αφού το φαινόμενο αυτό έχει διευρυνθεί. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να βλέπει και τα προγράμματα των δύο ανταγωνισμών, θα έχει το ίδιο πιάτο, αλλά δύο διαφορετικούς αποκωδικοποιητές με δύο διαφορετικές κάρτες πρόσβασης. ( satleo )

Κλείνει η ΕΤ-1 !

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δημόσια τηλεόραση, καθώς ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος θα ανακοινώσει την κατάργηση της ΕΤ-1 αλλά και το κλείσιμο του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση.

Οι φήμες υπήρξαν, αλλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο, ενώ δεν ήταν λίγοι που δεν πίστευαν πως μπορεί η ΕΤ-1 να κλείσει. Και όμως τα ρεπορτάζ δυστυχώς επιβεβαιώνονται πλήρως μια και όπως όλα δείχνουν, αύριο ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος θα ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΤ-1. Σήμερα υπήρξε συνάντηση του κ.Μόσιαλου με τους συνδικαλιστικούς φορείς της ΕΡΤ, όπου και συζητήθηκε το μέλλον τόσο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όσο και αυτό του ΑΠΕ, με τις αποφάσεις να ανακοινώνονται αύριο στην κυβερνητική επιτροπή.

Εκτός όμως από την ΕΤ-1, το κλείσιμο της οποίας αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις από την ΠΟΣΠΕΡΤ, θα κλείσουν και περιφερειακοί σταθμοί.

Επίσης προς αναστολή έκδοσης πηγαίνει και το περιοδικό Ραδιοτηλεόραση, που είναι και το πιο παλιό στο χώρο με πολλούς και πιστούς αναγνώστες.

Τέλος για την ψηφιακή, όπως όλα δείχνουν τα κανάλια θα διατηρηθούν και θα συγκροτηθεί ομάδα πολυμέσων.

http://www.gazzetta.gr/article/item/...kleinei-e-et-1

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Οι Πρωτάρηδες

Ένας νεαρός άνδρας, ο Όλιβερ, γνωρίζει την απρόβλεπτη Άννα. Ο έρωτας που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα γεμίσει τον Όλιβερ με αναμνήσεις του πατέρα του, ο οποίος -μετά το θάνατο της συζύγου του και σε ηλικία 75 ετών- αποκάλυψε στον γιο του τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις, συνάπτοντας μάλιστα σχέση με έναν νεότερό του άνδρα. Η σκηνοθεσία είναι του Μάικ Μιλς. Παίζουν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μέλανι Λοράν.

Η γυναίκα που ονειρεύτηκε έναν άνδρα

Μία επιτυχημένη, νέα γυναίκα ζει μια φαινομενικά τέλεια ζωή. Έχει τον ιδανικό σύζυγο, μια ενδιαφέρουσα δουλειά ως φωτογράφος μόδας, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει. Κάθε τόσο, στα όνειρά της συναντά τον ίδιο άγνωστο άντρα. Μέχρι που σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι πέφτει πάνω στον άγνωστο άντρα των ονείρων της. Τον γνωρίζει και ξεκινούν μία σχέση. Συναντιούνται ξανά στη Βαρσοβία, αλλά αυτή τη φορά το ραντεβού τους έχει απρόσμενες συνέπειες. Δανική παραγωγή του 2010 σε σκηνοθεσία Περ Φλι. Παίζουν: Μίκαελ Νίκβιστ, Σόνια Ρίχτερ, Μαρσίν Ντοροσίνσκι.

Blitz

Κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Κεν Μπρούεν με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ. Ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός αναλαμβάνει να συλλάβει έναν serial killer που σκοτώνει αστυνομικούς. Σκηνοθεσία: Έλιοτ Λέστερ. Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Πάντι Κονσιντάιν, Εϊνταν Γκίλεν, Ντέιβιντ Μόρισεϊ, Ζαόι Άστον.

Διεθνής συνωμοσία

Μετά το θάνατο του θετού του πατέρα, ο Λάργκο Γουίντς αναλαμβάνει να διευθύνει τον κολοσσιαίο όμιλο που κληρονόμησε. Όμως το χρήμα και η εξουσία προϋποθέτουν συμβιβασμούς που δεν ταιριάζουν στον Λάργκο. Αποφασίζει λοιπόν να πουλήσει την W Group και με τα έσοδα να ιδρύσει έναν φιλανθρωπικό οργανισμό. Ακριβώς την ημέρα που η συμφωνία υπογράφεται, ο Λάργκο κατηγορείται για συνενοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... Σκηνοθεσία: Ζερόμ Σαλ. Παίζουν: Τόμερ Σίσλεϊ, Σάρον Στόουν, Ούλριχ Τουκούρ.

Ατακτη καθηγήτρια

Η Κάμερον Ντίαζ σε μια αθυρόστομη, ανατρεπτική και φευγάτη σχολική κωμωδία, όπου καλός μαθητής θεωρείται εκείνος που κάνει ησυχία, για να μην... ξυπνήσει την -ξεθεωμένη λόγω ολονύχτιου clubbing- καθηγήτριά του. Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν. Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τόμας Λένον, Έρικ Στόουνστριτ.

Επανεκδόσεις

Στις αίθουσες βγαίνουν, επίσης, την Πέμπτη οι ταινίες:

«Ο μεγάλος έρωτας» («Le grand amour», 1968, Γαλλία), σε σκηνοθεσία Πιέρ Ετέξ, με τον ίδιο και τις Αν Φρατελινί, Νικόλ Καλφάν.

«Το μπλόκο» (1965), σε σκηνοθεσία Αδωνη Κύρου, με τους Μάνο Κατράκη, Κώστα Καζάκο, Ξένια Καλογεροπούλου, Αλεξάνδρα Λαδικού, Γιάννη Φέρτη.

«Με κομμένη την ανάσα» («A bout de soufle», 1959, Γαλλία), σε σκηνοθεσία Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, με τους Ζαν-Πολ Μπελμοντό, Τζιν Σέμπεργκ.

in.gr

Το Μπλόκο (1965)


ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ" του ΑΔΩΝΙ ΚΥΡΟΥ, μια από τις σημαντικότερες ελληνικές ταινίες για το έπος της εθνικής αντίστασης, με θέμα τα τραγικά αληθινά γεγονότα του "Μπλόκου της Κοκκινιάς", θα προβάλλεται στους κινηματογράφους σε επανέκδοση από τις 18 Αυγούστου.

Το Μπλόκο είναι η μοναδική μεγάλου μήκους ταινία που γύρισε στην Ελλάδα ο Άδωνις Κύρου. Ο σκηνοθέτης το 1945, τραυματισμένος και κυνηγημένος για τη συμμετοχή του στην Αντίσταση και στα Δεκεμβριανά, κατέφυγε στο Παρίσι. Είναι ένας από τους νεαρούς αριστερούς στους οποίους η γαλλική κυβέρνηση έδωσε υποτροφία για να σπουδάσουν, σώζοντάς τους με αυτόν τον τρόπο από τις διώξεις και προκαλώντας την αγανάκτηση των ελληνικών υπηρεσιών, «γιατί τους έδινε τη δυνατότητα να κάνουν κομμουνιστική προπαγάνδα εκ του ασφαλούς».

Ήταν βασικός συνεργάτης στα κινηματογραφικά περιοδικά Positif, Age de Cinema και Cahiers du Cinema και έγινε διεθνώς γνωστός για τα βιβλία του Ο σουρεαλισμός στον κινηματογράφο και Ερωτισμός και κινηματογράφος. Το σενάριο είναι του γνωστού θεατρικού συγγραφέα και μέλους της συντακτικής επιτροπής της Επιθεώρησης Τέχνης Γεράσιμου Σταύρου, ο οποίος ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας που έδινε παραστάσεις στα ελεύθερα βουνά και έκανε εξορία στη Μακρόνησο.

Είναι η πρώτη ταινία που επικεντρώνεται στην Αντίσταση και παρουσιάζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αριστεράς, μέσα από ένα γεγονός που είχε χαραχτεί στη λαϊκή μνήμη, το μπλόκο της Κοκκινιάς στις 17 Αυγούστου του 1944, στο οποίο οι Γερμανοί και οι ταγματασφαλίτες εκτέλεσαν 150 μέλη του ΕΑΜ και πήραν χιλιάδες όμηρους στο Χαϊδάρι.

Η ταινία είναι πιστή στην αναπαράσταση του μπλόκου, με εξαίρεση το γεγονός ότι αποσιωπά τον πρωτεύοντα ρόλο των «τσολιάδων» των Ταγμάτων Ασφαλείας. Μάλιστα, στις σκηνές της συγκέντρωσης των ανδρών στην πλατεία της Οσίας Ξένης και της εκτέλεσης των μελών του ΕΑΜ που υπόδειχναν οι «μασκοφόροι» ακολουθεί κατά γράμμα το αντάρτικο σχεδίασμα που δημοσιεύτηκε σε παράνομο λεύκωμα της Κατοχής.


Red State (2011) Poster

The Witcher 2 Xbox 360 Gamescom Trailer

Red Tails (2012) Trailer

Trespass (2011) Trailer

Atrocious (2011) Poster



THE MAN NOBODY KNEW: In Search of My Father, CIA Spymaster William Colby (2011) Poster



Πέμπτη 18/08/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

2:00 The million dollar hotel ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Χαμένοι στον ωκεανό Star Θρίλερ
22:10 Ένας μήνας στη λίμνη Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Μια τρυφερή σχέση Σπορ+ Δράμα
00:30 Ένας εντιμότατος κλέφτης ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:00 Κυνηγώντας τους δράκους Σπορ+ Ξένη ταινία
01:10 Η ανυπότακτη Πρίσμα+ Δράμα
01:45 Αταίριαστοι εραστές Star Αισθηματική κομεντί
01:45 Επιστροφή στο παρελθόν (All over again) Alter Δράμα
02:15 Το σφύριγμα της σφαίρας ΝΕΤ Ξένη ταινία

100 most awesome punches in films.


Indiana Jones World Map !




How Harry Potter Should Have Ended !


Anonymous (2011) International Trailer


Coriolanus (2011) Poster



Red Tails (2012) Poster



Contagion (2011) Poster