Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Madonna-MDNA (2012) New Album

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

The Avengers (2012) IMAX TV Spot

The Most Fun You Can Have Dying (2012) Poster

«Μαραθώνιος» για τη Μόνικα Μπελούτσι

Την απόλυτη Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι πολιορκούν οι ιθύνοντες του Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας αλλά και το ελληνικό γραφείο της Unesco προκειμένου εκείνη να σηκώσει στις πλάτες της όλο το promotion του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος αλλά και των πολιτιστικών δρώμενων που είναι προγραμματισμένα για το 2013.

«Είναι μια γυναίκα σύμβολο για ολόκληρη την Ευρώπη γι’ αυτό και την σκεφτήκαμε. «Ποιος πολίτης του κόσμου δεν δηλώνει φαν μιας τόσο ωραίας γυναίκας;» είπε η ελληνική πλευρά.

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ των Ελλήνων και της Ιταλίδας ηθοποιού πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό καθώς εκείνη έκανε εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι είναι θετικά προσκείμενη μια και στον άλλο concept εμπλέκεται και με τον πολιτισμό που είναι ο τομέας της.

Παρόλο που οι τελικές υπογραφές δεν έχουν ακόμη πέσει αναμένεται ότι αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε…

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Magadascar 3 (2012) Full Trailer

Death of a superhero (2012) Trailer

Titanic 3D (2012) New Poster

Wrath of the Titans (2012) New Poster

Last Call at the Oasis (2012) Poster

Γυαλιά - οθόνες ετοιμάζει η Google

Μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι θα πίστευαν ότι αποτελεί για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όλα δείχνουν όμως ότι τα γυαλιά-οθόνες που ετοιμάζει η... Google θα βρίσκονται στα καταστήματα μέχρι το τέλος του έτους.

Θα πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή η οποία θα είναι συνδυασμός smart phone και γυαλιών. Θα λειτουργούν ως οθόνες προβάλλοντας στα μάτια του χρήστη ό,τι προβάλλει και μια οθόνη υπολογιστή ή πληροφορίες για τον χώρο και γενικότερα το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

Το λειτουργικό των γυαλιών θα είναι φυσικά το Android και ο χρήστης θα έχει στη διάθεση του όλα τα Google services όπως για παράδειγμα Google Maps αλλά cloud, latitude και άλλα.

Σε ό,τι αφορά τον χειρισμό του, ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Είτε θα υπάρχει μια εφαρμογή αντίστοιχη με το Siri της Apple είτε αυτή θα γίνεται με κινήσεις του κεφαλιού.

Όπως και να έχει όμως, τα γυαλιά augmented reality θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο.

O Spielberg θα γυρίσει ταινία για την Γενοκτονία των Αρμενίων

Ο Steven Spielberg και ο Steven Zaillian επεξεργάζονται σχέδιο για την παραγωγή ταινίας αφιερωμένη στην Γενοκτονία των Αρμενίων. Στην ταινία θα λάβουν μέρος και Αρμένιοι ηθοποιοί.

Η πρεμιέρα αναμένεται το 2015 και θα συνδεθεί με την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη φρικτή δολοφονία 1,5 εκατ. Αρμενίων από τους Τούρκους.

Το σενάριο θα το γράψει ο Zaillian, ο διεθνούς φήμης αρμενικής καταγωγής σεναριογράφος, που έχει τιμηθεί με Oscar για το σενάριο στην περίφημη « Λίστα του Schidler».

Interview With James Nguyen From The Set Of 'Birdemic 2: The Resurrection'

Apartment 143 (2012) Trailer

Game of Thrones ΙΙ: Πρεμιέρα στη Nova, 48 ώρες μετά την Αμερική!

Το «Game of Thrones», η τηλεοπτική σειρά που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική και δημιούργησε στρατιά φανατικών θαυμαστών και στην Ελλάδα, έρχεται τον Απρίλιο αποκλειστικά στη Nova, σε High Definition ποιότητα, με το δεύτερο κύκλο επεισοδίων!

Με διαφορά μόλις 48 ωρών από την προβολή του στην Αμερική, ο νέος κύκλος της βραβευμένης (με Emmy και Χρυσή Σφαίρα) σειράς θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 3 Απριλίου 2012 και κάθε Τρίτη στις 22:00, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema1 & Novacinema HD, καθώς επίσης και σε επανάληψη, κάθε Τετάρτη από το Novacinema3 στις 23:00 και κάθε Σάββατο από το Novacinema1 (μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα των 22.00).

Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία Νοva on demand κάθε Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο ένα νέο επεισόδιο, προκειμένου οι συνδρομητές Nova να το απολαύσουν σε High Definition ποιότητα, οπότε αυτοί επιλέξουν!

H παραγωγή της HBO ξετυλίγεται μέσα από τις σελίδες του μυθιστορήματος του Τζόρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν και είναι απαράμιλλη, καθώς διασκευάστηκε ένα λογοτεχνικό έργο 3.000 σελίδων, που σημείωσε εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ η τηλεοπτική μεταφορά έχει κοστίσει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Η σειρά «Game Of Thrones» αποτελεί ένα πραγματικό τηλεοπτικό αριστούργημα στο χώρο της μυθοπλασίας, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα στοιχεία του είδους: μαγεία, μυστήριο, ίντριγκες, πάθη, ρομαντισμό, περιπέτεια, βία και φυσικά έρωτα. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται σε μια φανταστική μεσαιωνική εποχή, με πρωταγωνιστές επτά αριστοκρατικές οικογένειες που μάχονται για την κυριαρχία της μυθικής γης των Westeros.

Τα 10 συναρπαστικά επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς που κεντρίζει και απογειώνει την ενήλικη φαντασία, θα είναι κοντά στους συνδρομητές της Nova, για ένα ολόκληρο τριήμερο, σε ένα χορταστικό μαραθώνιο που θα προβληθεί στο Novacinema3, από την Παρασκευή 30/3 μέχρι την Κυριακή 1/4, από τις 23:00.

Υπόθεση:

«Στον πρώτο κύκλο της σειράς, δύο από τις πλέον δυνατές προσωπικότητες - ο Βασιλιάς Robert και ο Ned Stark – πεθαίνουν. Στο δεύτερο κύκλο, η απουσία τους δημιουργεί κενό εξουσίας που επηρεάζει ιδιαίτερα τη φυλή του Βασιλιά Robert που αν και ο θρόνος του Βασιλείου του περνάει στον γιό του Joffrey, πολλοί αμφισβητούν το αν είναι πράγματι γιός του, και τον πολεμούν εποφθαλμιώντας το Βασίλειο. Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, ο αγώνας για την δύναμη και την κατάκτηση του Σιδερένιου Θρόνου κορυφώνεται με αναπάντεχες απώλειες, απρόβλεπτες ίντριγκες, συγκρούσεις αλλά και συμμαχίες που θα οδηγήσουν στη μεγάλη μάχη».

48 ώρες μετά την προβολή στην Αμερική …

Η μάχη για τον σιδερένιο θρόνο συνεχίζεται αποκλειστικά στη Νova!

satleo

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αγώνες πείνας / The Hunger games

Του Γκάρι Ρος. Φαντασίας, 2012, ΗΠΑ. 2 ώρες και 22 λεπτά. Με τους: Τζένιφερ Λόρενς, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρελσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς

Με την Τζένιφερ Λόρενς (από το τελευταίο “X-Men”) στον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας κοπέλας, η οποία παίρνει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους ομώνυμους αγώνες επιβίωσης που λαμβάνουν χώρα και οδηγούν στο θάνατο όλων των συμμετεχόντων πλην του νικητή, οι “Αγώνες πείνας” βασίζονται στο επιτυχημένο ομώνυμο βιβλίο της Σούζαν Κόλινς (το πρώτο της τριλογίας της για την ακρίβεια). Με απόηχους από τα “Battle Royale” και “The Running Man” (οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά στην τηλεόραση), την αντίστοιχη σκοτεινή ατμόσφαιρα και μια πληθώρα αγαπημένων ηθοποιών, η ταινία του Γκάρι Ρος προβλέπεται απολαυστική.






Ακακίες / Las acacias

Του Πάμπλο Τζιορτζέλι. Δραματική, 2011, Αργεντινή/Ισπανία. 1 ώρα και 22 λεπτά. Με τους: Χερμάν ντε Σίλβα, Έμπε Ντουάρτε

Το βραβείο της Χρυσής Κάμερας στις περσινές Κάννες είναι ένα απρόσμενο διαμαντάκι. Ο Ρουμπέν (ο υπέροχος Χερμάν ντε Σίλβα) είναι ένας μοναχικός οδηγός νταλίκας, ο οποίος πού και πού μεταφέρει κόσμο από την Παραγουάη στην Αργεντινή. Μια μέρα το αφεντικό του κανονίζει να πάρει μαζί του την Χασίντα και - εν αγνοία του Ρουμπέν - το μωρό της. Μια γνωριμία που ξεκινά με την πιο αρνητική προδιάθεση από την πλευρά του Ρουμπέν, θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Με τον ελάχιστο δυνατό διάλογο και παρά τους περιορισμούς που παρουσιάζει το εσωτερικό μιας νταλίκας στην κινηματογράφηση, ο Πάμπλο Τζιορτζέλι στέκεται υποδειγματικά στο ύψος της γλυκιάς, τραχιάς, τόσο ανθρώπινης ιστορίας του, δημιουργώντας ένα πλούσιο, πρόσφορο πεδίο πάνω στο οποίο καλλιεργείται η σχέση των δυο πρωταγωνιστών.

Το κρησφύγετο / Safe House

Του Ντάνιελ Εσπινόζα. Περιπέτεια, 2012, ΗΠΑ/Ν.Αφρική. 1 ώρα και 55 λεπτά. Με τους: Ντενζέλ Γουάσινγκτον, Ράιαν Ρέινολντς, Βέρα Φαρμάιγκα

Περιπέτεια με τον Ράιαν Ρέινολντς στο ρόλο ενός πράκτορα της CIA, ο οποίος καλείται, παρότι αρχάριος, να επιτηρήσει έναν περιβόητο πρώην πράκτορα, νυν εγκληματία, το Ντενζέλ Γουάσινγκτον κατά τη διαμονή του σε ένα κρησφύγετο. Μερικές εκρήξεις μετά, οι δυο τους βρίσκονται στο δρόμο μπλεγμένοι σ’ ένα κυνηγητό προδοσίας και ανατροπών.


Δεσμά αίματος

Του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Δραματική, 2012, Ελλάδα. Με τους: Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Λαρίσα Βέργου.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (“Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας”, “Delivery” κτλ) επιστρέφει με μια ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα της Μαρίας Πάουελ (Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα του περιοδικού Διαβάζω). Ο θάνατος του κατάκοιτου πατέρα της δίνει στην αεροσυνοδό Μαργαρίτα την ευκαιρία για μια καινούρια αρχή. Αφότου ανακαινίζει το σπίτι της, ταξιδεύει στη Βόρειο Ελλάδα για να αναζητήσει τον πρώην εραστή της και να ξεκαθαρίσει τα ζητήματα που τους είχαν στιγματίσει στο παρελθόν.


Transit

Του Αντόνιο Νεγκρέτ. Περιπέτεια, 2012, ΗΠΑ. 1 ώρα και 24 λεπτά. Με τους: Τζιμ Καβίζελ, Τζέιμς Φρέιν.

Περιπέτεια για μια οικογένεια, η οποία ξαφνικά καταδιώκεται από μια ομάδα εγκληματιών, που έχουν κρύψει κλεμμένα λεφτά στο αυτοκίνητό τους.


Η πόλη στην Αθήνα
Τις ταινίες του σκηνοθέτη, ζωγράφου και συγγραφέα Ταϊφούν Πιρσελίμογλου (Tayfun Pirselimoglu) παρουσιάζουν η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και oι «Κακές Παρέες» με το αφιέρωμα «Άνεμος από την Πόλη». Ο Ταϊφούν Πιρσελίμογλου θα παρευρίσκεται στην Ταινιοθήκη κατά τη διάρκεια του αφιερώματος προκειμένου να προλογίσει τις μεγάλου μήκους ταινίες του «Η περούκα», Το πούσι», «Ριζά», «Στο πουθενά» καθώς και τις μικρού μήκους «Η σιωπή είναι χρυσός» και «Ο θείος μου» και να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 24/03/2012

Πέμπτη 22/03/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Η πλεκτάνη Star Ξένη ταινία
23:00 Η λευκή κορδέλα ΕΤ1 Ξένη ταινία
02:30 Ο πρωταθλητής Star Δράμα