Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

To Nησί (2010) Trailer



http://www.megatv.com/tonisi/

Τον Οκτώβριο από το MEGA Channel.

The Romantics (2010)

JAZZ & ΤΖΑΖ - 8-9/2010

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 08/08/2010

A Clip From the Lost Epilogue!


The New Poster for Piranha 3D

Very Early Comic-Con Teaser for Marvel's The Avengers

Beastly (2011)

You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

Πέμπτη 05/08/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Σκάσε και κολύμπα Star Ξένη ταινία
21:00 Το σκηνικό του τρόμου Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Ο τελευταίος χορός ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:00 Velvet Goldmine Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Ο παίκτης Star Δράμα
02:05 Κοσμική απειλή Σινε+ Ξένη ταινία
02:30 Returning Mickey stern Alter Αισθηματική κομεντί
04:05 Το Ποταμι Σινε+ Δράμα

Οι ταινίες της εβδομάδας 5/8/2010 - 11/8/2010


Εβδομάδα των επανεκδόσεων στα σινεμά. Τέσσερις στις πέντε ταινίες είναι φιλμ σπουδαίων σκηνοθετών. Γκοντάρ, Γούντι Άλεν, Αντονιόνι και Μπουνιουέλ προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Δείτε πού προβάλλονται οι ταινίες της εβδομάδας

Η Περιπέτεια (1960)

Ο Σάντρο και η Κλόντια ψάχνουν να βρουν τη φίλη τους Άννα που έχει εξαφανιστεί. Μεταξύ τους θα δημιουργηθεί μία ερωτική σχέση τόσο έντονη, που τα γεγονότα, ότι δηλαδή ο Σάντρο είναι εραστής της Άννας, και η Κλόντια η καλύτερή της φίλη, θα ξεχαστούν. Στο μεταξύ η Άννα ανακαλύπτεται από μία ομάδα τουριστών.

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Μικαλάντζελο Αντονιόνι
Πρωταγωνιστούν: Μόνικα Βίτι, Γκαμπριέλε Φερτσέτι

Ωραίος και Σέξι (1972)

Ο Γούντι Άλεν είναι ένας ντροπαλός κριτικός κινηματογράφου που έχει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις του με τις γυναίκες. Είναι εντελώς προσκολλημένος στη δουλειά του και στην αγαπημένη του ταινία, την Καζαμπλάνκα. Η γυναίκα του, Νάνσυ τον εγκαταλείπει και κάνει αίτηση διαζυγίου. Ανίκανος να διαχειριστεί αυτή τη συναισθηματική κρίση, ψάχνει καταφύγιο στην αγαπημένη του ταινία και φαντασιώνεται ότι ο Χάμφεϊ Μπόγκαρντ είναι στο πλάι του δίνοντας του συμβουλές όσον αφορά τις γυναίκες. Χείρα βοηθείας στον Άλαν, δίνει ένα ζευγάρι καλών του φίλων, ο Ντικ και η Λίντα. Απογοητευμένος, ο Άλαν θα αρχίσει να έρχεται πιο κοντά στη Λίντα.

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Γούντι Άλεν
Πρωταγωνιστούν: Γούντι Άλεν, Ντάιαν Κίτον, Σούζαν Άνσπαχ

Η Περιφρόνηση (1963)

Ο Αμερικανός παραγωγός Τζέρεμι Πρόκος (Τζακ Πάλανς) προσλαμβάνει τον γνωστό Αυστριακό σκηνοθέτη Φριτς Λανγκ (υποδύεται τον εαυτό του στην ταινία) προκειμένου να μεταφέρει στον κινηματογράφο την Οδύσσεια του Ομήρου. Δυσαρεστημένος με την προσέγγιση που ακολουθεί ο σκηνοθέτης, προσλαμβάνει τον Πωλ Ζαβάλ (Μισέλ Πικολί), συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών και θεατρικών έργων, για να επεξεργαστεί το σενάριο. Η σύγκρουση μεταξύ καλλιτεχνικής έκφρασης και εμπορικής απήχησης ακολουθεί μια παράλληλη πορεία με την προοδευτική αποξένωση του Πωλ από τη σύζυγο του Καμίλ (Μπριζίτ Μπαρντό) η οποία φαίνεται να ξεκινά από τη στιγμή που ο Πωλ αφήνει την Καμίλ μόνη με τον εκατομμυριούχο παραγωγό.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Ζαν-Λυκ Γκοντάρ
Πρωταγωνιστούν: Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς

Ειδικότης μας το έγκλημα (2008)

Πρόκειται για τη μόνη ταινία της εβδομάδας, πρόσφατης εσοδείας και γαλλικής παραγωγής. Ο Μπελισάρ και η Προυντένς Μπέρεσφορντ περνούν ξεκούραστες μέρες στον μικρό τους πύργο που έχει θέα σε ολόκληρη τη λίμνη του Bourget. Ο Μπελισάρ νιώθει ευτυχισμένος, αλλά η Προυντένς πλήττει. Μπροστά της εμφανίζεται μια Βελγίδα θεία της, η Μπαμπέτ, η οποία γίνεται μάρτυρας ενός φρικτού εγκλήματος από το παράθυρο ενός τρένου. Η Προυντένς ξεκινάει με σκοπό να αναζητήσει το πτώμα. Πετυχαίνει να προσληφθεί ως μαγείρισσα σε ένα μυστηριώδες αρχοντικό. Εκεί ζει συγκεντρωμένη μια πραγματικά παράξενη οικογένεια, η οποία αποτελείται από έναν οξύθυμο γέρο και τα τέσσερα παιδιά του, ενώ οι αυθεντικές σαρκοφάγοι που βρίσκονται μέσα στο σπίτι κρύβουν μερικές παράξενες εκπλήξεις...

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Τομά
Σενάριο: Κλεμένς Ντε Μπιβίλ, Πασκάλ Τομά, Φρανσουά Καβιλιόλι
Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Φροτ, Κιάρα Μαστρογιάνι, Αντρέ Ντισολιέ, Μελβίλ Πουπό

Η Κρυφή Γοητεία της Μπουρζουαζίας (1972)

Στα πλούσια προάστια του Παρισιού, έξι μεγαλοαστοί βρίσκονται σε μια πολύ περίεργη κατάσταση: προσπαθούν να δειπνήσουν και να ολοκληρώσουν ένα γεύμα αλλά συνεχώς οι προσπάθειές τους αναστέλλονται από μια σειρά σουρεαλιστικά, κωμικοτραγικά γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Λουίς Μπουνιουέλ
Σενάριο: Λουίς Μπουνιουέλ, Ζαν-Πιέρ Καριέρ
Πρωταγωνιστούν: Φερνάντο Ρέι, Πολ Φρανκέρ, Ντελφίν Σεϊρζίν, Μπουλ Οζιέ, Ζαν Πιέρ Κασέλ.

Newsroom ΔΟΛ