Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

The Losers (2010) DVD

Κυκλοφορει 14/10/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Mια ταινία με καταιγιστική δράση γεμάτη προδοσίες και εκδίκηση που περιστρέφεται γύρω από τα μέλη μιας Ειδικής Ομάδας σε μια άκρως απόρρητη και επικίνδυνη αποστολή αυτοκτονίας στη ζούγκλα της Βολιβίας. Σύντομα η ομάδα – οι Κλέι, Τζένσεν, Ρονγκ, Πος και Κούγκαρ – ανακαλύπτουν πως είναι στόχοι διπλής προδοσίας καθοδηγούμενη από έναν θανάσιμο και παντοδύναμο εχθρό γνωστό μόνο με το όνομα Μαξ.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τους θεωρούν νεκρούς τα μέλη της ομάδας καταστρώνουν ένα μυστικό σχέδιο προκειμένου να καθαρίσουν τα ονόματά τους και να πατσίσουν με τον Μαξ. Στο σχέδιο τους, τους βοηθά και η μυστηριώδης Αΐσα που έχει τους δικούς της σκοπούς. Αν εξολοθρεύσουν τον Μαξ και σώσουν τον κόσμο θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ειδικής ομάδας με την ονομασία Οι Επικίνδυνοι.

Dear John (2010) DVD

Κυκλοφορει 14/10/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Ο Τζον Τάιρι (Τσάνινγκ Τέιτουμ), είναι ένας γοητευτικός στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων. Στην άδειά του επισκέπτεται τον πατέρα του στη Νότια Καρολίνα. Η Σαβάνα Κέρτις (Αμάντα Σάιφριντ), μια πανέμορφη ιδεαλίστρια φοιτήτρια, έχει γυρίσει σπίτι για τις διακοπές. Ο Τζον και η Σαβάνα προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, αλλά όταν συναντηθούν τυχαία στην παραλία, θα αισθανούν αμέσως την αμοιβαία έλξη.

Η συνάντησή τους θα οδηγήσει σε δύο εβδομάδες θυελώδους έρωτα και τα αισθήματά τους γρήγορα θα βαθύνουν σε μια παθιασμένη, ολοκληρωτική σχέση. Ο καθένας θ' ανακαλύψει στον άλλον κάτι που ποτέ δε γνώριζε ότι του έλειπε. Οταν ο Τζον θ' αναγκαστεί να επιστρέψει στο μέτωπο και η Σαβάνα στο πανεπιστήμιο, υπόσχονται ότι θα γράφουν ο ένας στον άλλον. Μέσα από μια συνεχόμενη σειρά γραμμάτων, η αγάπη τους εξακολουθεί ν' ανθίζει, όσο ξεδιπλώνεται μια βαθιά ρομαντική ερωτική ιστορία, για τους πρώτους έρωτες και τις δεύτερες ευκαιρίες.


The Wolfman (2010) Bluray

Κυκλοφορεί 11/10/2010 σε dvd & bluray απο την SONY HELLAS


Ο Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) είναι ένας αριστοκράτης που φέρει από τα παιδικά του χρόνια τραυματικά το θάνατο της μητέρας του. Μένοντας εδώ και δεκαετίες μακριά από τη γενέτειρά του, το Blackmoor, θα κληθεί να γυρίσει πίσω όταν η Gwen (Emily Blunt), σύζυγος του αγνοούμενου αδερφού του, ζητήσει τη συνδρομή του στην αναζήτηση του άνδρα της. Επιστρέφοντας, συμφιλιώνεται με τον πατέρα του (Anthony Hopkins), παράλληλα όμως βρίσκει ανάστατη τοπική κοινωνία, εξαιτίας κάποιου πανίσχυρου και αιμοδιψούς όντος που σκοτώνει τους χωρικούς.


Jonah Hex (2010) Bluray

Κυκλοφορει σε dvd & bluray στις 14/10/2010 απο την AUDIOVISUAL

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΚΟΜΙΞ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΖΟΝΑ ΕΞ (Τζος Μπρόλιν) ένας σημαδεμένος περιφερόμενος κυνηγός κεφαλών που έχει επιβιώσει από βέβαιο θάνατο και έχει πλέον την ικανότητα να εντοπίζει οποιονδήποτε και… οτιδήποτε.

Η γεμάτη βία ζωή του Τζόνα, αποτελείται από θρύλους και μύθους και τον έχει αφήσει σε ένα οριακό σημείο με το ένα πόδι στη ζωή και το άλλο “στην άλλη πλευρά”. Η μόνη του ανθρώπινη επαφή είναι με την Λίλα (Μέγκαν Φοξ), της οποίας η ζωή ως πόρνη της έχει αφήσει τις δικές τις ουλές. Αλλά το παρελθόν του Τζόνα επιστρέφει να τον βασανίσει όταν ο στρατός των Η.Π.Α. του κάνει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: να τον απαλλάξουν από τα εντάλματα σύλληψης που τον βαρύνουν και ως αντάλλαγμα εκείνος να κυνηγήσει και να σταματήσει τον επικίνδυνο τρομοκράτη Κουέντιν Τέρνμπουλ (Τζον Μάλκοβιτς).

Αλλά ο Τέρνμπουλ ο οποίος δημιουργεί τον δικό του στρατό για να εξαπολύσει Κόλαση, είναι ο παλιότερος εχθρός του Τζόνα και δεν θα τον σταματήσει τίποτα από το να κυνηγήσει και να σκοτώσει τον Τζόνα.

Ο Εξορκιστής (1973) Extended Director’s Cut Bluray

Κυκλοφορεί 14/10/2010 σε bluray απο την AUDIOVISUAL

Η Πιο Τρομαχτική Ταινία Όλων Των Εποχών.

Αντισυμβατικό και συνάμα δημοφιλέστατο από την πρώτη μέρα προβολής του, Ο Εξορκιστής σημαδεύει την πρεμιέρα του σε Blu-ray με την Εκπληκτική HD Έκδοση του Extended cut που είχε κυκλοφορήσει το 2000. Η τρομαχτική και θρυλική ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που έχει δαιμονιστεί από ένα τρομερό πνεύμα, η αποφασιστικότητα της μητέρας της να την σώσει και οι δυο ιερείς – ο ένας γεμάτος αμφιβολίες και ο άλλος βράχος της πίστης – που ενώνουν τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσουν το απόλυτο κακό καθηλώνουν τους θεατές. Το μεγαλύτερο υπερφυσικό θρίλερ όλων των εποχών θα σας μαγέψει και θα σας ταρακουνήσει όπως καμία άλλη ταινία.

Κρυφή Ερωμένη - Vincere (2009)

Κυκλοφορία: 11/10/2010 σε dvd απο την ODEON

Υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ Κανών 2009, η νέα ταινία του Μάρκο Μπελόκιο, με πρωταγωνίστρια τη Τζιοβάνα Μετζοτζόρνο ("Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας") είναι η αληθινή ιστορία της κρυφής ερωμένης του Μουσολίνι, Ίντα Ντάλσερ, και του γιου που απέκτησαν μαζί, Αλμπίνο.

Ποιο ήταν το μεγάλο μυστικό στη ζωή του Μουσολίνι; Μια σύζυγος και ένας γιος, ο Αλμπίνο, τον οποίο αναγνώρισε ως παιδί του, αλλά αργότερα τον αποκήρυξε. Όταν η Ίντα Ντάλσερ γνώρισε τον Μουσολίνι στο Μιλάνο, αυτός ήταν εκδότης του "Avanti!" και ένθερμος σοσιαλιστής με στόχο να οδηγήσει τις μάζες σε ένα αντιμοναρχικό και κοινωνικά χειραφετημένο μέλλον.

Η Ίντα πίστεψε πραγματικά σε αυτόν και στις ιδέες του. Έτσι, προκειμένου να χρηματοδοτήσει μια εφημερίδα του, πούλησε ό,τι είχε. Με το ξέσπασμα όμως του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Μουσολίνι κατατάχθηκε στον Στρατό και εξαφανίστηκε από τη ζωή της. Όταν τον ξαναβρήκε σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο, ήταν παντρεμένος με άλλη. Η Ίντα όμως απαίτησε να αναγνωρίσει την ίδια ως πραγματική του γυναίκα και μητέρα του παιδιού τους.

The Runaways (2010)

Κυκλοφορία: 11/10/2010 σε dvd απο την ODEON

H Kρίστεν Στιούαρτ και η Ντακότα Φάνινγκ υποδύονται τις Τζοάν Τζετ και Τσέρι Κάρι στη βιογραφία του θρυλικού ροκ γκρουπ ?The Runaways?. Όντας υπό την προστασία και την επιρροή του Κιμ Φόλει, ενός από τους πρωτοπόρους της ροκ σκηνής της δεκαετίας του 70, μια παρέα κοριτσιών από την Καλιφόρνια, θα μετατραπούν από ατίθασες έφηβες σε μια από τις πιο δημοφιλείς μπάντες της εποχής. Το ιδιαίτερο στυλ και ταλέντο τους σύντομα θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας και οι δύο ηγετικές μορφές του συγκροτήματος θα εξελιχθούν σε είδωλα: η Τζοάν για την rock n roll ιδιοσυγκρασία της και η Τσέρι για τον αθώο σεξ απίλ της.

For Colored Girls (2010)

New Photos From Thor Movie




The Full Trailer for True Grit

"Faster The Chronicles" - Chapter One!


ComingSoon.net is launching "Faster The Chronicles," a multi-chapter series narrative of the production of Faster from some of your favorite movie sites. Each installment will highlight a different aspect in the process of the making of Faster, the action thriller hitting theaters on November 24.



Read more: "Faster The Chronicles" - Chapter One! - ComingSoon.net http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=69398#ixzz11PVoTXm9



My Soul to Take (2010)

How Dangerous Is a Zombie?

Real News - Κυριακή 10/10/2010


Red Band 'Let Me In' Clips !

















Fox Ends Bidding War for 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter'

Δευτέρα 04/10/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Το σμόκιν της συμφοράς Star Ξένη ταινία
21:05 Ερωτικό Κουαρτέτο Σινε+ Δράμα
22:30 Σκληρή ζωή Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Ο Μελέτης στην άμεσο δράση ΕΤ3 Κωμωδία
23:05 Η ντεντέκτιβ με τα ψηλά τακούνια ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:00 Project Α Star Περιπέτεια
04:15 Flash Gordon Alter Οικογενειακή
04:30 Ρουμπί Μπρίτζες Σινε+ Ξένη ταινία