Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Η μαύρη τρύπα !!

Coraline (3D Version)(Blu-ray)




Kυκλοφορει 12/10/2009


play.com

Ημερησία - Σαββατο 10/10/2009




Η πρωτη ταινια της τριλογιας και δωρο η τριπλη συλλεκτικη κασετινα.

Ελευθεροτυπία - Σάββατο 10/10/2009





Λευκωμα με 3D φωτογραφιες.

The New York Times: Cinema version commercial

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!

Google Logo's

Το πιο πρωτότυπο λογότυπο έχει σήμερα η Google.
Εδώ είναι όλα μαζεμένα.

Why Zombies Make Better Horror Movies Than Vampires

Διαβάστε το απολαυστικό άρθρο ΕΔΩ !!

Νέα - Σάββατο 10/10/2009



Από το Σάββατο 10/10/2009 , τα Νέα θα προσφέρουν 4 ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ

(Σιωπηλός Μάρτυρας, Μάρνι, Σχισμένο Παραπέτασμα, Τοπάζ).

MEGA - Πρόγραμμα 2009-2010

Σήμερα Τετάρτη στις 22.30 θα παρουσιαστεί το νέο πρόγραμμα του σταθμού.
Εδώ μπορείτε να δείτε τα microsites και blogs των σειρών.

Disney XD

Στην Τηλεόραση. Στο Internet. Παντού. Το νέο τηλεοπτικό κανάλι.

http://disneyxd.disney.gr/

Εθνος - Κυριακη 11/10/2009

Εθνος - Σαββατο 10/10/2009


Εθνος - Πεμπτη 8/10/2009

Red Band Trailer For 'Transylmania'

BAIT 3D Movie

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 11/10/2009

Los Abrazos Rotos a.k.a Broken Embraces (2009)

Ένας άντρας γράφει, ζει και αγαπάει μέσα στο σκοτάδι. Ήταν το θύμα ενός μοιραίου αυτοκινητικού δυστυχήματος δεκατέσσερα χρόνια νωρίτερα, στο οποίο δεν έχασε απλά την όρασή του, αλλά και τη γυναίκα της ζωής του. Ένα βράδυ ξεκινάει να αφηγείται την οδυνηρή αυτή ιστορία, μια ιστορία συγκινητική και τραγική. Μια ιστορία που μπορεί να αποτυπωθεί με τη φωτογραφία δύο ερωτευμένων ανθρώπων που αγκαλιάζονται και που κάποιος έχει σκίσει σε χίλια κομμάτια?

Μετά το εξαιρετικό "Γύρνα Πίσω", ο Πέδρο Αλμοδόβαρ γράφει και σκηνοθετεί μια ιστορία για τον θάνατο, τη ζήλια και την προδοσία και συνεργάζεται ξανά με την μούσα του, την βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ. Το "Broken Embraces" συμπεριλήφθηκε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 62ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Κανών.

Ελληνική Πρεμιέρα : 08/10/2009

Σκηνοθεσία :

Πέδρο Αλμοδόβαρ
Σενάριο :

Πέδρο Αλμοδόβαρ
Παραγωγή :

Εσθέρ Γκαρθία
Ηθοποιοί :

Πενέλοπε Κρουζ, Λουί Ομάρ, Μπλάνκα Πορτίγιο, Χοσέ Λουί Γκόμεζ, Ταμάρ Νόβας, Ρουμπέν Οτσαντιάνο

How Did They Make 2012's Tidal Waves?

Δειτε ενα video για τον σχεδιασμο και την υλοποιηση των effects της ταινιας 2012 !

click me !!

First Official Trailer for Oren Moverman's The Messenger

My Life in Ruins (2009) DVD


Η Γεωργία είναι μια Ελληνο-Αμερικανίδα ξεναγός που αναλαμβάνει την περιήγηση στα αρχαιοελληνικά μνημεία μιας ομάδας τουριστών που κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν για αυτά, παρά μόνο για το πώς θα ψωνίσουν και θα διασκεδάσουν περισσότερο. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά μέχρι που ένας ιδιόρρυθμος τουρίστας από το γκρουπ, ο Ιρβ Γκόρντον, καταλαβαίνοντας ότι η ξεναγός τους έχει απογοητευτεί πλήρως από αυτούς, αποφασίζει να τη βοηθήσει ώστε να δει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Της δείχνει πώς να διασκεδάσει και την οδηγεί στο να ανακαλύψει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του ήσυχου αλλά ιδιαίτερα γοητευτικού Έλληνα οδηγού του τουριστικού λεωφορείου, Πούπι.

Κυκλοφορεί 12/10/2009 σε dvd απο την ODEON
Σκηνοθεσία :

Ντόναλντ Πέτρι
Ηθοποιοί :

Νία Βαρντάλος, Αλέξης Γεωργούλης, Ρίτσαρντ Ντρέιφους

S. Darko (2008) DVD


Επτά χρόνια μετά το θάνατο του αδερφού της, η Σαμάνθα Ντάρκο, μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της, βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια έρημη πόλη όπου βασανίζεται από απόκοσμα οράματα που μαρτυρούν το τέλος του κόσμου. Για να μπορέσει να σώσει τον εαυτό της και τον υπόλοιπο κόσμο, η Σαμάνθα θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τους προσωπικούς της δαίμονες. Όταν όμως αυτή και η φίλη της, Κόρεϊ, γίνουν μάρτυρες της πτώσης ενός μετεωρίτη που διασπά το χρόνο, η Σαμ θα πρέπει να εμπιστευτεί τις τρομακτικές της ενοράσεις και να ξεπεράσει το σκοτεινό της πεπρωμένο, προκειμένου να επαναφέρει το χρόνο στην κανονική του ροή, πριν είναι πολύ αργά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Kυκλοφορεί 12/10/2009 απο την ODEON

The Next Three Days (2011) Movie

Οι Liam Neeson και Russell Crowe θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας τρόμου, The Next Three Days, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Paul Haggis, του σκηνοθέτη ο οποίος βρίσκεται πίσω από το βραβευμένο με oscar Crash. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα με τον Crowe στον ρόλο ενός δασκάλου του οποίου η σύζυγος (Elizabeth Banks) συλλαμβάνεται για ένα έγκλημα που ισχυρίζεται πως δεν έχει διαπράξει. Εκείνος, πιστεύοντας την γυναίκα του, σχεδιάζει τρόπο για να την βοηθήσει να δραπετεύσει.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο χαρακτήρας του Neeson, ένας άντρας που έμπαινε κι έβγαινε όλη του την ζωή από τις φυλακές, έγραψε σε βιβλίο τις εμπειρίες του και πλέον, δίνει τις συμβουλές του.

Η ταινία βασίζεται στην γαλλικής παραγωγής ταινία του 2008, Pour Elle, και η ολοκλήρωση των γυρισμάτων αναμένεται να τελειώσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.


cine.gr

Showgirls2 : Story of Hope


Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Marc Vorlander ήδη ετοιμάζει την επόμενη ταινία του την οποία μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που την περίμεναν εδώ και καιρό. Το sequel του Showgirls έπαψε να είναι υποψία και έγινε βεβαιότητα, παίρνοντας μάλιστα τον τίτλο Showgirls: Story of Hope. Για μια ακόμα φορά η υπόθεση θα επικεντρώνεται στο πρόσωπο του μοντέλου-στρίπερ Rena Riffell. Στην ταινία, ο αδερφός μιας από τις κοπέλες της νύχτας που πέθανε από υπερβολική δόση κοκαϊνης, φτάνει στην Φρανκφούρτη προκειμένου να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατό της και να κάνει τι άλλο... να πάρει εκδίκηση. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Στην original ταινία του 1995 πρωταγωνιστούσε η Elizabeth Berkley και η Gina Gershon.

cine.gr

Halloween II (2009)

Μετά την επιτυχία του remake του πρώτου "Halloween", το οποίο έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα που έχει κάνει ποτέ ταινία το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς στις ΗΠΑ, ο σκηνοθέτης Ρομπ Ζόμπι επιστρέφει με ένα ακόμα πιο αιματηρό sequel. Στο ρόλο του Δρ. Λούμις και πάλι ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ.

Ελληνική Πρεμιέρα : 08/10/2009

Ο Μάικλ Μάιερς επιστρέφει στην παλιά του γειτονιά, το Χάντονφιλντ, για να ασχοληθεί με ανειλημμένες οικογενειακές υποθέσεις. Δεν σταματά πουθενά και σπέρνει τον τρόμο στο διάβα του, καθώς αντιμετωπίζει τα σκοτεινά μυστικά του διεστραμμένου παρελθόντος του. Η μικρή πόλη όμως αποκτά έναν απρόσμενο νέο ήρωα που, αν καταφέρει να παραμείνει ζωντανός, ίσως να μπορέσει να βρει τον τρόπο για να σταματήσει τον Μάιερς.

The Ugly Truth (2009)

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΟΥΚΕΤΙΚ
Σενάριο: ΝΙΚΟΛ ΙΣΤΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ , ΚΑΘΡΙΝ ΧΕΙΓΚΛ , ΤΖΟΝ ΜΑΙΚΛ ΧΙΓΚΙΝΣ , ΣΕΡΙΛ ΧΑΙΝΣ , ΚΕΒΙΝ ΚΟΝΟΛΙ , ΕΡΙΚ ΓΟΥΙΤΝΕΡ

Ελληνική Πρεμιέρα : 08/10/2009

Η αιώνια μάχη των φύλων ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη στην κωμωδία ‘Η Γυμνή Αλήθεια’. Η Άμπι Ρίχτερ (Κάθριν Χέιγκλ - η γνωστή Ίζι στο Grey’s Anatomy) είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον κο Τέλειο!

Η καθημερινότητά της ‘χτυπάει ξαφνικά κόκκινο’, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουει (Τζέραρντ Μπάτλερ - 300, P.S. I Love You), έναν σκληροπυρηνικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να ‘ξεράσει’ στον αέρα όλη τη γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών.

Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος ‘τσαρλατάνος’ αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου.

Καθημερινή - Κυριακή 11/10/2009

Ένα από τα πιο πετυχημένα ντοκιμαντέρ του BBC που ανατρέπει τα στερεότυπα για την τέχνη και αποκαλύπτει το βαθύτερο ρόλο της στον κόσμο.

Πώς φτιάχνουμε εικόνες, τι μας οδηγεί σε αυτό που εμείς ονομάζουμε δημιουργική ανάγκη; Ένα από τα συγκλονιστικότερα ευρήματα που φέρνει στο φως η σειρά «Πώς η τέχνη έπλασε τον κόσμο» είναι ότι στην πραγματικότητα δεν φτιάχνουμε εικόνες, επειδή έχουμε ελεύθερο χρόνο ή εξαιτίας του ταλέντου μας, αλλά γιατί είμαστε φτιαγμένοι. Είναι ένστικτο, η έμφυτη δημιουργική τάση που έχει ο καθένας μας από τη γέννησή του! Μέσα από την ξεχωριστή αυτή έρευνα αποκαλύπτεται πως βασικές αρχές και τεχνικές του σύγχρονου κόσμου άρχισαν στην πραγματικότητα να εφαρμόζονται 30.000 χρόνια πριν, αποδίδοντας στην τέχνη μια νέα, βαθιά δυναμική που ξεπερνά κάθε συμβατική αντίληψη για τον ρόλο της στη ζωή μας.

Το 1o DVD και η συλλεκτική κασετίνα κυκλοφορούν αυτήν την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Καθημερινή - Κυριακή 11/10/2009


ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ

8 μοναδικά μενού για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Χορτοφαγικό, ψαροφαγικό, μπουφές, finger food, ένα πιο εύκολο για ερασιτέχνες σεφ και άλλα πιο πολύπλοκα για μερακλήδες, με πουλερικά και κυνήγια.

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Το Γαλακτομπούρεκο και γλυκιές παραλλαγές του.

Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει το κλασικό γαλακτομπούρεκο και άλλες δημιουργικές, εξίσου λαχταριστές, εκδοχές του: με σοκολάτα και άρωμα πορτοκαλένιο, σε μπουγάτσα και σαν στρούντελ χωρίς σιρόπι.

ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΕΒΙΘΑΔΑΣ

Δοκιμάστε το κλασικό ελληνικό πιάτο λίγο διαφορετικό. Σε σούπα ή σε κεφτεδάκια γεμιστά με κρεμμύδια.

Kαθημερινή - Σάββατο 10/10/2009


ΠΟΣΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Τα περισσότερα λαχανικά και κάποια από τα φρούτα που φθάνουν πλέον στο πιάτο μας έχουν «γεννηθεί» με τεχνητή γονιμοποίηση, δηλαδή είναι καρποί που έχουν προκύψει από την καλλιέργεια υβριδίων -σπόρων δηλαδή που δημιουργούνται από τους γεωπόνους, για να συνδυάζουν χαρακτηριστικά δύο ή και περισσότερων ποικιλιών με στόχο να δημιουργηθεί μια τρίτη με βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Κι αν η καλλιέργεια τους στα μέσα του 20ου αιώνα, έδωσε λύσεις σε διατροφικά προβλήματα, τα πράγματα σήμερα έφτασαν στο άλλο άκρο με ανυπολόγιστες συνέπειες για το περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα αλλά και τη... γεύση.

Ολα όσα θέλετε να μάθετε για τα υβρίδια καθώς και ένας πλήρης οδηγός αγοράς για να τα αναγνωρίζετε, αλλά και να αναζητάτε ντόπιες ποικιλίες θα βρείτε αναλυτικά στο ΟΙΚΟ αυτού του μήνα.

ΜΠΑΖΑ

Την ώρα που κάθε ελεύθερο και ανεπιτήρητο σημείο της υπαίθρου -δάση, ρέματα και ανοιχτοί χώροι- γίνονται αποδέκτες μπάζων ή, καλύτερα, αποβλήτων οικοδομικών εργασιών, το μόνο που ανακυκλώνει η ελληνική Πολιτεία τα τελευταία 6 χρόνια είναι το ΠΔ για την εναλλακτική διαχείριση τους. Στο μεσοδιάστημα η αγορά λειτουργεί σε καθεστώς ημιπαρανομίας, με καταστροφικά αποτελέσματα, τη στιγμή που στο εξωτερικό ο όρος μπάζα είναι πλέον άγνωστος, αφού στις περισσότερες αναπτυγμένες χώρες η διαχείρισή τους είναι αυτονόητη. Το ΟΙΚΟ ανοίγει το φάκελο «μπάζα», περιγράφει πώς, πού και με τι κόστος θα γίνεται η ανακύκλωση και παρουσιάζει το πρωτοπόρο πρόγραμμα Ελλήνων επιστημόνων για μια εφικτή λύση διαχείρισης που γλιτώνει χρόνο και χρήμα.

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ: Ενας εύθραυστος παράδεισος

Με μια σπάνια βιοποικιλότητα που κινδυνεύει λόγω της παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αστάθειας και των συνεπειών αυτής, η «χώρα των λεμούριων» προσπαθεί να συνέλθει από τις τελευταίες αναταραχές και να διασώσει τον μεγαλύτερο πλούτο της· το φυσικό της περιβάλλον.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ήδη εδώ!

Η άποψη ότι το «καθαρό» μέλλον των τροχών είναι ηλεκτρικό κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που πληθαίνουν στη διεθνή αγορά, και η δέσμευση της Γερμανίας για κυκλοφορία 1 εκατομμυρίου τέτοιων οχημάτων μέχρι το 2020, επιβεβαιώνουν την τάση.



Το βιβλίο της zούγκλας, Ράντιγιαρντ Κίπλινγκ

Ο Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, ο σπουδαίος Άγγλος πεζογράφος και ποιητής, γεννήθηκε το 1865 στην Ινδία, όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Επέστρεψε το 1882, ως δημοσιογράφος πλέον, σε μια εφημερίδα της Λαχόρης. Από τις εμπειρίες του στην Ινδία εμπνεύστηκε τις ιστορίες του Βιβλίου της ζούγκλας, του έργου που τον ανέδειξε σε έναν από τους μεγαλύτερους μυθιστοριογράφους που έδωσαν φωνή στα ζώα. Το βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία του Μόγλη, ενός μωρού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην ινδική ζούγκλα, σώθηκε από τον τρομερό τίγρη Σιρ Καν -που όμως τον κυνηγούσε διαρκώς- και μεγάλωσε σε μια οικογένεια λύκων.

Όπως ήταν φυσικό, μεγαλώνοντας και ζώντας σε ένα τέτοιο περιβάλλον, απέκτησε τον τρόπο επικοινωνίας και τις ιδιότητες των ζώων της ζούγκλας. Και οι περιπέτειές του που περιγράφει ο Κίπλινγκ είναι αυτές που έζησε με μια αρκούδα, τον Μπαλού, έναν μαύρο πάνθηρα, τον Μπαγκίρα, κι ένα φίδι, τον Κάα. Ώσπου, μεγαλώνοντας αρκετά, κατάλαβε ότι ήταν άνθρωπος και αναζήτησε τη συνέχεια της ζωής του σε άλλο περιβάλλον

Τετάρτη 7/10/2009 - Ταινίες στην Ελληνική Τηλεόραση

21:00 Syriana Star Ξένη ταινία
21:00 Οι άντρες με τα όπλα Σινε+ Δράμα
22:00 Το παιχνίδι που άφησε εποχή ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Ζατόιτσι, ο τυφλός σαμουράι Κανάλι της Βουλής Περιπέτεια
00:00 Υγραέριο Σινε+ Ελληνική ταινία
00:20 Ζαφείρης Σινε+ Ελληνική ταινία
00:30 Ο πυρετός της ζούγκλας Alter Ξένη ταινία
00:30 Λίγος καπνός ακόμα ΕΤ3 Κωμωδία
00:40 Η Σιώπη Σινε+ Ελληνική ταινία
01:00 Οι 92 βαλίτσες του τουλς λουπερ Σινε+ Δράμα
02:30 Ουρλιαχτά απόγνωσης Star Τρόμου
03:00 Εκείνες τις μέρες Σινε+ Αισθηματική
03:30 Σεξ, μυστικά και ψέματα Alter Ξένη ταινία
04:15 Το αντίδοτο Star Ξένη ταινία
04:30 Όχι σαν κι εμάς Σινε+ Ξένη ταινία