Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

A daily photo adventure !




Gantz (2011) Trailer

Don't Be Afraid of the Dark (2011) Trailer



Premiere Date : August 12, 2011

Damn Love - Short Movie

Vanishing on 7th Street (2011) Posters


Hanna (2011) Poster

Arthur (2011) Poster

First TV Spot for Zack Snyder's 'Sucker Punch'

One Day (2011) Poster

«Κοριολανός» και «Αθώο Σάββατο» ξεχώρισαν στη Μπερλινάλε

Οι ταινίες «Αθώο Σάββατο» του Αλεξάντερ Μιντάντζε και «Κοριολανός» του Ρέιφ Φάινς, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεχώρισαν κατά την πέμπτη ημέρα του 61ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Η ιστορία του Κοριολανού είναι γνωστή. Σε μια εποχή κοινωνικών αναταραχών, ο Γάιος Μάρκιος Κοριολανός καταφέρνει να νικήσει, σχεδόν μόνος, τους Βόλσκους, τους εχθρούς της Ρώμης, στην Κοριόλη (απ' όπου και το όνομά του) και με βάση τη φήμη του διεκδικεί και τελικά κερδίζει τον τίτλο του Ύπατου της Ρώμης.

Μόνο που αμέσως μετά, οι εχθροί του καταφέρνουν να στρέψουν το λαό εναντίον του και να τον εξορίσουν. Πικραμένος, ο Κοριολανός συμμαχεί με τους εχθρούς της Ρώμης και της επιτίθεται. Όταν όμως, επηρεασμένος από τις επικλήσεις της μητέρας και της συζύγου του, αποφασίζει να συνάψει ειρήνη, ο αρχηγός των Βόλσκων, Αουφίδιος, διατάζει τους στρατιώτες του να τον σκοτώσουν.

Ο Φάινς μετέφερε την ιστορία στη σύγχρονη εποχή για να κάνει ένα σχόλιο σε αντίστοιχα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα. Με ένα καλογραμμένο σενάριο, με ωραίους διαλόγους (βασισμένους στο μεγαλύτερο μέρος σ' εκείνους του Σαίξπηρ), με ένα γρήγορο μοντάζ και με αντίστοιχα γρήγορο ρυθμό, κατάφερε να ζωντανέψει τη σαιξπιρική τραγωδία. Στην επιτυχία του αυτή συμβάλλει τόσο η δική του εξαιρετική ερμηνεία όσο και οι υπόλοιπες ερμηνείες από τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ (η δυναμική, σκληρή μητέρα του) μέχρι τον Τζέραρντ Μπάτλερ (Αουφίδιος).

Η ρωσική ταινία «Αθώο Σάββατο» του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Αλεξάντερ Μιντάντζε εκτυλίσσεται στη διάρκεια του πρώτου 24ωρου μετά το μεγάλο πυρηνικό δυστύχημα του Τσέρνομπιλ, τον Απρίλιο του 1986. Πρωταγωνιστής, ένας κομματικός γραμματέας που, έχοντας ανακαλύψει τους τεράστιους, άμεσους κινδύνους του ατυχήματος, αρχίζει να ψάχνει το κορίτσι του για να διαφύγει μαζί της.

Ο Μινβτάντζε δίνει την ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε στη γύρω περιοχή στη διάρκεια της επόμενης μέρας, που ήταν και Πρωτομαγιά, με μια κάμερα διαρκώς σε κίνηση και μ' ένα νευρώδες μοντάζ.

Πολύ μέτρια αποδείχτηκε η γαλλική συμμετοχή με την ταινία «Οι γυναίκες του 6ου ορόφου» του Φιλίπ Λεγκέ. Πρόκειται για μια συνηθισμένη κωμωδία, γύρω από τις σχέσεις που αναπτύσσονται ανάμεσα σε ένα πλούσιο χρηματιστή και τις διάφορες Ισπανίδες υπηρέτριες που ζουν στον έκτο όροφο της πολυκατοικίας του.

in.gr

Kινητό τηλέφωνο PlayStation παρουσίασε η Sony Ericsson

Τον Απρίλιο προγραμματίζεται να φτάσει στην αμερικανική αγορά το Xperia Play, το πρώτο smartphone της Sony Ericsson που ενσωματώνει φορητή κονσόλα PlayStation Portable.

«Είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω το Xperia Play ως την πρώτη συσκευή με πιστοποίηση PlayStation» δήλωσε ο Καζούο Χιράι της Sony, παρουσιάζοντας το κινητό στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Όπως αναφέρει από την έκθεση το AFP, το νέο Xperia τρέχει λογισμικό Gingerbread, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android ειδικά για κινητά.

Εκτός από την οθόνη αφής των 4 ιντσών και την κάμερα των 5 Mpixel, η τελευταία πρόταση της Sony διαθέτει επίσης συρόμενο, πλήρες χειριστήριο.

H συσκευή θα αναμετρηθεί στην αγορά με τα κινητά Windows Phone 7, τα οποία μπορούν ήδη να παίζουν παιχνίδια του Xbox 360 της Microsoft.

Με το νέο Xperia, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν παιχνίδια από το κατάστημα εφαρμογών Android Markeplace σε τιμές από 5 έως 10 ευρώ, ανακοίνωσε η Sony. Η λίστα περιλαμβάνει γνωστούς τίτλους όπως το Need for Speed, το Sims 3, η έκδοση του FIFA με υποστήριξη για πολλούς παίκτες, το Assassin's Creed και το Splinter Cell.

Η τιμή του ίδιου του τηλεφώνου αναμένεται να κυμανθεί γύρω στα 600 ευρώ χωρίς επιδότηση, εκτιμά το AFP.

in.gr

Τρίτη 15/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Κρίσιμη απόφαση Star Ξένη ταινία
21:35 Πορφυρό φεγγάρι Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Time Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Γλέντι, λεφτά και αγάπη ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:15 Εσχάτη επιλογή Σινε+ Δράμα
00:00 Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας ΕΤ1 Ξένη ταινία
01:10 Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατός Σινε+ Δράμα
02:40 Τα δίδυμα του δράκουλα Σινε+ Ξένη ταινία
02:45 Κάποτε στην Κίνα Star Ξένη ταινία
04:10 Ξέφρενο ταξίδι Σινε+ Περιπέτεια

New Picture & Official Title for Marc Webb's 'Spider-Man' !


The Amazing Spider-Man

Premiere Date :July 3, 2012

http://www.theamazingspiderman-movie.com/

The Conspirator (2011) Poster