Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Juan in a Million (2012) Trailer

«Πέθανε» η Στέφανι Φόρεστερ στην τηλεοπτική σειρά Τόλμη και Γοητεία


Η Στέφανι Φόρεστερ που πρωταγωνιστεί από το 1987 στην επιτυχημένη αμερικανική σειρά «Τόλμη και Γοητεία» και την ...
υποδύεται η ηθοποιός Σούζαν Φλάνερι άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της μεγαλύτερης της εχθρού, της Μπρούκ Λόγκαν.

H 73χρονη ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρίσει από το σίριαλ με αποτέλεσμα οι σεναριογράφοι να την κάνουν να χάσει τη ζωή της από καρκίνο του πνεύμονα.

Νέα αθλητικά κανάλια από τον ΟΤΕ TV


Τον Δεκέμβριο τα δεδομένα αλλάζουν στις αθλητικές συχνότητες του OTE TV, με την προσθήκη νέων καναλιών, νέων αθλητικών εκπομπών, αλλά και την ενίσχυση των ζωντανών και high definition μεταδόσεων.
Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά και σε αποκλειστικότητα ακόμη περισσότερους αγώνες, με 40 live μεταδόσεις την εβδομάδα, εκ των οποίων οι 30 σε υψηλή ευκρίνεια. Επιπλέον, θα μπορούν να ενημερώνονται μέσα από τις τρεις νέες αθλητικές εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια OTE Sport.

Νέα κανάλια OTE Sport

Ο ΟΤΕ TV ενισχύει το μπουκέτο των αθλητικών καναλιών OTE Sport, εμπλουτίζοντας το live περιεχόμενο και τις high definition μεταδόσεις με τέσσερα νέα αθλητικά κανάλια, εκ των οποίων τα 2 σε high definition.

Τα κανάλια OTE Sport 1HD, OTE Sport 2HD, OTE Sport 3 και OTE Sport 4, θα είναι διαθέσιμα στη συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV από τις 3 Δεκεμβρίου.

Στο OTE Sport 1HD έμφαση δίνεται στο ποδόσφαιρο και τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως οι: La Liga, Serie A, Bundesliga και τα κύπελλα Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας.

Στο OTE Sport 2HD οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν, εκτός από ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, να απολαμβάνουν σε HD τις κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ, με το NBA, μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1 και Moto GP, και τένις (ATP 500), που έχει εξασφαλίσει ο OTE TV.  

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αθλητικές εκπομπές εστιάζει το κανάλι OTE Sport3, ενώ στο OTE Sport4 οι φίλοι των σπορ μπορούν να απολαύσουν αγώνες και από άλλες κατηγορίες αθλημάτων, όπως τένις, βόλεϊ, χάντμπολ κτλ. Όλα τα κανάλια OTE Sport έχουν 24ωρο πρόγραμμα.

3 νέες αθλητικές εκπομπές στα κανάλια OTE Sport  

Το αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV ενισχύεται με 3 νέες εβδομαδιαίες εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με τη σφραγίδα καταξιωμένων αθλητικών δημοσιογράφων και τη συμμετοχή της έγκριτης δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV.

Στην εκπομπή All Sports Arena, κάθε Παρασκευή στις 20.30, ο Στέφανος Αβραμίδης παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων.

Το Σάββατο στις 23.00, το ραντεβού για όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων, δίνουν ο Γιώργος Θαναηλάκης μαζί με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο. Κάθε Κυριακή στις 23.00, ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Τάσος Κολλίντζας αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν όλο το «φιλμ» της ποδοσφαιρικής δράσης των καλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάθε Δευτέρα στις 21.00, στην εκπομπή Πάμε Γήπεδο, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος, με σχολιαστή το Σωτήρη Κωσταβάρα, παρουσιάζουν όλα τα γκολ και το ρεπορτάζ από την αγωνιστική δράση της Football League και αναλύουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.  

Ο Βασίλης Σκουντής δίνει ραντεβού κάθε Τρίτη στις 21.00, στην εκπομπή Pick n’ roll, όπου οι φίλοι του μπάσκετ θα ενημερώνονται για τις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις, το ΝΒΑ, την ισπανική Liga Endesa, την Αδριατική Λίγκα, καθώς και για τις σημαντικότερες εξελίξεις στο άθλημα.

Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 02/12/2012


Έθνος - Σάββατο 01/12/2012


Noon (2012) Short Movie Trailer

Texas Chainsaw 3D (2013) Trailer

Guillotines (2012) Poster


Παρασκευή 30/11/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Δυο εβδομάδες προθεσμία Alpha Αισθηματική κομεντί
23:30 Αμαρτωλή γοητεία Mega Θρίλερ
00:00 Ανεξιχνίαστη ληστεία Star Ξένη ταινία
01:10 Η προδοσία ΝΕΤ Περιπέτεια
02:15 D-tox Star Ξένη ταινία
04:15 Σκληρή αναμέτρηση στο μικρό Τόκυο Star Ξένη ταινία