Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πρώτο Θέμα - Μεγάλο Σάββατο 04/05/2013



AB Negative (2013) Poster


Ελληνική κινηματογραφική εβδομάδα «ταξιδεύει» στη Γενεύη

Ελληνική εβδομάδα στην Γενεύη, με θέατρο, κινηματογράφο και street art, από την εγχώρια παραγωγή της τελευταίας τριετίας.

Το αφιέρωμα φιλοξενείται στο θέατρο St Gervais της Γενεύης, από την Δευτέρα 29 του μηνός έως και τις 2 Μαΐου, με την υποστήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
Yπό τον τίτλο «Ματιές στη σύγχρονη Ελληνική Σκηνή» θα προβληθούν οκτώ ελληνικές μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες, η θεατρική παράσταση «Χαίρε Νύμφη», της Λένας Κιτσοπούλου, ενώ μεγάλου μεγέθους τυπώματα έργων τέχνης του δρόμου, street art, θα καλύπτουν όλους του χώρους του θεάτρου St Gervais, από την είσοδο, το φουαγιέ, τους διαδρόμους, ακόμα και το ασανσέρ, δίνοντας μια γεύση στους επισκέπτες, από δρόμους της Αθήνας.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι η «Ακαδημία Πλάτωνος», του Φίλιππου Τσίτου, «ο Μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ», της Ρηνιώς Δραγασάκη, οι μικρού μήκους «Casus Belli», του Γιώργου Ζώη (2010)και «Χαμομήλι», του Νεριντάν Ζιντζιρία, «45 βαθμοί», του Τζώρτζη Γρηγοράκη, «Μακαρισμοί», του Αριστοτέλη Μαραγκού, «Δημοκρατία, ο δρόμος του Σταυρού», του Μάρκου Γκαστίν και «Wasted Youth», των Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και Γιάν Βόγκελ .

Καθημερινά, σε όλη την διάρκεια του αφιερώματος, θα παρουσιάζεται η παράσταση «Χαίρε Νύμφη» του Γρηγόρη Ξενόπουλου, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου, που ανέβηκε πέρυσι στο «Θέατρο Τέχνης- Κάρολος Κουν», με τους Μαρία Πρωτόπαππα, Γιάννο Περλέγκα, Γιάννη Κότσιφα, Ιωάννα Μαυρέα, Αλέξανδρο Τσώτση, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Γιάννη Καπελέρη, Λένα Κιτσοπούλου.

Από την εγχώρια τέχνη του δρόμου, θα εκτεθούν έργα των Cacao Rocks, Sox, Zamie Omga, Stmts Stmts, Don Fortys, Nteko Rataratats, Dimitris Ntokos, Wild Drawing, b.

kathimerini.gr

Real News - Μεγάλο Σάββατο 04/05/2013


Fast & Furious 6 (2013) Final Trailer


"THE BIBLE" σε Α' προβολή από 29/4 στον ΑΝΤ1


Πρόκειται για ένα 10ώρο επικό docudrama θρησκευτικού περιεχομένου, το οποίο προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2013 στο History Channel και σημείωσε τεράστια επιτυχία από το πρώτο επεισόδιο. 

Τη Μεγάλη Εβδομάδα σε Α' τηλεοπτική μετάδοση στον ΑΝΤ1. 29/4 22.15 ΑΝΤ1

Μεγάλη Δευτέρα 29/04/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ντένις ο τρομερός Star Κωμωδία
23:00 Της μιας δραχμής τα γιασεμια ΕΤ3 Ελληνική ταινία
00:00 Μπάτμαν & Ρόμπιν Star Ξένη ταινία
01:30 Ο τελευταίος δήμιος Mega Ξένη ταινία
02:30 Μαρκό Πόλο Star Ξένη ταινία