Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Element & Lucid Dream - Music Experience in 3-Dimensional Sound Reality [7.1 DTS-HD Master Audio Disc] [Blu-ray]



Product Description

THIS 7.1 DTS-HD MASTER AUDIO DISC DELIVERS AN AMAZING 3-DIMENSIONAL SURROUND SOUND EXPERIENCE THROUGH ANY BLU-RAY PLAYER (PS3) WITH AN HDMI OR OPTICAL (core only 5.1 and 6.1) OUTPUT CONNECTED OR ASSEMBLED WITH DTS-HD MA OR DTS (core only 5.1 and 6.1) CAPABLE RECIEVER THE FULL RANGE 7.1 (6.1;5.1) SURROUND SPEAKER SET-UP IS HIGHLY RECOMMENDED FOR FULL PERCEPTION OF 3-DIMENSIONAL SOUNDFIELD AND LOW FREQUENCY CHANNEL (LFE) THAT IS VERY CRITICAL FOR THIS RECORD. PLEASE NOTE THAT THIS RECORD WAS ORIGINALLY PRODUCED BY ALEXANDER GOLBERG JERO FOR 7.1 SURROUND SOUND REPRODUCTION TO PROVIDE YOU WITH UNIQUE 3-DIMENSIONAL SURROUND MUSIC EXPERIENCE.


Κυκλοφορούν 4 & 9 / 2 /2010 αντίστοιχα !

E. - Music Experience in 3-Dimensional Sound Reality [7.1 DTS-HD Master Audio Disc] [Blu-ray]


Experience 7.1 Surround Sound Soundscapes composed and produced by Surround Music Pioneer Alexander Jero whose work receiving highest recognition in recording industry. This sophisticated electronic music compositions featuring exiting 3-Dimensional ballet of beautiful melodies, rhythms and sound design combined with Slideshow presentaion of Art dedicated to the memory of Paul Klee will bring the new dimension of sound to your home entertainment like never before.

Music stile: Electronica --Surround Records

Product Description

THIS 7.1 DTS-HD MASTER AUDIO DISC DELIVERS AN AMAZING 3-DIMENSIONAL SURROUND SOUND EXPERIENCE THROUGH ANY BLU-RAY PLAYER (PS3) WITH AN HDMI OR OPTICAL (core only 5.1 and 6.1) OUTPUT CONNECTED OR ASSEMBLED WITH DTS-HD MA OR DTS (core only 5.1 and 6.1) CAPABLE RECIEVER THE FULL RANGE 7.1 (6.1;5.1) SURROUND SPEAKER SET-UP IS HIGHLY RECOMMENDED FOR FULL PERCEPTION OF 3-DIMENSIONAL SOUNDFIELD AND LOW FREQUENCY CHANNEL (LFE) THAT IS VERY CRITICAL FOR THIS RECORD. PLEASE NOTE THAT THIS RECORD WAS ORIGINALLY PRODUCED BY ALEXANDER GOLBERG JERO FOR 7.1 SURROUND SOUND REPRODUCTION TO PROVIDE YOU WITH UNIQUE 3-DIMENSIONAL SURROUND MUSIC EXPERIENCE.

Kυκλοφορει 12/2/2010

Αγγλία : Ξεκινάει 3D πρόγραμμα από το Sky

Η συνδρομητική τηλεόραση της Αγγλίας Sky ξεκινάει τη μετάδοση 3D σε 9 pubs σε διάφορες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως προγραμματίζει η συνδρομητική τηλεόραση, οι οπαδοί των Arsenal και Manchester United θα ΄ναι οι πρώτοι που θα δουν το 3D πρόγραμμα, αφού η Sky θα προβάλει τον αγώνα των δύο θρυλικών ομάδων σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Κάρντιφ, Εδιμβούργο και Δουβλίνο. Στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται η επέκταση του 3D προγράμματος και σε άλλες pubs.

Επίσης, προβλέπεται σταδιακά να προστεθεί και στα «πακέτα» των συνδρομητών.

Οι συνδρομητές θα χρειαστεί μόνο να προμηθευτούν τα ειδικά γυαλιά, για να απολαύσουν ταινίες, αθλητικά, ντοκιμαντέρ και εκπομπές ψυχαγωγίας, ενώ δεν θα υπάρξει καμία έξτρα χρέωση για το σύνολο του HD πακέτου.

mobile-news.gr

Lost Answers - song parody !!!!

Dear John (2010)


imdb

New She's Out of My League Trailer (2010)

Η Apple ενεργοποιεί το VoIP μέσω 3G στο iPhone

Το ιδιαίτερα δημοφιλές iPhone επιτέλους θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την λειτουργία VoIP μέσα από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G, αφού η Apple επιτρέπει την κυκλοφορία ανάλογης εφαρμογής. Αυτό θα γίνει δυνατό χάρη στην κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης της εφαρμογής Fring η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας την σύνδεση του internet που τους διαθέτει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας.

Οι χρήστες της εφαρμογής Fring θα είναι σε θέση να κάνουν κλήσεις φωνής, αλλά και βιντεοκλήσεις μέσα από δίκτυο 3G ή Wi-Fi, χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Skype ή το GoogleTalk, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις παρέχουν ακόμα και δωρεάν την υπηρεσία αυτή, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν πριν πραγματοποιήσουν μια κλήση αν αυτή θα γίνει από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή από το internet, επιλέγοντας έτσι την καλύτερη δυνατή χρέωση για εκείνους.

Μέχρι πρόσφατα εφαρμογές που έκαναν χρήση της τεχνολογίας VoIP μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές αυτές μόνο μέσα από Wi-Fi συνδέσεις και όχι με το δίκτυο 3G και την σύνδεση internet που πιθανόν είχαν.

Πηγή: Pc Magazine

Μελέτη για την υλοποίηση εθνικού δικτύου οπτικών ινών

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου το υπουργείο Υποδομών θα έχει επιλέξει σύμβουλο που θα εκπονήσει μελέτη για την δημιουργία δικτύου οπτικών ινών σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υφυπουργός Νίκος Σηφουνάκης.

Πρόκειται για μια υποδομή συνολικού κόστους 2 δισ. ευρώ, ανάλογη του μεγάλου έργου εξηλεκτρισμού της χώρας, των εθνικών οδών, των αεροδρομίων, των λιμανιών και των άλλων μεγάλων υποδομών που έγιναν στην Ελλάδα τις προηγούμενες δεκαετίες, δήλωσε ο κ. Σηφουνάκης μιλώντας σε σε ημερίδα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας (ΟΚΕ), με θέμα Επικοινωνία, Πληροφορία, Τεχνολογία.

«Μιλάμε, ουσιαστικά, για ψηφιακές λεωφόρους μεγάλης ταχύτητας, μέσα από τις οποίες θα διακινούνται ψηφιακά αγαθά και υπηρεσίες» σημείωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, είπε, θα έχει επιλεγεί ο σύμβουλος που θα εκπονήσει τη μελέτη τεχνικής σκοπιμότητας και οικονομικής βιωσιμότητας του έργου, με προοπτική να ξεκινήσει η υλοποίησή του στα τέλη του 2011.

Το Φεβρουάριο του 2008, ο τότε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης είχε ανακοινώσει σχέδιο για την εγκατάσταση οπτικών ινών σε δύο εκατομμύρια ελληνικά σπίτια (fiber to the home) έως το 2013. Το κόστος εκτιμήθηκε τότε στα 3 δισ. ευρώ, με χρηματοδότηση από κοινοτικά και άλλα κονδύλια.

Το σχέδιο όμως συνάντησε πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια και ο ΟΤΕ αποφάσισε τον Ιούλιο του 2009 να στραφεί στην ενδιάμεση εναλλακτική λύση της τεχνολογίας VDSL.

Λίγο αργότερα, τον Αύγουστο του 2009, το σχέδιο νόμου για την «Οπτική Ίνα στο Σπίτι» τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Εκτός από τα σχέδια για δημιουργία εθνικού δικτύου οπτικών ινών, ο Νίκος Σηφουνάκης θέτει ως προτεραιότητα και την «κατανομή του ψηφιακού μερίσματος». Αναφέρθηκε στη μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεόραση, με την οποία θα απελευθερωθεί ένα σημαντικό τμήμα του φάσματος των ραδιοσυχνοτήτων, το οποίο θα μπορεί να αξιοποιηθεί για νέες, καινοτόμες υπηρεσίες.

Καταλήγοντας, ο υφυπουργός ΥΜΔ επεσήμανε πως η υλοποίηση των παραπάνω έργων θα αλλάξει το σημερινό πρόσωπο της χώρας και θα την εντάξει στην πρωτοπορία της νέας εποχής και ότι τα οφέλη για τους τελικούς χρήστες είναι πολλαπλά και εκτείνονται στην οικονομία, στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στην εξυπηρέτηση του πολίτη από το κράτος, αλλά και στην ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

pathfinder

Δίφωνο - Τευχος Φεβρουαρίου 2010

Ram - Tεύχος Φεβρουαρίου 2010

Samsung 3D Digital Still Camera

H Samsung λοιπόν τελείως αθόρυβα ετοιμάζει τη πρώτη της 3D φωτογραφική μηχανή για, ναι όπως το καταλάβατε, να βλέπουμε τις φωτογραφίες της με γυαλιά στην μελλοντική μας 3D τηλεόραση.

Η κάμερα, έχει δυο φακούς. Ένας για τη δεξιά και ένας για την αριστερή εικόνα.

Έχει ανάλυση 12,2 Mpixels, οθόνη-μόνιτορ AMOLED μεγέθους 3,2 ιντσών με δυνατότητα αφής και ζουμ 5x.

H Samsung σημειώνει ότι και η οθόνη της μηχανής είναι 3D, ώστε να φτιάχνουμε μέσω παράλλαξης το βάθος της φωτογραφίας μας όπως θέλουμε.

Υπάρχει έξοδος HDMI, ενσωματωμένο Wi-Fi και αποθήκευση σε κάρτα SD.

fullhd


Shutter Island (2010)

Μαύρο Λιβάδι Trailer

All About Evil (2010)

7 Clips from The Wolfman

Δείτε τα πατώντας εδώ !

Oscar Trends Countdown Charts


Go to EW.com for more Countdown Charts including Actor, Actress, and Director.

Poster for Edward Norton's Leaves of Grass (2010)

Σάββατο 30/1/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες Star Ξένη ταινία
21:00 Ένας μήνας στη λίμνη ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:30 Χιλιόμετρο μηδέν Πρίσμα+ Δράμα
22:30 Έρωτες και αδιέξοδα Σινε+ Ξένη ταινία
22:30 Όμηροι του τρόμου Mega Ξένη ταινία
23:00 Λαός και Κολωνάκι ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:00 Γαμπρός με το ζόρι Alpha Ξένη ταινία
00:30 Στην πηγή του έρωτα ΕΤ3 Ξένη ταινία
01:00 Μια γυναίκα που την έλεγαν τζάκι Star Ξένη ταινία
01:45 Η μαύρη χήρα Mega Ξένη ταινία
02:00 Εγώ και ο Ντούτσε Alter Κοινωνική
02:50 Import / export Σινε+ Δράμα