Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Aν δεν εχετε ξαναδει 3D δειτε εδω μερικα δειγματα

βαλτε τα μπλε κοκκινα γυαλια σας και δειτε !!











και τελος το trailer του TRON LEGACY SE 3D

http://www.youtube.com/watch?v=ze5pYpMcPW8

Έρχονται τα Toy Story 1-2 & 3 σε 3D !




Saw VI (2009) - Official Teaser Trailer

Blu-ray Cases & Accessories

Χρησιμα links για σας που κανετε αντιγραφα ασφαλειας των bluray σας !!

χρειαζεστε αδειες θηκες ??

Sleevetown
One of the most highly recommended sites by Bluray.com members. Cases available in any number denomination
US Plastic
Blu-ray cases available in any number denomination
Amazon.com
Variety of cases in different quantities
Disc Makers
Premium Blu-Ray cases in quantities starting at 25
CheckoutStore.com
Several types of reasonably priced BD cases, including slim type
Merit Line
Very cheap prices for standard BD cases. Must order 10 or 50 pack
MegaDiscStore (Canadian)
Canadian retailer. 25 packs of single or double disc Blu-ray cases

θελετε να τυπώσετε τα δικα σας εξωφυλλα ?

Blu-ray Matte Inserts
via Amazon.com
Blu-ray Photo Gloss Inserts
via Amazon.com

θελετε αδεια δισκακια bluray ?

Amazon.com
A collection of mostly all blu-ray media for some of the best prices
Best Buy
Best Buy's Blu-ray Media store
Newegg
Newegg.com BD-R Blank Media
Disc Makers
Blank Blu-ray Discs (w/label and without) available in various quantities
Fry's
Various BD media

χρειαζεστε επιπλο για να βαλετε τα bluray σας ?

Racks & Stands
Offers a variety of stands and racks for all your storage needs
Ikea
Lots of low-priced furniture and organization options
Best Buy
Variety of small, medium, and large storage options including cabinets & binders
Playstation 3 Blu-ray Games Stand
fits Playstation 3 Blu-ray cases (via Amazon.com)

Έρχονται τα νέα full 3D - Bluray Players & Disks !

O υποδ/ντης της SONY Corporation's home entertainment group - Yoshinami Takahashi ανακοίνωσε ότι μεχρι τελος του 2009 θα καθοριστούν τα χαρακτηριστικά των 3D BLURAY PLAYERS & DISCS και οι πρωτες συσκευες θα διατεθουν στην αγορα το 4ο τριμηνο του 2010 !

Ελευθεροτυπία - Παρασκευή 14/8/2009



Στη σαββατιατικη εκδοση που θα κυκλοφορησει εκτάκτως αυτη την παρασκευη αρχιζει η νεα προσφορα με την σειρα βιβλιων του Robert van Gulik με ήρωα τον ντετέκτιβ - δικαστή ΝΤΙ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Judge_Dee


Αυτη την παρασκευη ο πρωτος απο τους 4 τομους

ΤΟ ΣΤΟΙΧΙΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

Avatar - The Last Airbender Movie Trailer (2010)



To teaser trailer της 1ης ταινιας της τριλογίας !

James Cameron's Avatar Teaser Trailer (fun made)

Η ταινια του CAMERON αρχικά όπως είχε ανακοινωθεί θα έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2009 και όχι στις 17/12/2009.

Ενα teaser trailer φτιαγμένο από χρήστες κυκλοφορεί εδώ και μήνες στο internet !

Δείτε το !!

The Final Destination 3D - (2009) Movie Trailer




http://www.thefinaldestinationmovie.com/

The Wolfman (2010)




Άνοιξε το επισημο site της ταινιας !
ριχτε μια ματια...


http://www.thewolfmanmovie.com/

The Shrine (2010) - Teaser poster και trailer




The Shrine - 1st Teaser from The Shrine on Vimeo.

Duress - Με δολοφόνο το Ρουβά !

Τον μανιακό δολοφόνο Abner Solvie υποδύεται ο Σάκης Ρουβάς στο αμερικανικής παραγωγής αστυνομικό θρίλερ Duress, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Λος Αντζελες. Συμπρωταγωνιστής του Σάκη Ρουβά είναι ο Martin Donovan στο ρόλο του Richard ενός πληγωμένου συζύγου που προσπαθεί να ξεπεράσει την αυτοκτονία της γυναίκας του, γίνεται όμως μάρτυρας ενός εγκλήματος από ένα μανιακό δολοφόνο και πέφτει θύμα εκβιασμού του.

Για να παραμείνει ζωντανός ο Richard αναγκάζεται εκβιαστικά να αποτελειώνει τους φόνους που ξεκινά ο Abner Solvie. Ενώ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να σκοτώνει για χάρη της ζωής της κόρης του.

Στην ταινία συμμετέχει και ο Billy Wirth. Στις Κάννες το Duress απέσπασε πολύ καλές κριτικές ενώ στην Ρωσία και την Πολωνία παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jordan Barker.

ΠΗΓΗ ANT1

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ

http://cine-gear.blogspot.com/2009/08/duress-movie-trailer.html

www.scribd.com - «¨Τα Γραπτά Μένουν»


H ιστοσελίδα www.scribd.com φιλοξενεί ένα πλήθος κειμένων (πάσης φύσεως) τα οποία οι κυβερνοναύτες μπορούν να αναζητούν, να διαβάζουν και να εκτυπώνουν δωρεάν ή έναντι αντιτίμου.

Στην εποχή της πληροφορίας «τα γραπτά μένουν» («scripta manent») πλέον όχι μόνο αποτυπωμένα σε σελίδες αλλά και ψηφιοποιημένα σε ιστοσελίδες. Kι όχι απλά «μένουν», αλλά και «ανεβάζονται», «κατεβάζονται», διαβάζονται, τυπώνονται και πωλούνται. Πού;

Σε ιστοχώρους όπως ο Scribd (www.scribd.com), οι οποίοι επιτρέπουν τη δημοσίευση, διαμοίραση και κοινή χρήση κειμένων. Διασταύρωση μεταξύ ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, ψηφιακής δανειστικής βιβλιοθήκης και εκδοτικού οίκου, η υπηρεσία Scribd έχει βαλθεί «να απελευθερώσει τον γραπτό λόγο». Πώς;

Eπιτρέποντας στον καθένα να αναρτά «αυτόματα» στον ιστό αυθεντικά έγγραφα (τόσο δικά του όσο και άλλων, με την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας) τα οποία ακολούθως οι απανταχού κυβερνοναύτες μπορούν να αναζητούν, να διαβάζουν και να εκτυπώνουν δωρεάν ή έναντι αντιτίμου.

Όπως, λοιπόν, ανεβάζει κανείς βιντεάκια στο YouTube και φωτογραφίες στο Flickr, έτσι δύναται πλέον να δημοσιεύει κείμενα στο Scribd. Eπί του παρόντος, η υπηρεσία φιλοξενεί ψηφιοποιημένα στα ηλεκτρονικά «κιτάπια» της τα πάντα, από λογοτεχνικά πονήματα (μυθιστορήματα, διηγήματα, ποιήματα) και εφημερίδες/περιοδικά μέχρι ακαδημαϊκές εργασίες και από συνταγές και γεωγραφικούς χάρτες μέχρι σταυρόλεξα, διαφημιστικούς καταλόγους, παρτιτούρες, παρουσιάσεις PowerPoint και εγχειρίδια οδηγιών.

Σε 90 γλώσσες
«Στόχος μας είναι να εξελιχθούμε στο επίκεντρο της εκδοτικής δραστηριότητας online», δηλώνει στην εφημερίδα «Guardian» ο διευθύνων σύμβουλος της υπηρεσίας Tριπ Aντλερ, αποστολή η οποία, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία, μάλλον εξετελέσθη.

Eφοδιασμένος με περισσότερες από 35 δισεκατομμύρια λέξεις (γραμμένες σε συνολικά 90 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά), ο ιστοχώρος Scribd εξακολουθεί να μεγαλώνει (επί του παρόντος κατά περίπου 50.000 νέα έγγραφα ημερησίως), ενώ προσελκύει πάνω από 60 εκατομμύρια μεμονωμένους χρήστες μηνιαίως, γεγονός το οποίο του έχει εξασφαλίσει μια θέση μεταξύ των 100 δημοφιλέστερων ιστοτόπων παγκοσμίως.

M’ αυτά και μ’ αυτά, «ό,τι είναι το YouTube για το βίντεο, γίνεται με ταχείς ρυθμούς το Scribd για τον γραπτό λόγο», όπως σχολιάζει η «Guardian». Oχι κι άσχημα για μια υπηρεσία που μετράει κάτι περισσότερο από δύο χρόνια ζωής και απασχολεί μόλις 28 υπαλλήλους.

H Scribd εγκαινίασε μόλις τον περασμένο Mάη το δικό της ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο (www.scribd.com/store ) μέσω του οποίου τόσο διακεκριμένοι όσο και αφανείς συγγραφείς μπορούν πλέον να πωλούν τα έργα τους σε ηλεκτρονική μορφή.

Aπό κάθε πώληση που πραγματοποιείται, το κατάστημα λαμβάνει προμήθεια 20% και ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων το υπόλοιπο 80%. Στα πρότυπα δε του iTunes, το οποίο πουλάει μεμονωμένα τραγούδια, η Scribd διαθέτει προς πώληση μεμονωμένα κεφάλαια βιβλίων.

Πλήθος ξένων αλλά και ελλη­νι­κών συγ­γραμ­μάτων

Στα ράφια του εν λόγω ιστοχώρου φιλοξενείται αρχειοθετημένο και πλήθος κειμένων, συγγραμμάτων, ερευνών γραμμένων στα ελληνικά, ενώ εκεί «ανεβάζουν» τις εκδόσεις τους, μεταξύ άλλων, κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια (Harvard, MIT, NYU), πρωτοκλασάτοι εκδοτικοί οίκοι (Berett-Koehler, Simon & Schuster, Lonely Planet, Random House), καθώς και διεθνείς οργανισμοί (Παγκόσμια Tράπεζα, ΔNT).

Δημοσιεύστε τα δικά σας κείμενα

Για να αποκτήσει κάποιος τη δυνατότητα να δημοσιεύει δικά του κείμενα, καθώς και να διαβάζει, να «κατεβάζει», να εκτυπώνει ή ακόμα και να διανθίζει με σχόλια τα ήδη υπάρχοντα, θα πρέπει να εγγραφεί (δωρεάν) στο Scribd.

Oλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με τη βοήθεια ενός Flash-based ψηφιακού αναγνώστη (document viewer) ονόματι iPaper ο οποίος, πέρα από το να ενσωματώνεται σε άλλες ιστοσελίδες και blogs, επιτρέπει στον χρήστη να «ανεβάζει» στα ψηφιακά ράφια του Scribd έγγραφα κάθε μορφής (.pdf, .ps, .doc, .ppt, .pps, .txt, .rtf κ.ά.), αφού πρώτα τα μετατρέψει σε αρχεία τύπου iPaper.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η δημοσίευση, ο «εκδότης» καλείται να εμπλουτίσει τα κείμενα με τίτλους, ετικέτες και περιγραφές, διευκολύνοντας τοιουτοτρόπως την αναζήτηση και εύρεση αυτών από επίδοξους αναγνώστες.

Eπιπλέον, του ζητείται να ορίσει εάν τα έγγραφά του θα είναι μυστικά (διαθέσιμα επιλεκτικά σε συγκεκριμένα άτομα) ή δημόσια, καθώς και να ρυθμίσει τον τρόπο διάθεσης αυτών στο αναγνωστικό κοινό (κατέβασμα δωρεάν ή με αντίτιμο).

ΠΗΓΗ : Έθνος

ΑΘΗΝΑ - Νύχτες Πρεμιέρας 2009

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας τις «μάζεψε», μαζί με αρκετές άλλες, σύνολο 20 τον αριθμό, για να τις εντάξει σε ένα επετειακό αφιέρωμα στην ερχόμενη 15η έκδοσή του, με αφορμή τα 20 χρόνια ζωής του περιοδικού «ΣΙΝΕΜΑ».

Ενας εκκεντρικός 20χρονος ερωτεύεται παράφορα μία... 80άρα γιαγιά. Μητέρα και κόρη «μουχλιάζουν» επί χρόνια στην έπαυλή τους, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Ιδιοκτήτρια σαλούν αντιμετωπίζει παλιούς έρωτες και εχθρικούς χωρικούς στην Αγρια Δύση. Διαταραγμένος νέος παρασύρει έφηβη στην εγκληματική του πορεία.

Τι είναι όλοι αυτοί; Πάμε ξανά, με τη σειρά εμφανίσεως. Ο Μπρους Λι ως «Κίτρινος πράκτωρ του Χονγκ Κονγκ» στην πρώτη χολιγουντιανή ταινία πολεμικών τεχνών (1973). «Τhis is Spinal Τap» του Ρομπ Ράινερ, ψευδοντοκιμαντέρ σημαδιακό (1984).

Οι Ramones -το πραγματικό γκρουπ- στο «Rock n roll nigh school» του Αλαν Αρκας (197). «Χάρολντ και Μοντ» του Χαλ Ασμπι, μία από τις 50 πιο αστείες ταινίες που έγιναν ποτέ, σύμφωνα με το American Film Institute (1971). Η θεία και η πρώτη ξαδέλφη της Τζάκι Ωνάση, στο ντοκιμαντέρ «Grey gardens» (1975). Ο Τζόαν Κρόφορντ στο εκθαμβωτικό γουέστερν του Νίκολας Ρέι «Τζόνι Γκιτάρ» (1954). Και οι Αντονι Πέρκινς και Γιούσντεϊ Γουέλντ στο ανατριχιαστικό θρίλερ του Νόελ Μπλακ «Ρretty poison».

Καλτ ταινίες όλες τους, παραγνωρισμένες ή και αναθεματισμένες την εποχή που πρωτοπροβλήθηκαν.

«Είναι ταινίες από όλα σχεδόν τα κινηματογραφικά είδη», μας λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ορέστης Ανδρεαδάκης. «Από γουέστερν και θρίλερ φρίκης μέχρι μουσικά φιλμ και περιπέτειες πολεμικών τεχνών. Οι οποίες έχουν επηρεάσει πολλούς δημιουργούς -και όχι μόνο του σινεμά- σε όλο τον κόσμο, αλλά δυστυχώς προβάλλονται σπάνια και, ως εκ τούτου, έχουν την αξία ενός σπάνιου διαμαντικού.

Με αυτές τις ταινίες θα γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του περιοδικού».

Οι αλληγορίες τρόμου «Reanimator» του Στιούαρτ Γκόρντον (1985) και «Society» του Μπράιαν Γιούζνα (1989), το σουρεαλιστικό «Χειρόγραφο της Σαραγόσα» του Πολωνού Βόιτσεκ Χας (1965), το «κουνημένο» μιούζικαλ «Αληθινές ιστορίες» του Ντέιβιντ Μπερν των Talking Heads (1986) ή το εμβληματικό «Flaming creatures» του Τζακ Σμιθ (1963) είναι μερικά ακόμα από τα καλτ κινηματογραφικά ραντεβού που πρέπει να σημειώσουμε για το διάστημα 16 έως 27 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες Αττικόν, Απόλλων και Δαναός 1&2, παράλληλα, φυσικά, με τον κορμό των σταθερών τμημάτων των Νυχτών Πρεμιέρας (Πανόραμα, Πρεμιέρες, Σινεμά στα Ορια, Μικρές Ιστορίες, Μετά τα Μεσάνυχτα, Μουσική και Φιλμ) που θα μας κρατούν σε εγρήγορση.

http://www.aiff.gr/

Εθνος

Triangle (2009) Movie Trailer

Triangle trailer

Teaser for Fumihiko Sori's adapation of 2001 NIGHTS (2001 Ya Monotogari) TO

CHRYSALIS Comic Con Trailer & Poster



TRAILER

http://www.veoh.com/videos/v15464122S3tAEsRz


Watch CHRYSALIS Comic Con Trailer in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com

Ektopos Movie Trailer

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Κυριακή 16/8/2009



Η Miss Marple στη διάρκεια των διακοπών της στο ξενοδοχείο Μπέρτραμ, έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά περιστατικών. Συναντιέται με έναν παλιό της γνωστό, ο οποίος εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ακούει κατά τύχη την Lady Sedwick να απειλεί τον πορτιέρη του ξενοδοχείου, ο οποίος στη συνέχεια βρίσκεται νεκρός, ενώ αντιλαμβάνεται ότι μια ένοικος του ξενοδοχείου είναι η εγκαταλελειμμένη κόρη της Sedwick.

Η Miss Marple γνωρίζει ότι όλα αυτά τα γεγονότα είναι αλληλένδετα και βοηθά το γενικό επιθεωρητή Fred Davy στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Σάββατο 15/8/2009



ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


Ο δεύτερος, μετά τον Ρομπέν των Δασών, σημαντικότερος λαϊκός θρύλος της μεσαιωνικής Αγγλίας, στον οποίο συνυφαίνονται οι μύθοι και η ιστορική πραγματικότητα.

Κεντρικά πρόσωπά του είναι ο βασιλιάς Αρθούρος και οι Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης, ο μάγος Μέρλιν και η επίσης μάγισσα αδερφή του Αρθούρου Μοργκάνα, η Γκουίνεβιρ και ο Λάνσελοτ. Κεντρικά στοιχεία του είναι το Εξκάλιμπερ, το ανίκητο σπαθί, το Ιερό Δισκοπότηρο και η αναζήτησή του, και το κάστρο του Κάμελοτ, ο τόπος κατοικίας του Αρθούρου.

Γύρω από αυτά, ξεδιπλώνεται μια συναρπαστική ιστορία με γενναίους ιππότες και ιερούς σκοπούς, απόκοσμα στοιχεία του δάσους και νεράιδες, πολεμικές αναμετρήσεις και έρωτες, που συγκινεί και γοητεύει αιώνες ολόκληρους.

The Triangle (2009)



All About Steve (2009)



The Marc Pease Experience (2009)



Promo Trailer for Richard Linklater's Me and Orson Welles

Τετάρτη - 12/8/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Η εκδίκηση του Κρέιν Alter Περιπέτεια
21:00 Πικρή ιστορία για ένα πτώμα Alpha Ξένη ταινία
21:10 Γαλάζια σύνορα Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Ο Σταύρος του μαρτυρίου Κανάλι της Βουλής Δράμα
22:00 Οι συγκάτοικοι ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:00 Ριψοκίνδυνο παιχνίδι Star Ξένη ταινία
23:00 Τζο ο τρομερός ΕΤ3 Κωμωδία
00:00 Δυο ήλιοι στον ουρανό Σινε+ Δράμα
01:15 Con Games Alter Περιπέτεια
01:45 Πληρωμένος φονιάς Star Περιπέτεια
02:50 Στόμα με στόμα Σινε+ Δράμα
03:15 Η μέρα που γνωριστήκαμε Alter Δράμα
04:00 Knockout Star Ξένη ταινία
04:30 Στη μέση του πουθενά Σινε+ Δράμα

Outlander ( 3D / Lenticular Sleeve) (Blu-ray)



Kυκλοφορεί σε bluray στις 31/8/2009 με 3D cover !

Caffeine - H νέα μηχανή αναζήτησης της Google

H Google έδωσε στη δημοσιότητα μία πρόγευση από τη νέα έκδοση της δημοφιλούς της μηχανής αναζήτησης, μία μόλις εβδομάδα μετά τη συμφωνία της Microsoft και της Yahoo! στον τομέα της διαδικτυακής αναζήτησης.

Η νέα μηχανή ονομάζεται Caffeine και εξωτερικά δεν διαφέρει σε τίποτα από τη γνώριμη μινιμαλιστική σελίδα της Google. Η μεγάλη αλλαγή έγκειται στο πώς κατατάσσονται τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σε ένα από τα επίσημα blog της, η Google δημοσιοποίησε το μέχρι σήμερα «άκρως απόρρητο» πρόγραμμα, προκειμένου οι χρήστες -ιδιαίτερα οι επαγγελματίες και σχεδιαστές ιστοσελίδων- να πάρουν μία γεύση από τα αποτελέσματα της μηχανής.

http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2009/08/help-test-some-next-generation.html

Προς το παρόν, η Caffeine είναι διαθέσιμη σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από τον επίσημο δικτυακό τόπο της Google. Για να τη δείτε κάντε κλικ εδώ.

http://www2.sandbox.google.com/

Οι διαφορές στην ταξινόμηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό πονοκέφαλο ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις εκείνες που στηρίζουν μεγάλο μέρος των εργασιών τους στη δικτυακή κίνηση που προέρχεται από την Google.

Εάν η μέθοδος ταξινόμησης της Caffeine είναι ουσιωδώς διαφορετική, τότε πολλές εταιρείες θα πρέπει να αλλάξουν τις τεχνικές βελτιστοποίησης που χρησιμοποιούν προκειμένου να διατηρήσουν μία καλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Google παραμένει αυτή τη στιγμή νούμερο ένα στη διαδικτυακή αναζήτηση και ακολουθούν η Yahoo Search και η Bing της Microsoft. Με τη συμφωνία της περασμένης εβδομάδας η μηχανή της Microsoft θα αντικαταστήσει εκείνη της Yahoo!.

Newsroom ΔΟΛ