Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Dracula 3D (2012) Trailer

Dead Shadows (2012) Poster


Dead Shadows (2012) Trailer

Machete Kills (2012) New Poster


Sin City 2 : A Dame To Kill For (2013) Promo Poster


«Δεν σκέφτομαι άλλες ταινίες, μόνο τα επόμενα “Αvatar”»

Eχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον υπέγραψε συμφωνία για τη δημιουργία δύο σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας του, ονόματι «Avatar» (που κέρδισε 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως) - με ανακοίνωση μάλιστα της παραγωγού εταιρείας Twentieth Century Fox. 
 
Τα σίκουελ αυτά θα συνέχιζαν να «εξερευνούν τα θέματα και τους χαρακτήρες που άγγιξαν τις καρδιές του κοινού σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου», είχε δηλώσει τότε ο σκηνοθέτης, προσθέτοντας το εξής: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Πανδώρα, τον κόσμο όπου η φαντασία μας μπορεί να ξεφύγει».
Φαίνεται πως ξέφυγε πολύ. Γιατί τα σίκουελ άρχισαν να αυξάνονται. Σήμερα ο Κάμερον βλέπει διαφορετικά το μέλλον της κινηματογραφικής «σειράς» του και παρά το ενδιάμεσο κυνήγι του από τη Sony Pictures (οι οποίοι τον αναζητούσαν για να φέρει στη μεγάλη οθόνη μια 3D εκδοχή της Κλεοπάτρας - με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Ζολί), αυτός τελικά επιστρέφει όχι με δύο αλλά πιθανότατα με τέσσερα σίκουελ!
 
«Θα γυρίσω το "Avatar 2", το "Avatar 3", μπορεί και το "Avatar 4", και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με άλλες ταινίες, ούτε να αναλάβω τη διεύθυνση παραγωγής ταινιών άλλων σκηνοθετών», δηλώνει αποφασιστικά ο σκηνοθέτης μερικών εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών στη φιλμική νεότερη ιστορία, και συνεχίζει: «Επίσης δεν με ενδιαφέρει να διαβάσω άλλα σενάρια, ξέρω καλά τι θέλω να κάνω. Μέσα στον κόσμο του "Avatar" μπορώ να μιλήσω για όλα όσα με αφορούν για την κατάσταση του πλανήτη σήμερα.
 
Και να στήσω και ένα ψυχαγωγικό θέαμα μέσα από αυτό». Για την ιστορία, ο κόσμος των σίκουελ θα είναι… υποβρύχιος: ο Κάμερον έχει συλλάβει ένα εξίσου θεαματικό σύμπαν στα βάθη των ωκεανών του πλανήτη Πανδώρα. Και σε 3D φυσικά…
 
Προς το παρόν, πάντως, το πρώτο σίκουελ της σειράς έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2014, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, ενώ το δεύτερο θα κάνει την έξοδό του έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2015.
 

The Amazing Spiderman (2012) New Posters


Prometheus (2012) Movie Clip

G.I. Joe: Retaliation (2012) Poster


The Good Doctor (2012) Trailer

The Good Doctor (2012) Poster


The Amazing Spiderman (2012) 4 min preview

Το πρώτο GPS επαυξημένης πραγματικότητας είναι γεγονός!

Η εταιρεία Pioneer κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο GPS που βασίζεται στη τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality).

Το GPS της Pioneer ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και καταφέρνει να δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να βλέπει τις οδηγίες του GPS όχι μέσα σε μια μικρή οθόνη αλλά μπροστά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Αυτό γίνεται με τη βοήθεια μιας οθόνης από την MicroVision που δείχνει οδηγίες κατεύθυνσης πάνω στον δρόμο, έτσι ο οδηγός μπορεί να βλέπει μπροστά του οδηγίες για το που θα πάει, πληροφορίες για τη διαδρομή και πολλά άλλα.

Το νέο GPS της Pioneer θα είναι διαθέσιμο μέσα στα τέλη Ιουλίου και θα βγει σε δυο μοντέλα που θα κοστίζουν 3.770 δολάρια και 4021 δολάρια.


TO BHMA - Κυριακή 20/05/2012

Lost Season 1 - Episodes 21 - 24

Η Τζούλιαν Μουρ στο καστ του «Carrie»

Μετά την Κλοε Μορετζ, την 15χρονη σταρ που απολαύσαμε φέτος στο πολυβραβευμένο Hugo του Μάρτιν Σκορτσέζε και που θα δούμε σύντομα στο «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον, άλλη μια λαμπερή πρωταγωνίστρια προστέθηκε στο καστ του πολυαναμενόμενου ριμέικ του «Carrie».

Ο λόγος για την Τζούλιαν Μουρ η οποία θα υποδυθεί την Μάργκαρετ Γουάιτ, την φανατική Χριστιανή μητέρα της Κάρι -την οποία θα ενσαρκώσει η Κλοε Μορετζ- με τις τηλεκινητικές ικανότητες.

Να θυμίσουμε ότι το «Carrie» μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη το 1976 σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Ντε Πάλμα, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου είχε κάνει ο Λορενς Ντι Κοεν. Τον ρόλο της Κάρι είχε ενσαρκώσει τότε η Σίσι Σπέισεκ και τον ρόλο της φανατικής Χριστιανής μητέρας της η Πάιπερ Λόρι, ενώ και οι δύο είχαν προταθεί για Όσκαρ α' και β' γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.

Το ριμέικ της ταινίας θα σκηνοθετήσει η Κίμπερλι Πιρς, γνωστή από το «Boys Don’t Cry» (1999), την ταινία που απέσπασε 43 βραβεία και προτάθηκε για 27 ακόμη, μεταξύ των οποίων τα Όσκαρ α' και β' γυναικείου ρόλου στις Χίλαρι Σουάνγκ και Κλοέ Σεβινί αντίστοιχα.

Το ριμέικ της «Carrie» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2013, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σκηνοθέτιδα θα αντλήσει έμπνευση από το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, όμως θα δώσει μια νέα διάσταση στην ιστορία.

Όσο για την νεαρή πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι η νέα «Carrie» θα είναι «μια ταινία περισσότερο σκοτεινή και ψυχολογική».

«Θα είναι περισσότερο σαν το "Black Swan". Θα γυριστεί στη σύγχρονη εποχή, άρα θα είναι αρκετά διαφορετική», δήλωσε η Κλοε Μορετζ.

tovima

Τρίτη 15/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Αρκετά! Mega Ξένη ταινία
22:00 Θανάσιμη εκτέλεση Star Ξένη ταινία
22:00 Το μόνον της ζωής του Ταξίδιον ΕΤ1 Κοινωνική
23:00 Διχασμός ΕΤ3 Δράμα
00:30 Σκοτεινές ψυχές Mega Ξένη ταινία
00:30 ’Ανθρωπος δίχως ταυτότητα ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:45 Τυφώνας: φονική διαδρομή Star Περιπέτεια
02:15 Ο δρακουλας των Εξαρχείων ΝΕΤ Ελληνική ταινία