Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ChromeSkull: Laid to Rest 2 (2011)

Official Trailer for Indie Comedy 'Peep World' with Michael C. Hall

New Captain America: The First Avenger Photos!




TRON & TRON Legacy Bluray Editions !

Tron: Legacy Limited Edition (Five-Disc Combo Blu-ray 3D / Blu-ray / DVD / Digital Copy + Tron: The Original Classic Special Edition Blu-ray)



Full Trailer for Aaron Katz's Indie 'Cold Weather'

Hop (2011)

Χειροπέδες στους διαχειριστές του www.thegreekz.com

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε υπεύθυνοι της ιστοσελίδας www.thegreekz.com.

Οι διαχειριστές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας -οι οποίοι οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς- ανέβαζαν και μοίραζαν παράνομα στο διαδίκτυο, ψηφιακό υλικό όπως τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών.

Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών μετά από καταγγελία εκπροσώπου της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.Ε.» ο οποίος υπέβαλε μήνυση, κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας, οι οποίοι από κοινού, εκτός των άλλων ανέβαζαν (upload) και στην συνέχεια διαμοίραζαν, χωρίς προηγούμενη έγκριση των αρμόδιων εταιριών, παράνομο ψηφιακό υλικό (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών στην ιστοσελίδα www.thegreekz.com την οποία και είχαν την δυνατότητα να τροποποιούν και να υποστηρίζουν τεχνικά.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από ψηφιακή ανάλυση των καταγγελλομένων, κλιμάκια Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσσαλονίκης την 2-2-2011 πραγματοποίησαν ταυτόχρονα με Εισαγγελικούς λειτουργούς, κατ’ οίκον έρευνες όπου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.thegreekz.com ως διαχειριστές ( MODERATOR ) και προέβαιναν στον διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια).

Παράλληλα μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ΙΝΤΕΡΠΟΛ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές Ευρωπαϊκής Χωρών για τις δικές τους ενέργειες, καθόσον δύο εκ των κατηγορουμένων διαμένουν στην αλλοδαπή.

Η ανωτέρω ιστοσελίδα είχε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και σύμφωνα με εκτιμήσεις, το σύνολο των ιστοσελίδων οι οποίες συνδιαχειρίζονταν από τους κατηγορουμένους, καθημερινά δεχόταν περίπου 15.000.000 επισκέψεις.

Η ιστοσελίδα ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα Ελληνικά site παράνομου διαμοιρασμού κινηματογραφικών ταινιών, μουσικών κομματιών, λογισμικού, παιχνιδιών κ.α. με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρίες αυτών, παράλληλα με την φοροδιαφυγή.

Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι πέντε (25) σκληροί δίσκοι, πέντε (5) φορητοί υπολογιστές, πλήθος ( cd ) οπτικών ψηφιακών δίσκων και πλήθος έγγραφων αποδείξεων από χρηματικά ποσά που εισέπρατταν, από διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και από συνδρομές μελών, συνολικού ύψους 230.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

E.A.

ΟDEON - Συλλογή DVD - H ταινία της εβδομάδας.



Κυκλοφορεί 3/2/2011

Posters για τις 10 υποψηφιότητες για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, με Lego.




Movies : Everything Is A Remix Part 1 & 2

PRIME BIG SERIES - SMALL SCREEN

PRIME BIG SERIES - SMALL SCREEN from steven huybrechts on Vimeo.

Όλος ο κόσμος λέει ζωντανά στο Σύνταγμα «γεια σου Αθήνα!»

Μια ιδιαίτερα ευρηματική εκδήλωση ξεκίνα σήμερα Πέμπτη 3/2/2011 το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Άνθρωποι -διαφήμιση καλούν με πλακάτ τον κόσμο να πλησιάσει τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο «γεια σου Αθήνα!», να μπουν σε ένα studio και αφού συστηθούν στον κόσμο να πούνε «γεια σου Αθήνα!».

Όλα τα video ανεβαίνουν σχεδόν παράλληλα σε μια γιγαντοοθόνη και στον ιστότοπο www.geiasouathina.gr και κάποια από αυτά θα προβληθούν σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια!

Πολλοί τυχεροί κερδίζουν δώρα και ακόμα περισσότεροι έρχονται σε επαφή με τα αγαπημένα τους είδωλα που κι αυτά κατεβαίνουν να πουν το δικό σου «γειά σου Αθήνα!».

Το πιο περίεργο είναι ότι κανείς δεν ξέρει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτόν τον πρωτότυπο μαζικό χαιρετισμό.

Όλοι όμως μπορούν να μάθουν την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι ακριβώς στην Πλατεία Συντάγματος όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποκάλυψης και στην οποία είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!

Έθνος - Σάββατο 05/02/2011

Sebastian Stan as a Grittier Bucky in 'Captain America'


Trailer for Susanne Bier's Oscar Nom 'In a Better World'

Backstage βίντεο από την νέα ταινία των Φιλιππίδη - Μπουλά!

Playboy - Τεύχος Φεβρουαρίου 2011

Ram - Τεύχος Φεβρουαρίου 2011

The Double Hour (2010)


Πέμπτη 03/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Miami vice Star Ξένη ταινία
21:30 Κεφάλια «ψαράκι» Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Νύχτες με τον εχθρό μου ANT1 Ξένη ταινία
23:00 Χωρίς αγάπη Σινε+ Δράμα
00:00 Θανάσιμα νερά Mega Ξένη ταινία
00:00 Ιδιωτική ζώνη ΕΤ1 Δράμα
00:30 ’γουρα σταχια Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Deceptions ii: Edge of deception Σινε+ Ξένη ταινία
02:45 Project a Star Περιπέτεια
03:55 Final descent Σινε+ Περιπέτεια

New 'Battle: Los Angeles' Photos


Understanding the egyptian revolution with the help of raiders of the lost ark !!


Are you having trouble understanding what's going on in Egypt? Not to worry, Furrygirl has come to your rescue and has created a handy graphic that explains the situation with the help of this Raiders of the Lost Ark mashup version.


geektyrant.com

What job would be a good for you in the Star Wars universe


Teaser trailer for sci-fi post apocalyptic zombie movie "Another World".

The Necronomicon Short Movie

Star Wars Volkswagen Super Bowl commercial!

No Strings Attached (2011)


Trust (2011)