Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο πανί

Aφιερωμα του περιοδικου EMPIRE στα ζευγαρια εντος και εκτος σκηνης !

Metal Gear Solid Philanthropy 2009





Metal Gear Solid Philanthropy 2009

Mια ταινια 70 λεπτων φτιαγμενη απο τους φανατικους του παιχνιδιου !!

A Serious Man (2009)




IMDB

Star Trek: The Original Series - Season 2 (2009) Bluray Edition Easter Eggs




Πολλα κρυφα videos υπαρχουν σε αυτη την εκδοση της σειρας.

ΕΔΩ θα βρειτε τροπο να τα ανακαλυψετε !!

Dare (2009)

The House of the Devil (2009)

http://www.imdb.com/video/wab/vi2545615385/

RiverWorld (2010) Tv Mini Series

SONY - Κυκλοφορίες Bluray Οκτωβρίου 2009





Κυκλοφορούν 14/10/2009 από την SONY HELLAS.

Εθνος - Κυριακή 4/10/2009


Καθημερινή - Κυριακή 4/10/2009


Στο τεύχος Οκτωβρίου, το GK φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στην σημαντικότερη πολιτική οικογένεια των ΗΠΑ, τους Κένεντι.

Με αφορμή τον θάνατο του γερουσιαστή Τεντ Κένεντι, εξετάζουμε αν έφτασε το τέλος της «δυναστείας»... ξαναθυμόμαστε πώς γεννήθηκε η θηριώδης περιουσία του πατριάρχη Τζόζεφ Κένεντι, που ακόμη και σήμερα χρηματοδοτεί τις πολιτικές φιλοδοξίες των εγγόνων και των δισέγγονών του... συλλέγουμε εικόνες και στιγμιότυπα από την σχέση της οικογένειας με την Ελλάδα... προσπαθούμε να εξηγήσουμε γιατί το «φαινόμενο JFK» άλλαξε τόσα πολλά στη Αμερική των '60s... ξαναζούμε την δολοφονία του μέσα από τα μάτια της Τζάκι... εξηγούμε γιατί ο γιός του, Τζον Τζον, προτίμησε να ασχοληθεί με τα περιοδικά, παρά με την πολιτική... φτιάχνουμε έναν κατάλογο με τις συζύγους και (τις πιο διάσημες) ερωμένες των Κένεντι και, φυσικά, αποκαλύπτουμε άγνωστες πτυχές της πολύχρονης ιστορίας τους, από τα τέλη του 19ου αιώνα που ήταν ακόμη αγρότες στην Ιρλανδία, μέχρι το φετινό καλοκαίρι που η οικογένεια άρχισε να ψάχνει τον επόμενο υποψήφιό της για τον πολιτικό στίβο, μετά τον θάνατο το Τεντ.

Και όλα αυτά... ντυμένα με το άψογο «στυλ Κένεντι», που άλλαξε για πάντα τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των gentlemen.

Καθημερινή - Κυριακή 4/10/2009

H1N1 H επιστροφή: Η αλήθεια για τη γρίπη- Ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ

Μια μεγάλη έρευνα για την ιστορία των πανδημιών της γρίπης στην Ελλάδα από το 1918 έως σήμερα.

Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στο Λονδίνο, την Ατλάντα, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα, φέρνει στο φως συγκλονιστικά ευρήματα και μαρτυρίες για το μεγάλο θέμα της γρίπης. Ο εκατοντάχρονος Ελληνας που επέζησε από την πανδημία του 1918, οι συγγενείς των θυμάτων και τα απομνημονεύματα που ανακαλύφθηκαν,

δείχνουν πώς σε μία περιοχή της Ελλάδας σημειώθηκαν περίπου χίλιοι θάνατοι σε τριάντα ημέρες, σε ένα σύνολο πληθυσμού τεσσάρων χιλιάδων ανθρώπων. Οι μαρτυρίες ολοκληρώνονται στο Λονδίνο, όπου δύο άνθρωποι που πέρασαν τη δοκιμασία της γρίπης αφηγούνται την αγωνία της νόσου. Στο ντοκιμαντέρ μιλούν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Αντονυ Φάουτσι, (επικεφαλής ΝΙΗ), Τζέφρυ Κόπλαν (διευθυντής Global Health Institute), Αλαν Χέι (διευθυντής World Flu Center), Γουέντι Μπάρκλεϊ, Γιώργος Παυλάκης (διευθυντής Ν.C.I.), και οι Ελληνες καθηγητές: Ελένη Γιαμαρέλλου, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Τσιόδρας, Γιάννης Κυριόπουλος.


Καθημερινή - Σάββατο 3/10/2009



ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 20

ΕΚΘΕΣΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση αυτοκινήτου εντυπωσίασε και πάλι, με περισσότερες από 20 μεγάλες πρεμιέρες νέων μοντέλων κάθε κατηγορίας, ακόμα και υπεραυτοκινήτων, αλλά έδωσε και μια εικόνα του κοντινού μέλλοντος, όπου θα κυριαρχούν τα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ΔΟΚΙΜΗ: ΝΕΟ MAZDA 3
Βασισμένο στη φιλοσοφία της Mazda για την κατασκευή «οδηγοκεντρικών» αυτοκινήτων, το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της προσφέρει ένα συνδυασμό εξαιρετικής οδικής συμπεριφοράς και πολύ καλής άνεσης στο δρόμο.

ΔΟΚΙΜΗ: PORSCHE CAYMAN
Η «μικρή» Porsche είναι ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο που προκαλεί τις αισθήσεις, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της φημισμένης γερμανικής εταιρείας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το τούρμπο επιστρέφει στην αυτοκινητοβιομηχανία ως η πιο κατάλληλη λύση για την άμεση μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

ΔΟΚΙΜΕΣ
Mercedes E 200, Renault Twingo RS, Alfa 159 1.8 turbo, Suzuki Alto, Saab 9-3 XWD 240 HP

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οδηγούμε την Alfa Romeo MiTo Multiair

ΔΟΚΙΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
10.000 χιλιόμετρα με Suzuki SX4

ΤΑΞΙΔΙ
Στο Βελβεντό με Skoda Octavia


ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Μαρκ Τουέιν, Οι περιπέτειες του Χακ Φιν

«Όλη η συγγραφική δραστηριότητα στην Αμερική έχει ως βάση αυτό το βιβλίο», αναφέρει ο Ερνστ Χέμινγουει, για τις Περιπέτειες του Χακ Φιν, ένα έργο που δημοσιεύτηκε το 1886, 8 χρόνια μετά τις Περιπέτειες του Τομ Σόγερ, και περιλαμβάνεται στα αριστουργήματα της παιδικής λογοτεχνίας. Θέμα του οι επικίνδυνες και κωμικές περιπέτειες ενός παμπόνηρου αλλά αμόρφωτου αλητάκου, του Χακ, που το σκάει από την κηδεμόνα του και ταξιδεύει, παρέα με ένα φυγάδα μαύρο σκλάβο, τον Τζιμ, κατά μήκος του Μισισιπή πάνω σε μια σχεδία. Ευρηματικές και συναρπαστικές, Οι περιπέτειες του Χακ Φιν, αποτυπώνουν την προσπάθεια ενός παιδιού να αναζητήσει την ελευθερία και τη φιλία και να υπερβεί τους φυλετικούς διαχωρισμούς, το πώς -με τα λόγια του συγγραφέα τους- «μια σθεναρή καρδιά έρχεται σε σύγκρουση με μια διαστρεβλωμένη συνείδηση», νικώντας την κατά κράτος.

Βόλτα στην Νεα Υορκη απο ψηλα !!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ !!!

http://toursfromabove.com/aerial-virtual-tours/new-york/

The Twilight Saga: New Moon (2009)



The Crazies (2010)




IMDB

Synesthesia !



Χρώματα, μουσική, νευρολογία και αρώματα.

Alternate viewing options: Download MP4 or watch on YouTube)

Boing Boing Video presents a remix of "Synesthesia," a documentary directed by Jonathan Fowler, about people whose senses blend, or mix. For instance: a synesthete might see colors when listening to music, or taste flavors when hearing a spoken word.

Synesthesia was once thought of as a disease or disorder, but many who experience this alternate form of perception think of their anomaly as an advantage -- or, for them, simply what is normal. In this piece, Dr. David Eagleman of the Baylor College of Medicine explains this condition, and four synesthetes explain how they perceive the world.

The full-length version of this film was produced with support from The Research Channel, and is available for viewing on their website.

CREDITS: Directed & Produced by Jonathan Fowler. Cinematography by Rex Jones & Jonathan Fowler. Music by Moby & Olis.

Επιτάχυνση στα 10 Gbps σε USB με οπτικές ίνες.

Σε οπτικές ίνες θα μπορούσαν να βασιστούν οι επόμενες εκδόσεις του USB.

Λίγες μόνο μέρες μετά την πιστοποίηση του πρώτου περιφερειακού που βασίζεται στο USB 3.0, η Intel παρουσίασε την τεχνολογία οπτικών ινών Light Peak που θα μπορούσε να υιοθετηθεί στην επόμενη έκδοση του USB και να προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων άνω των 10 Gbps.

Επίδειξη του Light Peak πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο συνέδριο προγραμματιστών που διοργάνωσε η Intel στο Σαν Φρανσίσκο, αναφέρει τη Δευτέρα το Cnet.

Η Intel έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη της Sony και της Apple (η οποία σύμφωνα με το ιστολόγιο Engadget σκοπεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία στους υπολογιστές Mac από το 2010) και ελπίζει τώρα να πείσει το USB Implementers Forum, το βιομηχανικό φορέα που καθορίζει τις προδιαγραφές του Universal Serial Bus.

Οι συνδέσεις USB οπτικών ινών θα επέτρεπαν τη μετάδοση βίντεο υψηλής ανάλυσης και θα μπορούσαν έτσι να αντικαταστήσουν τις συνδέσεις FireWire, DVI, Display Port και HDMI.

Το πρωτότυπο που επέδειξε η Intel σε μηχάνημα της Apple βασίζεται σε πομπούς λέιζερ και προσφέρει ρυθμό διαμεταγωγής 10 Gbps ανά κατεύθυνση, την επόμενη δεκαετία όμως θα μπορούσε να επιταχυνθεί μέχρι τα 100 Gbps.

Το νέο USB 3.0 προσφέρει ταχύτητες 5 Gbps, δέκα φορές υψηλότερες σε σχέση με το USB 2.0, το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα στους περισσότερους υπολογιστές και σε πολλές ακόμα συσκευές, από κινητά τηλέφωνα μέχρι φωτογραφικές μηχανές.


Την άνοιξη του 2010 ο ανιχνευτής Κίνησης για το PS3

Την άνοιξη του 2010 θα κυκλοφορήσει το προσωρινά επονομαζόμενο Motion controller της Sony για το PS3 που είχε παρουσιάσει τον Ιούνιο η εταιρεία. Εξοπλισμένο με υψηλής ακρίβειας και ευαισθησίας αισθητήρες κίνησης «θα προσφέρει μια ολοκαίνουρια ψυχαγωγική εμπειρία στο PS3», συνδυασμένο με την PlayStation Eye camera.

Η κάμερα αυτή έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει και να καταγράφει το πρόσωπο και την σωματική κίνηση του παίκτη και να την αποτυπώσει στην οθόνη της τηλεόρασης. Το χειριστήριο που έχει σχεδιάσει η Sony βασίζεται σε δύο αισθητήρες κίνησης, γυροσκόπιο τριών αξόνων και μετρητή επιτάχυνσης, εργαλεία απαραίτητα για να ανιχνεύει την γωνία και την κλίση του χεριού του χρήστη όταν κινείται. Η κάμερα καταγράφει με ακρίβεια την ιδανική θέση του χειριστηρίου, το χειριστήριο αποτυπώνει τη φυσική κίνηση του χεριού και τη μεταφέρει με ακρίβεια στο παιχνίδι. Μια σφαίρα στην κορυφή του χειριστηρίου χρησιμοποιείται αφενός για να καταγράψει την ιδανική θέση, καθοδηγεί όμως ταυτόχρονα μπορεί να καθοδηγεί τους παίκτες μέσω της αλλαγής χρωμάτων ή της προβολής φωτιζόμενων σχεδίων στην ίδια τη σφαίρα. Επίσης, το νέο χειριστήριο θα έχει δόνηση, αντίστοιχη με αυτή της σειράς χειριστηρίων PlayStation DUALSHOC



Τα στούντιο της SCE θα προσφέρουν αρκετούς νέους τίτλους παιχνιδιών που θα αξιοποιούν το Motion Controller μέσα στο 2010. Η εταιρεία δίνει ήδη στη δημοσιότητα τους τίτλους τους:

Ape Escape (προσωρινή ονομασία)
Echochrome 2 (προσωρινή ονομασία)
Eccentric Slider (προσωρινή ονομασία)
Sing and Draw (προσωρινή ονομασία)
Champions of Time (προσωρινή ονομασία)
Motion Party (προσωρινή ονομασία)
The Shoot (προσωρινή ονομασία)
Tower (προσωρινή ονομασία)

Στους παρακάτω τίτλους η λειτουργία του αισθητήρα κίνησης θα μπορεί να προστεθεί μέσω αναβάθμισης από το Δίκτυο:

PAIN
Flower
Hustle Kings
High Velocity Bowling
EyePet

Η Απάντηση στο Πρότζεκτ Natal της Microsoft

H Microsoft παρουσίασε το δικό της νέο μαγικό τρόπο χειρισμού του Xbox 360 τον Ιούνιο στην E3, τη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών. Εκτός από αναγνώριση διαφορετικών προσώπων, το σύστημα χειρισμού της Microsoft δίνει τη δυνατότητα στους χαρακτήρες του παιχνιδιού να αναγνωρίζουν τις εκφράσεις του προσώπου του παίκτη, να διακρίνουν διαθέσεις και να δράσουν ανάλογα, όπως άλλωστε και στις κινήσεις του παίκτη.

Τρίτη - 29/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

21:00 Τα χρόνια της φωτιάς Σινε+ Δράμα
21:00 Οταν γνώρισα την Πόλυ Alter Αισθηματική κομεντί
21:00 Ο πυρετός της νίκης Alpha Ξένη ταινία
22:00 Μια γυναικάρα για τον μπαμπά Star Αισθηματική κομεντί
23:00 Στον έρωτα του παιχνιδιού Alter Ξένη ταινία
23:00 London Hospital Σινε+ Δράμα
23:30 Μικροκύματα Κανάλι της Βουλής Ταινία
00:00 Μια μέλισσα τον Αύγουστο ΕΤ1 Κωμωδία
00:30 Ο φαύλος κύκλος της κύριας Πάρκερ ΕΤ3 Ξένη ταινία
01:20 Ελινγκ, ο άνθρωπος σας! Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Βαλαντέρ: το Μυστήριο του γητευτή Alter Θρίλερ
02:15 Επικίνδυνες σχέσεις Star Δράμα
02:50 Κορίτσι για φίλημα Σινε+ Ξένη ταινία
04:20 Πείσμα για διάκριση Σινε+ Δράμα