Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

11-11-11 (2011) New Full Trailer


Shadow Boxing 3d (2011) Poster

House, M.D. (2011) New TV Series Promo Poster

Return to Zero (2012) Poster

ParaNorman (2012) Poster

Mουσικά βραβεία Q 2011

Η τελετή απονομής των «Q Awards» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Grosvenor Hotel του Λονδίνου και πολλοί ήταν οι λαμπεροί σταρ της μουσικής σκηνής που έδωσαν το παρών.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τα μουσικά βραβεία που απονέμει κάθε χρόνο το μουσικό περιοδικό Q. Η εν λόγω απονομή πραγματοποιείται από το 1990 και αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους και ιδιαίτερα δημοφιλείς θεσμούς της μουσικής στη Βρετανία.

Οι νικητές προκύπτουν μέσα από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού, ενώ φέτος απονεμήθηκε για πρώτη φορά το βραβείο του «Καλύτερου συγκροτήματος της τελευταίας 25ετίας» στα πλαίσια του εορτασμού της συμπλήρωσης αντίστοιχων χρόνων κυκλοφορίας του περιοδικού.

Το βραβείο αυτό απέσπασαν δικαίως οι U2, οι οποίοι αποτελούν αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο βρετανικό συγκρότημα των τελευταίων 25 χρόνων, αλλά και ένα από τα σπουδαιότερα όλων των εποχών.

«Τα βραβεία αυτά είναι πολύ σημαντικά για όποιον θέλει να προωθήσει τη μουσική και την καριέρα του», ανέφερε ο Μπόνο, κατά την άφιξή του στην στην τελετή απονομής.

Από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν η Αντέλ, η οποία αναδείχθηκε «Γυναίκα καλλιτέχνιδα της χρονιάς», ενώ παράλληλα απέσπασε και το βραβείο «Καλύτερου τραγουδιού» για το «Rolling In The Deep».

Η ίδια όμως δεν παρευρέθηκε στη τελετή λόγω των προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο έστειλε το μήνυμά της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter: «Θα ήθελα τόσο πολύ να ήμουν εκεί, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Πόσο θλιβερό».

Επιπλέον, ο Νόελ Γκάλαχερ αναδείχθηκε σε «Είδωλο» (Icon), ο Τίνι Τεμπά σε «Καλύτερο άνδρα καλλιτέχνη», ενώ η Τζέσι Τζέι με το «Do It Like A Dude» απέσπασε το βραβείο «Καλύτερου βίντεο κλιπ».

Από τους κερδισμένους της βραδιάς ήταν επίσης, οι Coldplay που αναδείχθηκαν «Καλύτερο συγκρότημα του κόσμου σήμερα», ο Γκάρι Μπάρλοου που απέσπασε τον τίτλο του «Κλασικού στιχουργού», ο Μπον Άιβερ που με το «Bon Iver» κέρδισε στην κατηγορία «Καλύτερο άλμπουμ», ενώ η νεοαφιχθείσα Λάνα Ντελ Ρέι ονομάστηκε «The next big thing» (Το επόμενο μεγάλο ταλέντο).

Την λίστα των φετινών νικητών συμπληρώνουν ο Έντ Σέραν ως «Breakthrough Artist» (Σημαντική ανακάλυψη), οι Wu Lyf κέρδισαν τον τίτλο «Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγκροτήματος» και η Μπίφι Κλίρο που βραβεύθηκε για την «Καλύτερη ζωντανή εμφάνιση».

Τέλος, το περιοδικό Q τίμησε την Σιάξι Σου με ειδικό τίτλο για την συνολική της προσφορά στη μουσική, ενώ οι Queen εισήχθησαν στο «Q Hall of Fame».

tovima

15η Απονομή Hollywood Film Awards

Πραγματοποιήθηκε η 15η ετήσια Απονομή των Hollywood Film Awards και πλήθος λαμπερών σταρ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του «The Beverly Hilton Hotel» στο Μπέβερλι Χιλς.

Στην κορυφή της λίστας των τιμώμενων προσώπων της εκδήλωσης που γίνεται κάθε χρόνο υπό της αιγίδα του Starz ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος αναδείχθηκε σε «Hollywood Actor of the Year» για την ερμηνεία του στην ταινία «The Descendants».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο 50χρονος ηθοποιός μονοπώλησε για άλλη μια φορά τα φλας των φωτογράφων καθώς συνοδευόταν από τη νέα του σύντροφο Στέισι Κέιμπλερ.

Τον αντίστοιχο γυναικείο τίτλο απέσπασε η Μισέλ Γουίλιαμς για την ερμηνεία της στην ταινία «My Week with Marilyn», η οποία ανέφερε στο κοινό: «Το μόνο που ήθελε η Μέριλιν ήταν να την αναγνωρίσουν ως ηθοποιό. Αλλά ποτέ δεν πήρε αυτή την αναγνώριση που τόσο λαχταρούσε».

Η φετινή κινηματογραφική έκπληξη δεν είναι άλλη από τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ο οποίος κέρδισε και τον αντίστοιχο τίτλο «Hollywood Breakthrough Actor Award» για τον ρόλο του στο «50/50», ενώ τα βραβεία β' ανδρικού και γυναικείου ρόλου απέσπασαν οι Κρίστοφερ Πλάμερ (Beginners) και Κάρεϊ Μούλιγκαν (Shame) αντίστοιχα.

Η ταινία «The Help» χάρισε στο καστ της το βραβείο «Hollywood Ensemble Cast Award», ενώ στη Φελίσιτι Τζόουνς απονεμήθηκε το «New Hollywood Award» για την ταινία «Like Crazy».

Τιμητική διάκριση για την συνολική της προσφορά στο χώρο δόθηκε σην Γκλεν Κλόουζ, ενώ η ταινία «Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2» ψηφίστηκε ως η ταινία της χρονιάς με τον Τομ Φέλτον να παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους τους κάστ.

Τα βραβεία σεναρίου, σκηνοθεσίας, παραγωγής και φωτογραφίας απέσπασαν οι Ντίαμπλο Κόντι για το «Young Adult», Μισέλ Χαζαναβίσιους για το «The Artist», Λέτι Άρονσον για το «Midnight in Paris» και Εμάνουελ Λαμπέσκι για το «The Tree of Life», αντίστοιχα.

tovima

«Σόλο» στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη ο Έλβις Κοστέλο


Ένας ζωντανός θρύλος του ροκ έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Έλβις Κοστέλο, ο οποίος θα παρουσιάσει την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την παράσταση «Solo», στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Ο πολυβραβευμένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, εμφανίζεται στη σκηνή με μόνη παρέα την κιθάρα του.

Ο ιρλανδικής καταγωγής, Βρετανός μουσικός έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Μπαρτ Μπάκαρα, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Μπράιαν Ίνο.

Ο Έλβις Κοστέλο έχει χαρακτηριστεί «περιηγητής του ροκ, της τζαζ, της σόουλ και της κλασικής μουσικής».

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης την Τετάρτη. Ώρα έναρξης: 20:30.

Έχουν απομείνει εισιτήρια των 65 και 90 ευρώ.

Newsroom ΔΟΛ

Τετάρτη 26/10/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Ανοιχτοί λογαριασμοί Star Περιπέτεια
22:00 Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα ΕΤ1 Δράμα
23:00 Η μέρα του αετού Σπορ+ Ξένη ταινία
23:45 Η επιδρομή του δράκου Πρίσμα+ Περιπέτεια
00:30 ’Ανθρωπος δίχως ταυτότητα ΝΕΤ Περιπέτεια
00:40 Breakfast with Einstein Σπορ+ Ξένη ταινία
02:15 Στον έρωτα και τον πόλεμο Star Ξένη ταινία
02:45 Φίλες για πάντα (KAT and Allison) Alter Θρίλερ