Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Boardwalk Empire - Season 2 Teaser Trailer



Premiere date 25/09/2011

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) Photo

Captain America: The First Avenger (2011) Final Scene & The Avengers Teaser

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011) Poster

Tower Heist (2011) Trailer

Chipmunks - Chipwrecked (2011) Trailer

The Secret Circle (2011) Tv Series



Cowboys & Aliens (2011) New Posters



The Orator (2011) Poster

Tower Heist (2011) Poster

Τον Κέβιν Σπέισι ως σαιξπηρικό «Ριχάρδο Γ'» υποδέχεται η Επίδαυρος

Περίπου 9.000 άνθρωποι θα παρακολουθήσουν κάθε ημέρα, από την σήμερα Παρασκευή ώς την Κυριακή, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου τον πολυαναμενόμενο «Ριχάρδο Γ'» του Σαίξπηρ με τον Κέβιν Σπέισι, σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες.

Τα εισιτήρια για τις τρεις παραστάσεις του έργου, παραγωγή του Bridge Project, έχουν εξαντληθεί.

Η ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια οδήγησε τους διοργανωτές να προσθέσουν στις αρχικά δύο παραστάσεις, άλλη μία την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Σύγχρονοι δικτάτορες -για παράδειγμα ο Μουαμάρ Καντάφι- φαίνεται ότι αποτέλεσαν βασική πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του ήρωα που ενσαρκώνει ο Κέβιν Σπέισι. Άλλωστε, ο ηθοποιός φοράει στρατιωτική στολή στην παράσταση.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Σαμ Μέντες έχει δηλώσει ότι εάν αφαιρέσεις το ιστορικό πλαίσιο -τον Πόλεμο των Ρόδων- πρόκειται για «ένα από τα πρώτα σημαντικά πορτρέτα σύγχρονου δικτάτορα».

Σύγχρονα ρούχα, αφαιρετικά σκηνικά και προβολές βίντεο επιστρατεύονται για να πουν την ιστορία ενός φιλόδοξου και ραδιούργου άνδρα που αποφασίζει να εξοντώσει οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στην άνοδό του στον θρόνο.

Ο Κέβιν Σπέισι κρατάει ένα μεταλλικό μπαστούνι στο χέρι και φοράει νάρθηκα στο πόδι, ενώ σύμφωνα με δημοσιογράφο της εφημερίδας The Guardian, «η καμπούρα του τον κάνει να σκύβει όχι μόνο επάνω αλλά μέσα στους ανθρώπους: μοιάζει σαν να ετοιμάζεται να τους ραμφίσει μέχρι θανάτου».

Ο Σαμ Μέντες συναντά ξανά τον Κέβιν Σπέισι για πρώτη φορά μετά την ταινία American Beauty που σάρωσε στα βραβεία Όσκαρ.

Ο σκηνοθέτης θίγει και το θέμα της δημοσιότητας. Οι χαρακτήρες του Ριχάρδου ποζάρουν, ενώ πράξεις τους καταγράφονται από τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.

Η παράσταση θα ανέβει στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Τα σκηνικά είναι του Τομ Πάιπερ, τα κοστούμια της Κάθριν Ζούμπερ, οι φωτισμοί του Πολ Πάιαντ, οι προβολές του Τζον Ντρίσκολ. Ο ήχος του Γκάρεθ Φράι και η μουσική του Μαρκ Μπένετ.

Τον Κέβιν Σπέισι πλαισιώνουν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί: Μορίν Άντερμαν, Στέφεν Αι Άντερσον, Τζέρεμι Μπομπ, Νέιθαν Ντάροου, Ζαντς Ντάγκαν, Χέιδν Γκουίν κ.ά.

Newsroom ΔΟΛ

Αφιέρωμα του ελληνικού MTV στην Έιμι Γουάινχαουζ σήμερα το βράδυ

Ένα ειδικό αφιέρωμα στην Έιμι Γουάινχαουζ θα προβάλει το βράδυ (20:00) της Παρασκευής το ελληνικό MTV. Το αφιέρωμα, πλαισιωμένο μουσικά με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, περιλαμβάνει σπάνιες συνεντεύξεις της τραγουδίστριας, καθώς επίσης αποσπάσματα από συναυλίες και τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Το «MTV Special: A Tribute To Amy Winehouse» θα δώσει στους θαυμαστές της μια μοναδική εικόνα του μοναδικού ταλέντου και της ψυχής της, ξεκινώντας από τις πρώτες κιόλας στιγμές που ο κόσμος άρχισε να συνειδητοποιεί τη δύναμη της φωνής της, το μοναδικό της ήχο και τη μουσική της ιδιοφυΐα, μέχρι το μεταγενέστερο στάδιο της σταδιοδρομίας της, όταν πλέον είχε γίνει διάσημη.

Το αφιέρωμα θα προβληθεί στα διεθνή κανάλια του MTV σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.

Newsroom ΔΟΛ

Παρασκευή 29/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Summit Star Ξένη ταινία
23:00 Άνοιξε τα μάτια Σπορ+ Δράμα
23:00 Η χαρτορίχτρα Alpha Κωμωδία
00:15 Το σύμπλεγμα Baader-Meinhof ΝΕΤ Θρίλερ
01:00 Πέντε φορές το δυο Σπορ+ Δράμα
02:00 Αληθινά εγκλήματα Star Ελληνική ταινία