Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Sony DPP-F700 - Σου αρέσει... τύπωσε την!

Το κάδρο αυτό της Sony, το DPP-F700, όχι μόνο δείχνει αλλά τυπώνει κιόλας. Αναμένεται στην αγορά με το νέο έτος, έχει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης WVGA (800x480) και είναι εξοπλισμένο με μονάδα εκτύπωσης φωτογραφιών διάστασης 4x6 ίντσες, επαγγελματικής ανάλυσης 300x300 dpi. Ο χρόνος εκτύπωσης μια φωτογραφίας είναι 45 δευτερόλεπτα.

Εξυπακούεται ότι η κορνίζα εμπεριέχει προγράμματα διόρθωσης και edit των φωτογραφιών με δυνατότητες όπως μεγέθυνση, σμίκρυνση, αποκοπής, σφραγίδας ημερομηνίας ακόμη και εκτύπωσης χωρίς περιθώρια. Παράλληλα παρέχονται ρυθμιστικά φωτεινότητας, κοντράστ, χροιών και κόρου.

Από μια τέτοια συσκευή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν προγράμματα εκτύπωσης ημερολογίων, σελιδοποίησης της φωτογραφίας μας και 30 templates για να διαλέξουμε.

Η κορνίζα έχει εσωτερική μνήμη 1GB που σημαίνει περίπου 2.000 φωτογραφίες. Δέχεται τόσο JPEG όσο και TIFF αλλά και BMP. Οι φωτογραφίες μπορούν να φορτωθούν μέσω USB αλλά και καρτών-μνήμης όπως Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo, Secure Digital (SD), SDHC, Multi-Media (MMC), CompactFlash και xD-Picture Card.

Άντε η επόμενη κίνηση θα είναι να βάλουν και δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης σε κορνίζα ώστε, αν βαρεθούμε τις φωτογραφίες, να βλέπουμε κανένα ποδόσφαιρο.

Fullhd.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου