Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Την τέταρτη συνέχεια του «Mad Max» ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ

Τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας του «Mad Max» θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2010 ο Αυστραλός σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του πριν 30 χρόνια με την συγκεκριμένη ταινία.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην ίδια τοποθεσία του Αουτμπακ, όπου ο διάσημος ηθοποιός Μελ Γκίμπσον καθιερώθηκε στο κινηματογραφικό στερέωμα, ερμηνεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μαχητή των δρόμων.

«Βρίσκομαι στα μέσα περίπου της διαμόρφωσης του καταλόγου του επιτελείου των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ταινία και η προσπάθεια συνεχίζεται» δήλωσε ο Μίλερ σε συνέντευξη Τύπου στο Σίδνεϊ και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό καστ».

Ο Μελ Γκίμπσον δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην τέταρτη συνέχεια του Mad Max «The Funny Road», η οποία θα γυριστεί στην πόλη των ορυχείων Μπρόουκεν Χιλ της Νέας Νότιας Ουαλίας και στο Σίδνεϊ.

Για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει επιλεγεί η Σαρλίζ Θέρον και για τον ανδρικό ο Bρετανός ηθοποιός Τομ Χάρντι.

Ο Τζορτζ Μίλερ γνώρισε τεράστια επιτυχία με την ταινία των κινουμένων σχεδίων «Happy Feet», αλλά ήταν και ο ουσιαστικός δημιουργός, καθώς σε δική του ιδέα βασίστηκε η επιτυχημένη ταινία «Μπέιμπ το γουρουνάκι».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου