Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

O Μελανόκαρδος - Inkheart (2008)

O Μελανόκαρδος - Inkheart (2008)


O Μελανόκαρδος - Inkheart (2008)

Σκηνοθεσία: Iain Softley

Ηθοποιοί: Brendan Fraser, Sienna Guillory, Eliza Bennett, Richard Strange, Paul Bettany

Ο Μόρτιμερ "Μο" Φόλτσαρτ και η 12χρονη κόρη του, η Μέγκι, μοιράζονται ένα πάθος για τα βιβλία. Αυτό που επίσης έχουν κοινό είναι ένα μοναδικό ταλέντο να ζωντανεύουν ήρωες από βιβλία, όποτε τα διαβάζουν δυνατά.

Αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος: για κάθε ήρωα που ζωντανεύει από ένα βιβλίο, ένα αληθινό πρόσωπο εξαφανίζεται μέσα στις σελίδες του. Σε μία από τις επισκέψεις τους σε ένα βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα βιβλία, ο Μο ακούει φωνές που είχε να ακούσει εδώ και χρόνια, κι όταν εντοπίζει το βιβλίο από το οποίο βγαίνουν, νιώθει μια ανατριχίλα στη ραχοκοκαλιά του.

Είναι ο Μελανόκαρδος, ένα βιβλίο γεμάτο με εικονογραφήσεις από μεσαιωνικά κάστρα και παράξενα πλάσματα -ένα βιβλίο το οποίο ψάχνει να το βρει από τότε που η Μέγκι ήταν τριών ετών, όταν η μητέρα της, η Ρέζα, εξαφανίστηκε μέσα στο γεμάτο μυστικισμό κόσμο του.

Αλλά το σχέδιο του Μο να χρησιμοποιήσει το βιβλίο, για να βρει και να σώσει τη Ρέζα ανατρέπεται όταν ο Αιγόκερως, ο σατανικός κακός του Μελανόκαρδου, απαγάγει τη Μέγκι και απαιτεί από τον Μο να ζωντανέψει κι άλλους κακούς ήρωες του βιβλίου.

Αποφασισμένος να σώσει την κόρη του και να στείλει τους φανταστικούς ήρωες πίσω εκεί όπου ανήκουν, ο Μο συγκεντρώνει μία ομάδα από τελείως ετερόκλητους συμμάχους -τόσο αληθινούς όσο και μαγικούς- και ξεκινά για ένα τολμηρό και γεμάτο κινδύνους ταξίδι για να βάλει ξανά τα πράγματα στη θέση τους.

Kυκλοφορει απο την AUDIOVISUAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου