Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Hung (2009)

Hung (2009)



http://www.hbo.com/hung/

Η νεα κωμικη σειρα απο το HBO.

Το κανάλι HBO μας έχει συνηθίσει σε σειρές για ενήλικες, με άφθονο σεξ και βωμολοχίες. Έτσι, η νέα της κωμωδία δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει από τη συνταγή αυτή. Γυμνό, βρισιές και «ερωτικές καταστάσεις» είναι τα συστατικά του Hung, που άρχισε να προβάλλεται στις 28 Ιουνίου 2009

Ο ήρωας μας είναι ο Ρέι Ντρέκερ, ένας προπονητής μπάσκετ σε σχολείο του Ντητρόιτ, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα: Η γυναίκα του τον χώρισε για τον δερματολόγο της, το σπίτι που κληρονόμησε από τους γονείς του είναι σε κακά χάλια, μετά από μια πυρκαγιά, τα δύο παιδιά του που έμεναν μαζί του πηγαίνουν να μείνουν με τη μανιώδη με την καθαριότητα μητέρα τους και το κυριότερο: αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Πρέπει να ξεπληρώσει το δάνειο του σπιτιού και να ξανακερδίσει τα παιδιά του. Η λύση είναι απλή, αλλά η απόφαση δύσκολη. Αποφασίζει, λοιπόν, με τη βοήθεια της φίλης του Τάνια, να εκμεταλευτεί το «δυνατό» του σημείο και να βγάλει λεφτά από αυτό.

Δημιουργεί την εταιρία «Σύμβουλοι Ευτυχίας» (Happiness Consultants) , στην οποία το εμπόρευμα είναι... ο ίδιος. Η φίλη του αναλαμβάνει το ρόλο του μάνατζερ της επιχείρησης (ή αλλιώς θηλυκός νταβατζής) και ο ίδιος προσφέρει τις υψηλού επιπέδου ανατομικές υπηρεσίες του σε πλούσιες κυρίες που τις έχουν ανάγκη.

Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια.

Στο πρώτο επεισόδιο, σκηνοθέτης ήταν ο Ελληνοαμερικανός Αλεξάντερ Πέιν («Πλαγίως»,«Σχετικά με τον Σμιντ»). Το τραγούδι των τίτλων είναι το «I'll Be Your Man» των The Black Keys.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου