Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Gothic remake από Ντεπ και Μπάρτον!





Λυκάνθρωποι, μάγοι και μάγισσες, βρυκόλακες, τέρατα, ζόμπι,φαντάσματα, παράλληλοι κόσμοι.. χαμός γίνεται στο "Dark shadows", την gothic σαπουνόπερα του 1966, η οποία είχε τόσο επιτυχία, που έμεινε να στοιχειώνει τις οθόνες απέναντι από τον καναπέ και το κρεβάτι, μέχρι το 1971. Μετάφραση σε αριθμό επεισοδίων: 1225. Επίσης -πάντα αναφέρονται αυτά για να δείτε τις ταινίες και τις σειρές μ' άλλο μάτι- ο Τιμ Μπάρτον, ο Τζόνι Ντεπ και η Μαντόνα δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές.

Είδες τι σου κάνουν τα όνειρα; Ο Νταν Κέρτις είδε στον ύπνο του ένα κορίτσι να παίρνει ένα τρένο με προορισμό ένα τεράστιο spoky καστροειδές σπίτι και του ήρθε η ιδέα της δημιουργίας του "Dark Shadows". Και τότε ο Αρτ Γουάλας ανέλαβε να πει στον κόσμο τι συμβαίνει σ αυτό το σπίτι,δηλαδή να γράψει τα σενάρια της τηλεοπτικής σειράς φτιάχνοντας μια ομάδα από χαρακτήρες που έμειναν στην καλτ ιστορία. Με αγαπημένο όλων τον βρυκόλακα Barnavas Collins με τον οποίο ο Ντεπ είχε τόσο μεγάλη εμμονή όταν ήταν μικρός που ήθελε να του μοιάσει!

Όχι δεν σας κάνουμε κανένα trivia μάθημα και δεν αναφέρθηκε τυχαία το όνομα του Ντεπ. Ο μποέμ ηθοποιός, αποφάσισε να γίνει παραγωγός του remake του "Dark Shadows", αλλά μέχρι τώρα δεν ξέραμε ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος. Ώσπου ανακοινώθηκε πως η αγία τριάδα του "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" και της "Νεκρής νύφης", συμφωνησαν να βρεθούν πίσω από όλο αυτο κι ενώνουν τα χέρια και φωνάζουν όπως οι ομάδες πριν από τον αγώνα. Τιμ Μπάρτον, Τζον Όγκοστ και ο Τζόνι Ντεπ φυσικά. Ε και ας υπολογίσουμε και την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ γιατί δε νομίζουμε να λείπει από ένα τέτοιο φιλμ!
Εγινε η επισημη ανακοινωση οτι θα αρχισει γυρισματα ο Μπαρτον το 2010 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου