Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Οι «χαμένοι» των Όσκαρ δεν θα φύγουν με άδεια χέρια

Οι υποψήφιοι για Όσκαρ που δεν θα κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο κατά την τελετή απονομής της Κυριακής δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους με άδεια τα χέρια.

Αυτό ανακοίνωσε εταιρεία μάρκετινγκ που εδρεύει στο Λος Άντζελες, η οποία θα μοιράσει τη συσκευασία «Όλοι Κερδίζουν: Τσάντα Δώρου Υποψήφιου για Όσκαρ» αξίας μεγαλύτερης των 45.000 δολαρίων, ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία.

Μεταξύ των δώρων που περιέχει η τσάντα είναι: ταξίδια στην Αυστραλία, την Χαβάη και το Μεξικό, μαθήματα με προσωπικό γυμναστή, προφυλακτικά, ένα μπουκάλι τεκίλα, παπούτσια του τένις, ραντεβού σε ινστιτούτο για μπότοξ και ειδικό σετ τραπεζιού για όσους προσέχουν το βάρος τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Distinctive Assets.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ έπαψε να μοιράζει συσκευασίες δώρων στους «χαμένους» και στους παρουσιαστές της τελετής το 2007, ύστερα από την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τις αμερικανικές φορολογικές αρχές.
Οι διασημότητες που δέχονται δώρα και δωρεάν ταξίδια στις τελετές απονομής βραβείων οφείλουν να τα δηλώνουν ως εισόδημα στις αρμόδιες αρχές και να πληρώνουν τους σχετικούς φόρους.
 Αυτή είναι η ενδέκατη χρονιά που η Distinctive Assets θα μοιράσει δώρα, τα οποία αποστέλλονται στα σπίτια των καλλιτεχνών ή παραδίδονται στον ατζέντη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου