Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει στις οθόνες μας

Σύμφωνα με το site EW.com η εταιρεία παραγωγών Working Title Films που κάλυψε την παραγωγή των δύο πρώτων ταινιών το 2001 και το 2004, είναι έτοιμη να αρχίσει τα γυρίσματα και τρίτου σίκουελ με την αγαπημένη Μπρίτζετ Τζόουνς.

Η εταιρεία είχε την ιδέα της τρίτης ταινίας ήδη από το 2009, χωρίς όμως να έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να την υλοποιήσει. Αν και δεν είναι πολλά στοιχεία γνωστά σε σχέση με την καινούρια παραγωγή, ο ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής της Ρενέ Ζελβέγκερ στα δύο προηγούμενα «ημερολόγια» μαρτύρησε πέρσι ότι, «η Μπρίτζετ και ο Μαρκ δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά, εκείνη κάνει το μεγάλο λάθος μα επιστρέψει στον Ντάνιελ Κλίβερ –Χιου Γκραντ- και μένει έγκυος. Όμως, λίγο αργότερα εκείνος θα την παρατήσει, και μαντέψτε ποιος τρέχει να τη σώσει;».

Οι ταινίες βασίζονται στα βιβλία της Έλεν Φίλντινγκ και η ίδια, προετοιμάζοντας το τρίτο είχε δηλώσει στην εφημερίδα London Evening Standard στις αρχές του 2011 ότι, «θα δουλεύω το βιβλίο και την ταινία παράλληλα, αλλά δεν ξέρω αν θα πρόκειται για το ίδιο περιεχόμενο. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου