Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Στα χνάρια των γονιών του ο μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνα και του Μπραντ

Όταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπραντ Πιτ είχε ερωτηθεί αν θα ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτική, είχε απαντήσει πως το μόνο που θέλει γι' αυτά είναι να ακούσουν την καρδιά τους και το ένστικτο τους. «Ας ασχοληθούν με ο,τι τα κάνει πιο ευτυχισμένα».

Φαίνεται λοιπόν πως το διάσημο ζευγάρι έδωσε το πράσινο φως στον μεγάλο του γιο για να ακολουθήσει τα χνάρια τους.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ο 10χρονος Μάντοξ -ο πρώτος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού από την Καμπότζη- έκανε ήδη το πρώτο του κάστινγκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Battling Boy» που βασίζεται στην ομώνυμη γραφική νουβέλα.

Η ιστορία αφορά στο νεαρό γιο ενός θεού που εγκαταλείπει το σπίτι του στο βουνό για να πολεμήσει με τα τέρατα και την παραγωγή της έχει αναλάβει η εταιρεία του Μπραντ, «Plan B», σύμφωνα με την Daily Star.

«Ο Μάντοξ ζει, τρώει και αναπνέει βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας κόμικ, οπότε ο Μπραντ και η Αντζελίνα συμφωνούν ότι θα ήταν υπέροχο να έχει εκείνος τον πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε στην ιστοσελίδα φίλος του ζευγαριού.

Αυτόν τον καιρό η πολύτεκνη οικογένεια βρίσκεται στη Βρετανία καθώς ο Μπραντ Πιτ έχει ήδη ξεκινήσει εκεί τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «World War Z».

tovima



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου