Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Το Xbox Live έρχεται στα Windows 8 !

Ο αντιπρόεδρος της Microsoft Global Marketing, Mike Delman, σε συνέντευξη που έδωσε στους “The Seattle Times” αυτή τη βδομάδα αποκάλυψε ότι το Xbox Live, που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο για το Xbox 360 αλλά και για τα Windows Phone 7 κινητά, πρόκειται να ενσωματωθεί στο νέο λειτουργικό σύστημα Windows 8!

Όπως φαίνεται, η Microsoft θέλει να μεταφέρει τη δημοφιλή της υπηρεσία Xbox Live και το νέο λειτουργικό Windows 8 σε όλες τις συσκευές της από υπoλογιστές και tablets μέχρι κινητά τηλέφωνα, ώστε ο χρήστης να έχει την ίδια εμπειρία όπου και αν βρίσκεται.

Έτσι, όλες οι υπηρεσίες του Xbox Live (games, chat, video chat, φωτογραφίες, τηλεόραση) θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές με Windows, χωρίς να έχει σημασία αν το Xbox Live τρέχει σε Xbox ή Windows Phone ή PC με Windows 8, αφού η υπηρεσία θα είναι ακριβώς η ίδια. Πρακτικά, το Xbox Live θα είναι η cloud υπηρεσία της Microsoft, κάτι αντίστοιχο, δηλαδή με το iCloud της Apple.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Mike Delman:

“Είτε πρόκειται για εμάς είτε για την Apple ή για κάποιον τρίτο, οι χρήστες επιθυμούν η περιήγηση τους να είναι σε ένα οικείο περιβάλλον, οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν. Έτσι, το Xbox Live θα αποτελεί μια υπηρεσία διάχυσης πολυμέσων μεταξύ των συσκευών! “

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το 2012 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα Windows 8!

techgear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου