Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Bon Jovi Live From Munich


http://www.tovima.gr/vimaBonJovi/

Κάντε like στο facebook και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου.

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη συναυλία στην Ελλάδα, οι Bon Jovi ξεσηκώνουν τους fan τους ανά τον κόσμο περίπου ενάμιση μήνα πριν.

Δίνουν την ευκαιρία σε κάθε χρήστη του web να αναμειχθεί με τους 80.000 παλλόμενους θαυμαστές που θα βρίσκονται την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου για τη συναυλία του γκρουπ των χρυσών ρεκόρ της δισκογραφίας.

Πώς θα γίνει αυτό; O Jon Bon Jovi και η διάσημη παρέα του από το Νιου Τζέρσεϊ, χάρη στη διαδικτυακή τηλεόραση Ustream, θα μεταδώσουν μέσω web τα πρώτα τριάντα λεπτά από τη live εμφάνισή τους στο Μόναχο.

Με αυτό τον τρόπο, η συναυλία στη γερμανική πόλη θα μετατραπεί σε ένα ανεπανάληπτο σόου με τη συμμετοχή εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο, υπό τους ήχους μεγάλων επιτυχιών όπως το «Livin’ on a prayer» ή το «Wanted dead or alive».

Η διαδικτυακή έκδοση του «Βήματος» θα είναι επίσης εκεί και θα προβάλει τη συναυλία. Και θα κάνει αυτή την εμπειρία για τους Ελληνες ακόμη πιο συναρπαστική, καθώς δέκα τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του γκρουπ στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου!

Χρειάζεται απλώς να είστε ή να γίνετε fan της σελίδας του «Βήματος» στο Facebook (μπορείτε να κάνετε κλικ ακριβώς από κάτω) καθώς και να πατήσετε «like» («Μου αρέσει») στη σχετική ανάρτηση που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, προκειμένου να μπείτε στην κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου