Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Ντένις Χόπερ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του διάσημου ηθοποιού Ντένις Χόπερ, που πάσχει από καρκίνο του προστάτη, καθώς η κατάστασή του κρίνεται από τους ιατρούς μη αναστρέψιμη και ο ίδιος αδυνατεί να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες.

Σε έγγραφο που υπέβαλε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, αναφορικά με την αίτηση διαζυγίου που έχει υποβάλει ο γνωστός πρωταγωνιστής, επισημαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία.

Ο δικηγόρος Τζόζεφ Μάνις επικαλείται γνωμάτευση του ιατρού Ντέιβιντ Αγκους, βάσει της οποίας ο Ντένις Χόπερ ζυγίζει μόλις 45 κιλά, είναι εξαιρετικά αδύναμος και δεν μπορεί να συμμετέχει σε πολύωρες συζητήσεις.

Το να υποστεί την ακροαματική διαδικασία του διαζυγίου, «θα έθετε σε κίνδυνο την προσπάθεια που καταβάλλει για να αναρρώσει» υποστηρίζει ο Αγκνους.

Ο Ντένις Χόπερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο, έπειτα από 14 χρόνια γάμου. Τον Φεβρουάριο εκδόθηκε περιοριστική εντολή βάσει της οποίας η Βικτόρια Ντάφι Χόπερ δεν μπορεί να βρεθεί κοντά στον πρώην άντρα της σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων.

Σύμφωνα με το BBC, ο Χόπερ είχε ζητήσει την έκδοση περιοριστικής εντολής, υποστηρίζοντας ότι θέλει να βρίσκεται σε πλήρη ψυχολογική ηρεμία.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου