Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

This is it (2009) - Παράταση προβολών

Χάρη στους πιστούς θαυμαστές του Βασιλιά της Ποπ σε όλον τον κόσμο, η ταινία MICHAEL JACKSON’S THIS IS IT είναι ήδη η μεγαλύτερη μουσική ταινία όλων των εποχών σε εισπράξεις, καθώς έχει ήδη φτάσει τα 101 εκ. δολάρια μέσα στις πρώτες 5 ημέρες προβολής και συνεχίζει, όπως ανακοίνωσε ο Τζεφ Μπλέικ, Chairman Sony Pictures Entertainment Worldwide Marketing & Distribution.

Απέναντι σε αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον και επιθυμία όλου του κόσμου να δει την ταινία, το studio ανακοίνωσε την παράταση του χρόνου προβολής της, ο οποίος ήταν αρχικά για 2 εβδομάδες μόνο. Έτσι στην Αμερική η ταινία θα παίζεται έως και το 3ήμερο της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Στην Ελλάδα η ταινία θα παραταθεί για 3 επιπλέον εβδομάδες, δηλαδή έως και τις 2 Δεκεμβρίου, προκειμένου να απολαύσει ο κόσμος το πιο κοντινό πορτραίτο του Βασιλιά της Ποπ.

Οι συνολικές εισπράξεις των 5 πρώτων ημερών προβολής, έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το κόστος αγοράς από τη Sony των δικαιωμάτων του υλικού στο οποίο βασίστηκε η ταινία. Στην Ελλάδα το πρώτο 5ήμερο προβολών σημείωσε 63.000 εισιτήρια, ενώ εξαιρετικά σημαντικός είναι ο αριθμός εισιτηρίων της πρώτης, μόλις, ημέρας προβολών, που έφτασε τα 18.500 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου