Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Στιβ Μάρτιν και Αλεκ Μπάλντουιν στην παρουσίαση των βραβείων Οσκαρ

Με ντουέτο παρουσιαστών θα πορευτεί η τελετή απονομής των Οσκαρ το 2010, αφού η Ακαδημία ανέθεσε στα δύο εκλεκτά μέλη της το έργο της παρουσίασης των νικητών. Μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται και στην ταινία It’s Complicated που θα προβληθεί φέτος τα Χριστούγεννα, ενώ στο πλάι τους συμπρωταγωνιστεί και η Μέριλ Στριπ.

Ο Στιβ Μάρτιν έχει ήδη πείρα στην παρουσίαση των Οσκαρ, μια κι έχει και στο παρελθόν αναλάβει το ρόλο, όμως για τον Αλεκ Μπάλντουιν είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει θέση κεντρικού παρουσιαστή στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Στο παρελθόν είχε κληθεί μόνο μια φορά να παραδώσει βραβείο σε νικητή στα πλαίσια της μεγάλης βραδιάς των Οσκαρ.

Η τελετή έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου 2010, στο γνωστό χώρο του Kodak Theatre στο Χόλιγουντ. Εκτός από το «δίδυμο» των παρουσιαστών θα υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις στην τελετή, όπως για παράδειγμα οι δέκα υποψηφιότητες για καλύτερη ταινία, αντί για πέντε που ήταν το στάνατρντ μέχρι σήμερα. Αυτό βέβαια που δεν αλλάζει ποτέ, όσες ανανεώσεις κι αν γίνουν, είναι η λάμψη των σταρ που θα είναι για μια ακόμα χρονιά αστραφτερή...

pulp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου