Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

PlayStation Network - Κουπόνια για κατέβασμα παιχνιδιών

Η Sony πρόκειται σε όλες τις περιοχές PAL (Ευρώπη), θα είναι ακόμα πιο εύκολο από τον Οκτώβριο του 2009 να προσθέσετε πίστωση στα πορτοφόλια Playstation Network ή να αγοράσετε αυτό το υπέροχο δώρο χάρη στην κυκλοφορία των PlayStation Network Καρτών στα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης παιχνιδιών.

Αυτές οι προπληρωμένες κάρτες, οι οποίες διατίθενται σε δύο χρηματικές αξίες ύψους [20 € και 50 €], δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να περιηγούνται στα διαδικτυακά ράφια και να κάνουν λήψη μοναδικού περιεχομένου PlayStation 3 (PS3) και PSP (PlayStation Portable) από το PlayStation Network.

Οι PlayStation Network Κάρτες ανοίγουν τις πόρτες του PlayStation Store σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα πρόσβασης στα διαδικτυακά παιχνίδια και στο κατάστημα ψυχαγωγίας που είναι γεμάτο με πάμπολλους τίτλους και περιεχόμενο.

Oι κάρτες απευθύνονται σε όλα τα γούστα, προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς αποκλειστικών παιχνιδιών, νέων μουσικών κομματιών SingStar από το SingStore, καθώς και ρούχων, αξεσουάρ και διαμερισμάτων στον εικονικό κόσμο του PlayStation Home.

Η αγορά και η χρήση της νέας PlayStation Network Κάρτας είναι πραγματικά απλή. Αφού αποκτήσετε την κάρτα σας, απλώς:

1. Συνδεθείτε στο PlayStation Network

2. Επισκεφθείτε το PlayStation Store, επιλέξτε «Redeem Codes» (Απόκτηση κωδικών) και εισαγάγετε τον κωδικό

3. Αυτό είναι! Τα χρήματα είναι διαθέσιμα άμεσα, για να τα ξοδέψετε σε ό,τι θέλετε.

Μην χάσετε τις PlayStation Network Κάρτες τον προσεχή Οκτώβριο, οι οποίες σας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε όλο το πιο πρόσφατο περιεχόμενο για PSP και PS3, από αποκλειστικά παιχνίδια και απαραίτητα πακέτα επέκτασης μέχρι τα πιο πρόσφατα τραγούδια και εικονικά διαμερίσματα.

fullhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου