Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Samsung SH-B083 - Διαβάζει και... καίει Βlu-ray x 8

Η Samsung ετοιμάζεται να «βγάλει» στα καταστήματα έναν οδηγό δίσκου Βlu-ray για υπολογιστή με το όνομα SH-B083 και με τιμή που δε θα ξεπερνάει τα 130 ευρώ.

Το Samsung SH-B083 υποστηρίζει δίσκους με μεγάλη χωρητικότητα, μέχρι 25GB ενός στρώματος και 50GB διπλού στρώματος. Το SH-B083 είναι σε θέση να παίζει σε ταχύτητα 8x δίσκους BD-R και BD-ROM, CD μέχρι και 48x και DVD με ταχύτητα έως 16x.

Χρησιμοποιείται ένας νέος αλγόριθμος τάχιστου «καψίματος» του δίσκου με διπλό στρώμα που παρέχει μέση ταχύτητα πρόσβασης 350 ms, καθιστώντας το πιο γρήγορο της αγοράς. Η συσκευή όχι μόνο διαβάζει αλλά και γράφει Blu-ray, CD και DVD.

Για μεγαλύτερη σταθερότητα τόσο στην ανάγνωση και στο «κάψιμο», το SH-B083 είναι εξοπλισμένο με δύο φακούς, ένα για την ανάγνωση Blu-ray και άλλα ανάγνωση ή εγγραφή CD και DVD. Η τεχνολογία SOHC (Spherical Abberation Compensation Technology) βελτιώνει την ποιότητα της ανάγνωσης ακόμη και όταν το προστατευτικό στρώμα του δίσκου δεν είναι απολύτως ομαλό.

Η ακρίβεια του οδηγού δίσκου της Samsung ενισχύεται περαιτέρω με γωνιακή στήριξη σε τέσσερα σημεία, θερμική απαγωγή με ενισχυμένο σύστημα ψύξης του φακού και με φιλικές ως προς το περιβάλλον λειτουργίες για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.


Έχει κομψή πρόσοψη, εντελώς μαύρη, και ενδεικτικές μπλε διόδους. Είναι χαμηλού βάρους, συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά.

Το SH-B083 έρχεται με πρόγραμμα Cyberlink TrueTherater το οποίο επιτρέπει τη μετατροπή ενός DVD σε Full HD. Tο SH-B083 περιλαμβάνει επίσης το σύστημα Firmware Live να έχει συνεχώς την τελευταία έκδοση του firmware.

fullhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου