Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Εκτός Όσκαρ ο Χιου Τζάκμαν

Η είδηση απογοήτευσε πολλούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, o Χιου Τζάκμαν που όλοι θαυμάσαμε στην περσινή τελετή των Όσκαρ το πολύπλευρο ταλέντο του στο χορό, το τραγούδι και το show, δε θα είναι και φέτος οικοδεσπότης στο Kodak Theatre.

Η Ακαδημία είχε την ελπίδα ότι ο «Γούλβεριν» θα επέστρεφε φέτος στο ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς, μετά την επιτυχημένη του πρώτη απόπειρα, αλλά όταν χτύπησε το τηλέφωνο, η απάντηση από την άλλη πλευρά ήταν «ευχαριστώ, αλλά ... δε θα πάρω».

Ο Χιου αποφάσισε να αφοσιωθεί στην υποκριτική του καριέρα και να μην εμπλακεί ξανά στη φρενίτιδα των Όσκαρ, ξέροντας ούτως ή άλλως ότι έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχυ. Πέρυσι είδαμε από σκηνές Broadway μέχρι μουσικά ντουέτι με την Αν Χαθαγουέι, κάτι που άλλαξε το concept της παρουσίασης, η οποία μέχρι τότε βασιζόταν κυρίως στις έξυπνες ατάκες και την ετοιμότητα κωμικών ηθοποιών (ο Μπίλι Κρίσταλ κρατά τα σκήπτρα).

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά την «άλωση» της σκηνής του Kodak Theatre από τον χαρισματικό Τζάκμαν, θα είναι δύσκολο για τους διοργανωτές να βρουν έναν σταρ που να συνδυάζει τα ταλέντα του, ενώ διάφορες «φωνές» από το Χόλιγουντ δίνουν ψήφο στο νέο αίμα κωμικών -Μπεν Στίλερ, Άνταμ Σάντλερ, Όουεν Γουίλσον, ακόμα και Βινς Βον- για να υποδεχθούν τους καλεσμένους του θείου Όσκαρ, ακόμα κι αν με κανέναν δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε αεροπλανικές πιρουέτες και ψηλές κορόνες. Ποιος θα συγκριθεί μαζί του;

Cinemag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου